Dr Aret Kamar'da tedavi görenler

teşekür ederim cevapladığınız için. ücretlendirme nasıl? sgk ve heyet raporu bunlar nasıl oluyor?
Canım bir tek onu bilmiyorum çünkü 41 yaşındayım rapor hakkın yok ben 8500 artı ilaçlar ve bir de arada gittiğimde tahlil parası verdim 100 TL bu kadar

teşekür ederim cevapladığınız için. ücretlendirme nasıl? sgk ve heyet raporu bunlar nasıl oluyor?
O kısmını ben anlatabilirim ben 29 yaşındayım. Devlet raporu ile tedavi oldum. Raporumu devlet hastanesinde çıkardım bu yaklaşık 2 ay kadar sürüyor. Ama dışarda rapor veren başka bi kurum var mıdır onu bilmiyorum.
Raporla 5200 tedavi tuttu benim ilaçların 1800 tuttu çünkü %80 devlet karşılıyor ilaçlar malesef pahalı rapor yoksa. Bildiğim kadarı ile. Onun dışında 450 muayene ücreti verdim hormon takipleri icind3 kan veriyorum 100 tl ödüyorum. Bu benim odediklerim. Embriyo dondurmak icin 1750 tl civari ayrica odeme var. Ama git gor konus detayli bilgi al her konuda bilgilendiriyorlar.

Ben de cuma günü transfer oldum aret hocada inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber benim de 7 tane 5. Gün embriyom donduruldu biri transfer edildi
Hadi darısı başına inşallah.. benim 5 tane 5. Gün embriyom dondu. şuan adetin ilk gününde itibaren 10. Günüm. Bugün estrofem başlıyorum. Transfer için 10 gün sonra gibi diye bilgi verdiler. Tek transferi sen mi istedin normalde çiftte yaparlardı sana ? inşallah bu yoLa giren herkes3 hayırlı sonuçlar alır

Amin canım ben istedim ama sonra da pişman oldum keşke iki olsaydı diye benim bir tane Kızım var canım(aşılama ile oldu o da) onu çok zor büyüttüm yalnız başıma iş hayatıyla çok zor oldu zaten o yüzden yıllarca cesaret edemedik kafamızdan da atmıştık çocuk fikrini sonra Ağustos ayında kendiliğimden hamile kaldım maalesef devam etmedi hamileliğim 9. Haftada sonlandırıldı çok üzüldük kızım da çok heveslendi abla olmaya yaştan dolayı direk tüp bebek tedavisine başladık. Aret hoca da bana iyi cesaret tek istiyorsun 41 yaşında dediözgüven patlaması yaşıyorum dedim ben de

O zaman sorun yok.. işin rengi değişti.. olacaksa olur tek cift ne fark eder senin pozitfligin yeter Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bu yolda da gönlünde ne varsa nasip olsun

O zaman sorun yok.. işin rengi değişti.. olacaksa olur tek cift ne fark eder senin pozitfligin yeter Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bu yolda da gönlünde ne varsa nasip olsun
Aminnn canım benim Allah razı olsun inşallah hep beraber pozitifleri görürüz

bu progestan iğne beni mahvetti ya bu nasıl bir ağrı sağıma soluma dönemez oldum transfer sonrası ne verecek acaba kullanmak için siz şuan ne durumdasınız ??

bu progestan iğne beni mahvetti ya bu nasıl bir ağrı sağıma soluma dönemez oldum transfer sonrası ne verecek acaba kullanmak için siz şuan ne durumdasınız ??
Transferden sonra da devam maalesef canım elinde tut iğneyi gidene kadar biraz ısınsın ilacı veren hemşireye rica et yavaş versin bir de hemen kalk ayağa gezin ben de bu gezinme işi çok etkili oldu Allah yardımcımız olsun cidden çok zor bir süreç senin transfer ne zaman?

transfer pazartesi günü sürekli yürümeye çalışıyorum ama kalçalarım daha 2 iğne olmasına rağmen çürük gibi acıyor. 3 tane daha vurulmam lazım vallahi ayaklarım geri geri gidiyor. ilk yumurta toplamada çok zorladım 20 gün ağrım oldu. göbek iğneleri zorlamamıştı ama bu kalça iğnesi nasıl menem bir acı :)

Canım nasılsın ?
başladın mı tedaviye

Canım merhaba başladım transferim de oldu sonucu bekliyorum.. Sen ne durumdasın
Hayırlı olsun ne zaman sonucu alacaksın? Benimki maalesef kimyasal oldu tekrar başladım tedaviye

Kan sonucum önce yüksek sonra da düşüyor yani ikiye katlanmıyor

Aret bey mi doktorunuz? Kaçıncı gün embriyosu? Kaç tane transfer edildi

Maşallah bir şey kalmamış pozitif sonuç alırsınız inşallahhh

Allah ne verirse hayırlısını versin.. kalçaların iğnelerden o kadar kötü durumdaki yatamıyorum. Maddi manevî çok zor bi süreç ben devlette ilk denememi yaptım. Yine 5. Transferiydi ama transfer sonra da öncesi de iğne kullanmadım yumurta toplama sonrası.. suan gordugum.tedavi ile hic ilgisi yok. O olumsuz sonuclanmisti. Hayirli evlat versin insallah. Olmazsa takdiri ilahi.

Canım merhaba başladım transferim de oldu sonucu bekliyorum.. Sen ne durumdasın
AA çok sevindim kaçıncı günündesin Allah ımm bir an önce mutlulukla haberlerini almayı nasip etsin ..
canım ben başlayamadım maalesef bu hafta gidecektik 2 hafta daha istanbulda yasaklar var ya gözümüz kesmiyor gitmeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…