• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Mabelcim ve riseoftheangelcim geçmiş olsun her ikinize de! Bende bandaj uygulaması olmamıştı 10. gün alçım çıktı, bitti gitti... Demek artık farklı uygulama yapıyoo.. Kızlar şunu kesinlikle söyleyebilirim bnm 3. ayım doldu, hiç merak etmeyin ilk, burun çok şiş oluo biraz sabrediceksiniz, bn de ilk alçım çıktıında çok beenmemiştim ama şişler inmeye başlayınca yaklaşık 2.aydan sonra daha çok beğenmeye ve hayran kalmaya başladım :) sizin burunlar çok körpe daha merak etmeyin çok güzel olacaklar! bn bile hala burnumun uç kısmında sertlik hissediorum.. Zaten ameliyatlı burun tam olarak 6. ayda oturuomuş! Barış Bey'e burdan tekrar teşekkür ediyorum, iyiki ameliyatımı ona olmuşum..

2 ay dedin beni nasıl mutlu ettin anlatamam! benim 1 ay dolcak yakında ama hala bana büyük ve geniş gözüküo.yandan bayıldm ama önden çok geniş diyodum.
e 1 ayda geçti bundan sonra fazla inmez sanırım genişliği anca bukadar kalıcak diyodum. meğersem 2 aya kadar değişiyomuuşş. çok sevindim :66:

mabel canım galiba seninde alçıların çıktı. beğenmişsindir umarım. hayırlı uğurlu olsun ve geçmiş olsun :))
en kısa zamanda şişliklerimizden kurtulmak dileğiyle :97:

kızlaarrr önümüzdeki hafta barış beyle randevum var.. nasıl bir doktor acaba yaklaşımı falan nasıl? ilk görüşmem olacak göğüs artı burun için görüşeceğim.. bana biraz tüyo verir misiniz? bunlarla ilgili neler sormalıyım,nelere dikkat etmeliyim..vs.. ilk görüşme ne kadar sürüyo? ilk randevuda resim üzerinde çalışma yapıyor mu? çok heyecanlıyım çoookk.. utanıyorum bi dee :17: memelerimi açıp nasıl göstercem diorum hehe :)

Canım işini güzel, başarılı ve doğal bir sonuç çıkararak yapan bir doktor. Özetle bilim ve estetiğin buluştuğu isim :)) Tanıyınca zaten eksik bile anlatmışsın dersin :))
Burun konusunda tam olarak ne istediğini anlatman veya resimle göstermen kafi senin yüzüne burun yapına uyar mı uymaz mı en azından öğrenmiş olursun ameliyat sonrası acaba şöyle mi olsaydı demezsin. Kalkık burunları harika yapıyor :) Her türlü burun gerçi Barış Bey'in elinden çıkınca harika duruyor istediğin gibi havalı bir burun seçebilirsin bakan biri ameliyat olduğunu sen söylemedikçe anlamayacaktır. Bu son cümlem göğüs içinde geçerli. Görüşmede sana yapacağı yöntemi anlatacak yani kas zarı altı. Meme dokusu olana da olmayana da bu yöntem uygulanabiliyor çoğu doktorun dediğinin aksine. Zaten böyle olmasa göğüs dokusu olmayan hastalarını geri çevirmek zorunda kalırdı veya diğer yöntemleride uygulardı. Şu ana kadar gördüğüm en güzel ve doğal sonuçlar kas zarı altı yöntemiyle yapılan göğüs ameliyatlarıdır. Burada da doğal bir görüntü çıkacağı için olabilecek en büyük protezi isteyebilirsin :) Barış Beyin asla yapmayacağı Pamela tarzı göğüstür. Zaten protezi çamaşırının içine koyup deneme şansıda sunacak sana. Ameliyat olduktan sonra hangi büyüklükte olmasını istersen buna göre cc belirlenir. İlk görüşme karşılıklı olarak sorulan sorulara alınan cevaplara göre değişiyor. İlk randevuda burun resimlerin çekilir bilgisayar üzerinde tasarım yapılır. Göğüs resimlerin çekilir ve olabilecek cc oranları üzerinde bilgi aktarır sana. :) İlk göğüs görüşmesi hakkaten sıkıntılıdır. Ama zaten yoklar o yüzden olmayan bir şeyin sıkıntısını yaşama :)
Haberdar et beni görüşmen hakkında :) İlk ameliyatımın yani göğüs ameliyatımın senesi dolmak üzere şu an sana bulutların üzerinden yazıyorum. :))

