• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Burnunu aşırı kalkık bulan arkadaşlar için benim alçı sürecimde yazdıklarımdan minik bir alıntı seti oluşturdum =) Daha fazlasını okumak isterseniz (beni o kadar ikna etmeye çalışmışlar, ama bir türlü ikna olmamışım , boşu boşuna pimpiriklenmişim, şimdi okuyunca kendime baya kızdım ) 129-133. sayfalar arası yazılanları okuyabilirsiniz =)

canım müthişsin :)) seni yazılarını okurkn kendimi gördm resmen çok moral oldu çok teşekkr ederm bakalım bi alçı çıksn inş bizim burunlarımız da senin ki gibi çok cici olmuştr :))))

ben knştum işte dedim fazla kalkık olmadı die benimki dio barış bey kalkık işte daha nası olsun .) dert etme suan çok şiş dio inince çok hoş olacak dedi ve bende burnuma dokunamıyoum . peki sen koku ve tat alıyomusun nasılsın o konuda

koku ve tat durumları tabiki brazcık hassas canım...ama gün geçtkçe düzelio :)alçın ne zamn çıkıck?

merhaba kızlar. sonunda fotoğraf yükleyebildim. alçıdan sonraki kısma ait fotoğraflar. alçılı hallerim çok iğrenç. ben bile bakamadığım için size işkence çektirmek istemedim :37:

papricacım,
bu kadarını beklemiyordum,bayıldım
o büyük burun nereye gitmiş öyle , çok muntazam olmuş.
sanki başka biri olmuşsun canım.

merhaba kızlar. sonunda fotoğraf yükleyebildim. alçıdan sonraki kısma ait fotoğraflar. alçılı hallerim çok iğrenç. ben bile bakamadığım için size işkence çektirmek istemedim :37:

Yeni minnoş burnuna bayıldım walla! Çok yakışmış, güle güle kullan cnm!

canım barış bey'e kalkıklıkla ilgili sordunuzmu? benim yüzümdeki şişlikler inio yawaş yawaş da burnum çok fena şiş ve burun deliklerm bildiğin ortada...cumrtesi alçı alnır dedi sevin hanım ama sanki o zamna inmezmş gibi gelio burnuma dokunamıorm bile senin de öle mi?

canım benimm hiç dert etme kalkıklığı.ben 2gündür kendimi çok üzdüm dün ağladım falan:)) bgn hatta barış beyin yanında gözlerim doldu ağladım ..kıyamam yaa barış beyde çok iyi niyetli oturdu yanıma konştu benimle.hala üst dudak şiş olduğu için burun kalkık duruyor dedi ve kendi üzerinde gösterdi resmen üst dudağına hava doldurdu ve bak dedi böle oluyor:))
bende artık bgn rahatlıkla insan içine çıkmaya başladım :))
birde benm üst dudaktaki kasları ayırdı burnumu bi tarafa çekmesin ve aşağı indirmesin die oyüsdende rahat gülemiyorum ve hala üst dudağım hissi çok az..
sen içini rahat tut canım benimm hepsi geçicek emin ol.bunu ben diyosam öyle olucak
biz çok iyi bi doktor seçimi yaptık.:))

arkadaşlık isteğinde bulundum kabul eder misin paprica ben de görmek istiyoruuuumm..

Eyvahlar olsun :)

kafayıyemişdüşler 2 :)) diyeceğim.

Kalkıklık tamponlar alındığında seni rahatlatacak kadar gidecek. Alçı çıktıktan sonra da daha da kalkık olsaymış dedirtecek. Azcık sabır yahu şu günlerini güzel geçir, iyileşmene bak. Alçı çıkana kadar pimpiriklendim kendimi üzerek geçirdim demeni istemem. ;)

aynen oraletcim yaa şmdi kafayıyemişdüşler'in eski yorumlarını okuudm da.aynı durumdaymışız resmen..
ne biliyim ya psikolojim bian kaldıramadı okdr kalkıklığı çnkü bnm eski burnum bildiğin ucu aşağı sarkıktı ve ben alışmştm doal olarak 25 yıl boyunca o burna:))
şuan kendimi gayet iyi hissediyorum.sağolsun barış beyde bgn bana ii şeyler söyledi..tamponları aldırdık bugün concersle birlikte..
hatta barış bey,ezgicim cevabını bildiğin soruları bana niye soruyosun dedii:))
çok şeker yaaa .ctesi de alçılarım alınıcak ozmn resim çekicem beğenirsem koyucam fotoları kızlar...

koku ve tat durumları tabiki brazcık hassas canım...ama gün geçtkçe düzelio :)alçın ne zamn çıkıck?

canım benim alçımda ctesi çıkıcak..yarın arıycam sevin hanımı ctesi günü için saat alıcam..
senin ne zmn çıkıyor?? concersin ptesi çıkıcakmış sanırm bgn konuştuk onunla:))

kızlar selam, görüşmeye gittim barış beyle.
nasıl albüm oluşturuluyor bulamadım, direkt tasarım linkini kopyalıyorum buraya. fikirlerinizi merak ediyorum!

