Canım bir tek onu bilmiyorumteşekür ederim cevapladığınız için. ücretlendirme nasıl? sgk ve heyet raporu bunlar nasıl oluyor?
O kısmını ben anlatabilirimteşekür ederim cevapladığınız için. ücretlendirme nasıl? sgk ve heyet raporu bunlar nasıl oluyor?
Hadi darısı başına inşallah.. benim 5 tane 5. Gün embriyom dondu. şuan adetin ilk gününde itibaren 10. Günüm. Bugün estrofem başlıyorum. Transfer için 10 gün sonra gibi diye bilgi verdiler. Tek transferi sen mi istedin normalde çiftte yaparlardı sana ?Ben de cuma günü transfer oldum aret hocada inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber benim de 7 tane 5. Gün embriyom donduruldu biri transfer edildi
Amin canım ben istedim ama sonra da pişman oldum keşke iki olsaydı diye benim bir tane Kızım var canım(aşılama ile oldu o da) onu çok zor büyüttüm yalnız başıma iş hayatıyla çok zor oldu zaten o yüzden yıllarca cesaret edemedik kafamızdan da atmıştık çocuk fikrini sonra Ağustos ayında kendiliğimden hamile kaldım maalesef devam etmedi hamileliğim 9. Haftada sonlandırıldı çok üzüldük kızım da çok heveslendi abla olmaya yaştan dolayı direk tüp bebek tedavisine başladık. Aret hoca da bana iyi cesaret tek istiyorsun 41 yaşında dediHadi darısı başına inşallah.. benim 5 tane 5. Gün embriyom dondu. şuan adetin ilk gününde itibaren 10. Günüm. Bugün estrofem başlıyorum. Transfer için 10 gün sonra gibi diye bilgi verdiler. Tek transferi sen mi istedin normalde çiftte yaparlardı sana ?inşallah bu yoLa giren herkes3 hayırlı sonuçlar alır
O zaman sorun yok..Amin canım ben istedim ama sonra da pişman oldum keşke iki olsaydı diye benim bir tane Kızım var canım(aşılama ile oldu o da) onu çok zor büyüttüm yalnız başıma iş hayatıyla çok zor oldu zaten o yüzden yıllarca cesaret edemedik kafamızdan da atmıştık çocuk fikrini sonra Ağustos ayında kendiliğimden hamile kaldım maalesef devam etmedi hamileliğim 9. Haftada sonlandırıldı çok üzüldük kızım da çok heveslendi abla olmaya yaştan dolayı direk tüp bebek tedavisine başladık. Aret hoca da bana iyi cesaret tek istiyorsun 41 yaşında dediözgüven patlaması yaşıyorum dedim ben de
Aminnn canım benim Allah razı olsun inşallah hep beraber pozitifleri görürüzO zaman sorun yok..işin rengi değişti.. olacaksa olur tek cift ne fark eder senin pozitfligin yeter Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bu yolda da gönlünde ne varsa nasip olsun
Transferden sonra da devam maalesef canım elinde tut iğneyi gidene kadar biraz ısınsın ilacı veren hemşireye rica et yavaş versin bir de hemen kalk ayağa gezin ben de bu gezinme işi çok etkili oldu Allah yardımcımız olsun cidden çok zor bir süreç senin transfer ne zaman?bu progestan iğne beni mahvetti ya bu nasıl bir ağrı sağıma soluma dönemez oldumtransfer sonrası ne verecek acaba kullanmak için siz şuan ne durumdasınız ??
transfer pazartesi günü sürekli yürümeye çalışıyorum ama kalçalarım daha 2 iğne olmasına rağmen çürük gibi acıyor.Transferden sonra da devam maalesef canım elinde tut iğneyi gidene kadar biraz ısınsın ilacı veren hemşireye rica et yavaş versin bir de hemen kalk ayağa gezin ben de bu gezinme işi çok etkili oldu Allah yardımcımız olsun cidden çok zor bir süreç senin transfer ne zaman?
Canım nasılsın ?transfer pazartesi günü sürekli yürümeye çalışıyorum ama kalçalarım daha 2 iğne olmasına rağmen çürük gibi acıyor.3 tane daha vurulmam lazım vallahi ayaklarım geri geri gidiyor. ilk yumurta toplamada çok zorladım 20 gün ağrım oldu. göbek iğneleri zorlamamıştı ama bu kalça iğnesi nasıl menem bir acı :)
Canım merhaba başladım transferim de oldu sonucu bekliyorum.. Sen ne durumdasınCanım nasılsın ?
başladın mı tedaviye
Hayırlı olsun ne zaman sonucu alacaksın? Benimki maalesef kimyasal oldu tekrar başladım tedaviyeCanım merhaba başladım transferim de oldu sonucu bekliyorum.. Sen ne durumdasın
Doktorum Aret bey 5. Gün blast aa kaliteydi. Bugün 10. Günum. 12 de kana baktiricm. Tek transfwrAret bey mi doktorunuz? Kaçıncı gün embriyosu? Kaç tane transfer edildi
AA çok sevindim kaçıncı günündesinCanım merhaba başladım transferim de oldu sonucu bekliyorum.. Sen ne durumdasın
Pazartesi günü mü gideceksin canım ?Doktorum Aret bey 5. Gün blast aa kaliteydi. Bugün 10. Günum. 12 de kana baktiricm. Tek transfwr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?