Kızlaaaaaaaarr alçımm çıktııı:))) alçıyı çıkarırken acı falan yok merak etmeyin..
alçıyı çıkardı barış bey sonra bak bakalım dedi önce bakamadım heyecandan önce:))
yanımda arkadaşım vrdıı çok güzelll dedii..sonra yüzümü sildi barış bey alkolle
hala ameliyattan önce çizdiği keçeli kalem izleri vardı çünkü:)
sonra gittim aynanın yanına güzel olmuş yahuu dedim:)) barış beyde,bişi diil dedi:) eheheheh
ayy teşekkür ederim size sarılmalıyım dediim gittim sarıldımm kocaman:))
barış beyde,bayıldım yaa dedi..çok mutluydu zaten her zamanki gibi.
şiş hali bile güzel dedii..ilk başta bi garipsedim snra yavaş yavaş yeni burnuma :p
fotoğraf çektikk..sonra oturdum tekrar eğrilik vardı ya benim,ona baktı biraz oynadı bişiler yptı,çıtır çıtır sesler gelio fln ehehhh
şmdi git nişantaşında dolaşın bakalım gezin tozun dedi..bu halinle bile gelip sorucaklar sana deedii:))
sonraa nefesinin tut dedii bandajımı yapıştırdı.5 gün sonra çıkarıcaksın bandajını dedi.
erkekleri süründürmenin tam zamanıdır şmdi diyoo bide:) çok tatlı bi doktor yaa:)))))))))
kalkıklığı flnda güzel beğendim kızlar şmdide şişliklerin inmesini bekleme zamanıdır artık.
o elmas tekniğini ile 2 ışığı gösterdi arkadaşıma bak görüomusun fln die:))

akşam dışarıya mı çıksam diyorum şmdi ehhee :P

:) e hadi hayırlı olsun vatana millete ah be güzelim sür keyfini şimdi Nişantaşı senindir hakkındır :)) :nazar:

Ama akşamları dışarı çıkma işini 1.aydan sonraya bırak. Daha doğrusu kalabalık mekanlara Taksim gibi hemen atılma. İlk ay koruma açısından biraz dayan. Ben 1.ayımda kutlama yapmıştım :))))

biliyorum canım bgn çıktığını :)) ya hatta keşke aynı saate alsaydık seninlee randevuyu neyse artkk..
bende yadırgadım tabi haliyle 25 sene boyunca o burunla yaşadıktan snra:))
ama alışmaya başladım yavaş yavaş işte...yaa tabiki küçülcek çünkü şuan şişliği ben dokununca bile hissediyorum..
ya sanırım benm kavisi fln belli yaa daha da kavislenmez dimiiiiii:))))
dur foto koyucam ya dayanamadım bakarsın ordan fıstık:))

Sen ve burnun çıtı pıtı ve çok tatlısınız :))

Mabelcim ve riseoftheangelcim geçmiş olsun her ikinize de! Bende bandaj uygulaması olmamıştı 10. gün alçım çıktı, bitti gitti... Demek artık farklı uygulama yapıyoo.. Kızlar şunu kesinlikle söyleyebilirim bnm 3. ayım doldu, hiç merak etmeyin ilk, burun çok şiş oluo biraz sabrediceksiniz, bn de ilk alçım çıktıında çok beenmemiştim ama şişler inmeye başlayınca yaklaşık 2.aydan sonra daha çok beğenmeye ve hayran kalmaya başladım :) sizin burunlar çok körpe daha merak etmeyin çok güzel olacaklar! bn bile hala burnumun uç kısmında sertlik hissediorum.. Zaten ameliyatlı burun tam olarak 6. ayda oturuomuş! Barış Bey'e burdan tekrar teşekkür ediyorum, iyiki ameliyatımı ona olmuşum..

