bnmde direk kavisi belli yani niyebende öyle oldu acaba ???
tamam canım ama ben özel msj atmıyrm sanırmm senbana göndersen olur mu?? yada ben veriyim sen ekle beni msne :)
ayyyyyy ama ben çokkkk utanıyoommmmkızarırım şimdi ben kesin dr un karşısındaa.. gerçi bişey de yok ki nesinden utanıyosam
eheheh :)) ben de denemiştim silikon ..bakayım demişti ben göstermemiştim yaa şaka gibii:)) aynen bişi yok yani..ama göğüs büyütme yaptıracağım zaman mecburen görücek ehehh
Tşk ederim oraletçim, çok şekersin! Asıl ben seni melek ilan ediorum, iyilik meleği
1. ayım doldu :) bugün kardeşime rica ettim benim fotoğraflarımı çekti.ayarlamaları yapabilirsem birazdan fotoğraf koyacağım
Tşk ederim oraletçim, çok şekersin! Asıl ben seni melek ilan ediorum, iyilik meleği
Bu arada kızlar rrvvnakk için geriye son 6 :)))))
:92::92::92::92:
1 aylık resimlerimi ekledim kızlar :)
Oraletcim beni unutmamış :)))
ameliyatta ters bişey olmasından çok korkuyorum .
kızlar ameliyat akşamı gelinde birlikte Fatmagülün suçu ne ? izleyelim :)))
İlk kim başlattı bilmiyorum ama Barış Bey'in meleklerinden biriyim diyeyim, sen ve diğer kızlar gibi :))
Ben ben bennnnnnn başlattımmmmm
Çeşit çeşit açılardan bir sürü resim ödemli olmasına rağmen burun sırtı ve burun deliklerin çok güzel duruyor :)) Minik burunlu olmak böyle bir şey demekki :)
3.ayda karşılaştırma yapalım canım fark daha iyi anlaşılıyor ve çok daha güzel oluyor her geçen gün)
özellikle her çaıdan eklemeye dikkat ettim.
oraletcim sanki ödemlerin çoğu gitmiş de hep böyle kalcak gibi gelio bazen. yani tmm bu halinide sevdim. yandan çok hoş ama önden çok geniş hissediyorum. 1 aydan sonrada şeklinde çok değişiklik oluyor mu?
Çok sıcak ve içtensin, pozitifsin bu halini çok sevdim. Haydi kanatlarını alda gel bekliyoruz seni de :))
canm ben tepemde hare ile geleyim. Kanatları siz çıtırlar takın) Ya Barış bey okuyormudur bu yazdıklarımızı? kimin kim olduğunu anlamaz umarım ) Yani benim ben olduğumu anlamasında...Bu sayfada çok şımardım zaten...( cnm o pozitiflik sizlerden kaynaklı...Bu sayfada öyle bir pozitif hava var...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?