tasarım:
http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg

tatlım son tasarımı daha çok beğendim şahsen,daha havalı .
1. tasarım biraz daha küçük ve kavisi az.
2.tasarım 1 'e göre biraz büyük ve kavisli

anneme de gösterdim ,o da 1. tasarım diyor :)

barış bey ne diyor ?

kızlar selam, görüşmeye gittim barış beyle.
nasıl albüm oluşturuluyor bulamadım, direkt tasarım linkini kopyalıyorum buraya. fikirlerinizi merak ediyorum!

tasarım:

canım ben 2 tasarımıda beğendim burda senin fikrin ve barış beyin düşüncesi önemlii..sanki 2.tasarım daha iyi gitmiş senin yüzüne. ..2sinde de kalkıklık aynı burun büyüklükleri farklı dimi??
sen ne düşündün canımm??

papricacım
fotograflarına baktım , şu anda bile minicik, zapzarif bir burnun var
üstelik en şiş hali bu =)
inanılmaz güzel olmuş
bandajlar ne zaman çıkacak?
bandajsız halini çok merak ettim , mükemmel ötesi bir burun daha geldi =)
güle güle kullan yeni burnuşunu
nazar boncuğu nerdeee?
al , bu senin :nazar:
:70:

teşekür ederim canıımm :) sayenizde oldu valla. bana çoook destek oldunuz :)
ben minicik olsun diye ısrar ettiğim için barış bey küçültmüş baya. ama burun derin kalın ne kadarlık bi küçültmeyi kaldırır bilemem demişti. şimdi de bekliyoruz burun derim kendini toparlayabilecekmi diye :97:
bandajları çıkardım bile ben.dayanamadım :52:
ama bandajlardan sonra şişti sanki. yani bu fotoğraflarda göründüğünden çok daha büyük şimdi. hatta önden kocamaan duruyo. bekliyorum şişlikler insin diye.
yakın bi zamanda bandajsız hallerimi de koyarım.
nazar boncuğun için de çok çok teşekürler :71:

papricacım,
bu kadarını beklemiyordum,bayıldım
o büyük burun nereye gitmiş öyle , çok muntazam olmuş.
sanki başka biri olmuşsun canım.

teşekür ederim canıım :) eski burnumun yüksekliği çoktu. baya indirdi barış bey. küçültebildiği kadar küçülttü. başka biri olduğum konusu çok doğru. aynaya baktığımda çok garip hissediyorum. ama yeni halimi çok sevdiğim için bi problem yok :))

bide sey sorcam ben koku ve tat alamıyorum bu normal mi .s

Bu normal anestezi sonrası yediğğinden bir şey anlamıyor insan. Bu da geçecek. Koku alamaman burnunun içindeki yaralarla alakalı olabilir. Tamamen temizlendiğinde geçecektir. Alçı çıktığında koku sorunun devam ederse sorarsın zaten tat durumu düzelmiş olacak.
İnsan grip bile olsa tat alamaz, koku alamaz :) Bu da bir ameliyat iyileşme döneminde kendiliğinden düzelir sen bile anlamazsın :))

canım barış bey'e kalkıklıkla ilgili sordunuzmu? benim yüzümdeki şişlikler inio yawaş yawaş da burnum çok fena şiş ve burun deliklerm bildiğin ortada...cumrtesi alçı alnır dedi sevin hanım ama sanki o zamna inmezmş gibi gelio burnuma dokunamıorm bile senin de öle mi?

Buna en güzel cevabı kafayıyemişdüşler geçmişten alıntı yaparak vermiş :)
Gülümseyerek okudum sende öyle oku ve rahat ol :)) Alçı alınmadan şişliklerin inmiş olur ;)

tatlım son tasarımı daha çok beğendim şahsen,daha havalı .
1. tasarım biraz daha küçük ve kavisi az.
2.tasarım 1 'e göre biraz büyük ve kavisli

anneme de gösterdim ,o da 1. tasarım diyor :)

barış bey ne diyor ?

canım ben 2 tasarımıda beğendim burda senin fikrin ve barış beyin düşüncesi önemlii..sanki 2.tasarım daha iyi gitmiş senin yüzüne. ..2sinde de kalkıklık aynı burun büyüklükleri farklı dimi??
sen ne düşündün canımm??

kızlaaaar selam :)

barış bey ilk etapta havalı istediği için genelde hastaları havalı bir burun tasarladı ve 2. tasarımı yaptı
ama ben alabildiğine doğal istiyorum, havalı falan değil yani, sadece görünümü daha düzgün olsun yeterli benim için. böyle isteyince ortadaki tasarım ortaya çıktı.

açıkçası gönlüm ortadaki tasarımda. benim için en önemlisi doğal olması. bir başkasının anlamaması vs. bilirsiniz işte :)

Papricacığım bu alçılı halin bile güzel altındaki burnun nasıl olacağını tahmin etmek zor olmuyor. Harika olacak :))

Back
X