Tatlım bana da bandaj uygulamıştı Barış Bey, her şey dahil 13.gün çıkarmıştık. Bandajlar 5 gün kadar durmuştu :) Gerekli gördüğünde uyguluyor sanıyorum. Yeni uygulama değil yani. Senin burnunun ilk hallerine hayran kalmayan kız bulamam şu forumda :)
Derisi ince olan veya inceltme tekniği uygulanmamış burunlar 6.ay gibi oturuyor. Benim gibi derisi kalın olanların ve inceltme tekniği kullananlar için bu süre biraz daha uzuyor. Yine de bu burnun hala kendini oturtmaya çalıştığı için güzel ve iyi bir durum :))

çok teşekkrler zeynepcim :)) randewu,görşme ameliyat heycanı derken bitti gitii :)) e tabi braz yadırganıo ilk etapta ama bandajla beraber alışmaya çalııorm ..tahmin ediorum aslında dha da güzel olucanı zamanla zaten sizin söylediklernz acayp moral oluo ve her ne dedyseniz sreç aynen öle işlio...desteğnz için hepinize çok teşkkr ederm özellkle de sana oralete ve kafayı yemiş düşlere...umarım herşey bundan sonra da gayet güzel olur :)

:71: bu senin için :nazar: bu da burnuşun için canım :))

Her şey güzel olacak sadece biraz zaman. Bu süreç ameliyatın bir parçası. Zoru gitti yahu yaza güzel bir tatil yapma resimlerde bol bol gülümseme zamanı :)))
Ve aslında moral olsun diye değil hakkaten olan biten bunlardan ibaret bu yüzden bu kadar rahatız. Görmedende sonuçların nasıl çıkacağını tahmin ediyoruz. Şaşırmıyoruz hepsi güzel ortak noktamız Barış Çakır ;)

Ben de Barış Çakır'a amliyat olmuş biri olarak şunları eklemek istedim ;
Dr. olarak bilgisi zaten bizim tartışabileceğimiz bir mevzuu değil ancak her doktor işinde iyi olacak diye bir durum yok,oysa Barış bey gerçekten kendisini hem tıp literatürüne kattığı (yazdığı) makalelerle hem yurt dışından seminerlere katılım için aldığı yoğun ilgiyle işindeki bilgisi ve becerisini kanıtlamış bir doktor.
zaten hastalarının çokluğuyla ve HER kesimden ( kendi gözümle gördüğüm için bunu söylüyorum ) hastaya hitap edebilmesiyle iyi bir insan oluşunu da görüyoruz..
kısaca; kendinizi emanet ettiğinizde sizi asla pişman etmeyen, herşey bittiğinde koca bir Ohhhhhhhh çektiren,yüzünüzde güller açtıran biri..

hayatıma yeni bir anlam kattığı için ona sonsuz teşekkür ederim.

Ne güzel yazmışsın yahu copy-paste yapıp Barış Bey'e ameliyatımın 1.yıl yazısı olarak gönderesim geldi. :)))
Harika, seksi ve daha bir sürü şeysin sen :))

Not: Soran olacaktır Poisa burun değil göğüs ameliyatı oldu seksilik haliyle ilk göğüsten geliyor :)))

2 ay dedin beni nasıl mutlu ettin anlatamam! benim 1 ay dolcak yakında ama hala bana büyük ve geniş gözüküo.yandan bayıldm ama önden çok geniş diyodum.
e 1 ayda geçti bundan sonra fazla inmez sanırım genişliği anca bukadar kalıcak diyodum. meğersem 2 aya kadar değişiyomuuşş. çok sevindim :66:

Yavrucum böyle kalır mı hiç yahu :)) İnceltme tekniğimiz var bizim bir de ;) O yüzden gidecek ne varsa bende beklemedeyim :)

Yavrucum böyle kalır mı hiç yahu :)) İnceltme tekniğimiz var bizim bir de ;) O yüzden gidecek ne varsa bende beklemedeyim :)

bende inceltme tekniğini kullandığını söylemedi ama ben kullandığını tahmin ediyorum.çünkü;
1-alçı alındıktan sonra baktı ""bakalım derin kendini toparlayacakmı" dedi
2- ben küçük istemiştim. o da derin çok ince değil nekadar küçültmeye izin veriyosa o kadar küçültürüm dedi.ama ameliyattan sonra yanıma gelip baya küçülttüm çok hoşuna gidecek dedi. sanırım ben daha mutlu olayım diye biraz uğraşıp sana yaptığı içten dikerek deriyi yedirme işlemini banada yaptı.
3- ben burnuma dokunduğumda burun sırtımın üst ve yan bölgelerinde sertlik hissediyorum. ödem gibi değil.daha çok içi ser bişeyle dolu gibi gelio...sanırım içinde diktiği deriler var.çünkü o bölge dışardan bakınca çok kalın ve bombeli duruyo.

barış beyin birbirine bakan 2 parantez () gibi görünen bir burun yapacağına inanmıyorum o genelde sırt sırta 2 parantez yapıyo )(
sanırım benimde bekleme sürem biraz uzun sürecek. ama olsun beklerim ameliyatımın tam 2. ayı doğumgünüme denk geliyo. doğum günü fotoğraflarımda eski halimden çok daha güzel çıkacağıma eminim :69:

bende inceltme tekniğini kullandığını söylemedi ama ben kullandığını tahmin ediyorum.çünkü;
2- ben küçük istemiştim. o da derin çok ince değil nekadar küçültmeye izin veriyosa o kadar küçültürüm dedi.ama ameliyattan sonra yanıma gelip baya küçülttüm çok hoşuna gidecek dedi. sanırım ben daha mutlu olayım diye biraz uğraşıp sana yaptığı içten dikerek deriyi yedirme işlemini banada yaptı.
3- ben burnuma dokunduğumda burun sırtımın üst ve yan bölgelerinde sertlik hissediyorum. ödem gibi değil.daha çok içi ser bişeyle dolu gibi gelio...sanırım içinde diktiği deriler var.çünkü o bölge dışardan bakınca çok kalın ve bombeli duruyo.

barış beyin birbirine bakan 2 parantez () gibi görünen bir burun yapacağına inanmıyorum o genelde sırt sırta 2 parantez yapıyo )(
sanırım benimde bekleme sürem biraz uzun sürecek. ama olsun beklerim ameliyatımın tam 2. ayı doğumgünüme denk geliyo. doğum günü fotoğraflarımda eski halimden çok daha güzel çıkacağıma eminim :69:

bahsettiğim parantezleri burnun önden görünüşünü tanımlamak için kullandım. umarım anlaşılabilmisimdir :82:

Muhtemelen sana da uygulamış olmalı. Şöyle düşün burnunun bir noktasına daha fazla deri yedirmeye çalışıyor ve bunu buraya dikiyor. Tabi biz bakınca anlayamıyoruz bunu. Burnun diğer yerlerinin bile oturması zaman alırken buradaki deri yığınının oturması +zaman demek olacak. Ama bunun faydası daha büyük bir burun değil, zamanla daha da küçülen bir burna kavuşmamız demek olacak :))
Bizde incelme süreci durmayacak devam edecek :))
Doğum gününde burnun güzel çıkacak sen kıyafetlerine odaklan :))

keşke denk detrebilseydk ben gittiğmde biri wardı hatta burnu alçılı ben dönüp meraba dedim belki sensindr diye :)) fotograflarının hepsi de çok güzel daha da güzel olucak zaten :))20 gün sonra 1 ayımız dolucak ona beraber randewu alalım bari ne dersin :))

aaaa evet süper olurr:)) tamam mutlaka haberleşelim canımm birbirine yakın saatlerde alalım randevuyu süper olurr:)) hatta ben msnimi veriyim sana ekleyebilirsin beni ne dersin??

çok sevindim canım :)) hadi hayırlı olsun :)
şimdi sabırla bekleme vakti geldi. sürekli bi değişim içinde oluyosun. bu döneminde ayrı bi güzelliği var :))

teşekkür ederim canım :)) kesinlikle şmdi bekleme modundayız artıkk ve güzel bi süreç olsun bu bizim için..senn daha 1 ay oldu dur bakalım anca ameliyatın etkilerini atmaya başlıyosun fıstığım
aylar geçtikçe daha da mutlu olucaz hepimiz ;)

:) e hadi hayırlı olsun vatana millete ah be güzelim sür keyfini şimdi Nişantaşı senindir hakkındır :)) :nazar:

Ama akşamları dışarı çıkma işini 1.aydan sonraya bırak. Daha doğrusu kalabalık mekanlara Taksim gibi hemen atılma. İlk ay koruma açısından biraz dayan. Ben 1.ayımda kutlama yapmıştım :))))

ay evt üzüldüğüm günleri düşünüyorumda gerek yokmuş cidden:)) o zmnlarda bana destek olan tüm kızlara teşekkür ediyorum yaa hakkınızı ödeyemem çünkü bu gerçekten ciddi bi durum..
ya dün çıktım dayanamadm alkol almadım hala:) ilk 1 ay alkol almamam daha iyi dimi oraletcim??
ya zaten sorma yolda yürürken falan hep tetikteydm aman burnuma el kol çarpmasn fln diye :))

Kızlar Barış bey e dudak dolgusu yaptıran var mı aranızda? Ben burunla birlikte onu da aradan çıkarayım diyorum, var mı bilgisi olan?

Kızlar Barış bey e dudak dolgusu yaptıran var mı aranızda? Ben burunla birlikte onu da aradan çıkarayım diyorum, var mı bilgisi olan?

canım oralet var benim bildiğim ..zaten 10dklık bi işlem olduğunu biliyorum :)) burnuşun iyileşince onuda arkasından yaptırabilirsin diye düşünüyorum :))

Canım işini güzel, başarılı ve doğal bir sonuç çıkararak yapan bir doktor. Özetle bilim ve estetiğin buluştuğu isim :)) Tanıyınca zaten eksik bile anlatmışsın dersin :))
Burun konusunda tam olarak ne istediğini anlatman veya resimle göstermen kafi senin yüzüne burun yapına uyar mı uymaz mı en azından öğrenmiş olursun ameliyat sonrası acaba şöyle mi olsaydı demezsin. Kalkık burunları harika yapıyor :) Her türlü burun gerçi Barış Bey'in elinden çıkınca harika duruyor istediğin gibi havalı bir burun seçebilirsin bakan biri ameliyat olduğunu sen söylemedikçe anlamayacaktır. Bu son cümlem göğüs içinde geçerli. Görüşmede sana yapacağı yöntemi anlatacak yani kas zarı altı. Meme dokusu olana da olmayana da bu yöntem uygulanabiliyor çoğu doktorun dediğinin aksine. Zaten böyle olmasa göğüs dokusu olmayan hastalarını geri çevirmek zorunda kalırdı veya diğer yöntemleride uygulardı. Şu ana kadar gördüğüm en güzel ve doğal sonuçlar kas zarı altı yöntemiyle yapılan göğüs ameliyatlarıdır. Burada da doğal bir görüntü çıkacağı için olabilecek en büyük protezi isteyebilirsin :) Barış Beyin asla yapmayacağı Pamela tarzı göğüstür. Zaten protezi çamaşırının içine koyup deneme şansıda sunacak sana. Ameliyat olduktan sonra hangi büyüklükte olmasını istersen buna göre cc belirlenir. İlk görüşme karşılıklı olarak sorulan sorulara alınan cevaplara göre değişiyor. İlk randevuda burun resimlerin çekilir bilgisayar üzerinde tasarım yapılır. Göğüs resimlerin çekilir ve olabilecek cc oranları üzerinde bilgi aktarır sana. :) İlk göğüs görüşmesi hakkaten sıkıntılıdır. Ama zaten yoklar o yüzden olmayan bir şeyin sıkıntısını yaşama :)
Haberdar et beni görüşmen hakkında :) İlk ameliyatımın yani göğüs ameliyatımın senesi dolmak üzere şu an sana bulutların üzerinden yazıyorum. :))

valla burda anlatılanlara baktığımda ben şimdiden görüşmeden barış bey ameliyatını yapcak hadi ameliyat masasına deseniz inanın ki yatarım :)) o kadar benimsedim yani.. oraletcim seninle mailleşmiştik hatırlarsın belki bana eski fotolarını ve yenilerini de yollamıştın.. hani barış beyin yöntemlerini hatmettim dedin ya :) ben de sana bi yollıyım mı bnm fotoları bak bi bakalım önden sence barış bey ne der bu burun için.. sabırsızlanıorum baya günler geçmek bilmio muayene için..

Back
X