Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay dedin beni nasıl mutlu ettin anlatamam! benim 1 ay dolcak yakında ama hala bana büyük ve geniş gözüküo.yandan bayıldm ama önden çok geniş diyodum.
e 1 ayda geçti bundan sonra fazla inmez sanırım genişliği anca bukadar kalıcak diyodum. meğersem 2 aya kadar değişiyomuuşş. çok sevindim![]()
Tatlım bana da bandaj uygulamıştı Barış Bey, her şey dahil 13.gün çıkarmıştık. Bandajlar 5 gün kadar durmuştu :) Gerekli gördüğünde uyguluyor sanıyorum. Yeni uygulama değil yani. Senin burnunun ilk hallerine hayran kalmayan kız bulamam şu forumda :)
Derisi ince olan veya inceltme tekniği uygulanmamış burunlar 6.ay gibi oturuyor. Benim gibi derisi kalın olanların ve inceltme tekniği kullananlar için bu süre biraz daha uzuyor. Yine de bu burnun hala kendini oturtmaya çalıştığı için güzel ve iyi bir durum :))
ay evt üzüldüğüm günleri düşünüyorumda gerek yokmuş cidden:)) o zmnlarda bana destek olan tüm kızlara teşekkür ediyorum yaa hakkınızı ödeyemem çünkü bu gerçekten ciddi bi durum..
ya dün çıktım dayanamadm alkol almadım hala:) ilk 1 ay alkol almamam daha iyi dimi oraletcim??
ya zaten sorma yolda yürürken falan hep tetikteydm aman burnuma el kol çarpmasn fln diye :))
Kızlar Barış bey e dudak dolgusu yaptıran var mı aranızda? Ben burunla birlikte onu da aradan çıkarayım diyorum, var mı bilgisi olan?
kızlaarrr içinizde burnu yamuk olup da düzelttiren var mıı? hepinizin fotolarına baktım nerdeyse ama nickleriniz karıştı kafamda.. şimdiki burnumun fotosunu koycam buna benzer durumda olanlarınız varsa benle iletişime geçebilir mi?
valla burda anlatılanlara baktığımda ben şimdiden görüşmeden barış bey ameliyatını yapcak hadi ameliyat masasına deseniz inanın ki yatarım :)) o kadar benimsedim yani.. oraletcim seninle mailleşmiştik hatırlarsın belki bana eski fotolarını ve yenilerini de yollamıştın.. hani barış beyin yöntemlerini hatmettim dedin ya :) ben de sana bi yollıyım mı bnm fotoları bak bi bakalım önden sence barış bey ne der bu burun için.. sabırsızlanıorum baya günler geçmek bilmio muayene için..
Bravo oraletçim bütün konulara hakimsin valla :) Bu forumda sen hakkaten bulunmaz bi nimetsin herkese yardımcı oluosun! Bıkmadan usanmadan herkesin sorularını yanıtlıosun, zaman ayırıosun! Bana da yardımcı olmuştun zamanında, burdan teşekkür ederim sana ve tabi ki kafayıyemişdüşlere! Bak ne düşündüm Barış Bey bence sana bi bütçe ayarlamalı, ne dersin![]()
kızlar bişey daha sorucam..burnumun içini oynayamıyorum ben hala ve kan pıhtıları ve mukus salgım fln kuruyo içinde :) nasıl temizliycem ya da kendi haline mi bıraksam napsam:)))
kuruduğu için kulak çubuğu ile de olmuo temizlemek...
Göğüs, burun, dudak ... Bu operasyonlardan sonra haliyle tüm konulara hakim oluyor insan :))
Ben arkadaşlarımlayken sürekli estetik konuşamıyorum doya doya konuştuğum tek alan burası o yüzden seviyorum burayı :) Rica ederim yahu lafı bile olmaz senin yardımlarınla ameliyat sürecini tamamlayan kızlarda tanıyorum hepsi adına bende sana teşekkür ederim :)
kafayıyemişdüşler ekol oldu zaten. Cesur ve güzel diyeceğim artık ona :))
Barış Beyin canı sağolsun en az benim kadar güzel mutlu hastalar yaratsın bu bana en güzel bütçe olur :)) Zaten Barış Bey beni ismimle bilir Oralet desen çıkaramaz :)))))
teşekkür ederim oraletcim, mabelcim ve zeynepciim
oraletcik gerçekten herkese muazzam yardımların var
çok giremesem de takip edebildiğim kadar ediyorum
ben de tüm kızlar adına sana teşekkür ederim
gerçekten hızır gibi yetişiyorsun herkesin imdadına =)
buradaki dayanışma mükemmel
pozitif enerji harika
barış beyin de yeteneğiyle mükemmel ötesi şirin burunlar ortaya çıkıyor , burada günden güne canlı örneklerini görüyoruz
ben de elimden geldiğince yardıma hazırım
arkadaşlık isteği gönderen arkadaşlar bir de özel mesaj gönderirlerse bu konuyu okuyup da gelenleri ayırt edebilirim
herkese güzel burunlu günler dilerim
çok güzel bir duygu çünkü, herkesin yaşamasını isterim =)
amelliyatıma son 3 gün kaldı... ya ben çok heycanlıyım... geceleri uyuyamıyorum... ya bişey olursa amelliyatta çok korkuyorum benama çokta istiyorum... ne çabuk günler geçti 2-1 hafta kaldı derken kaldı 3 gün ay ben çok korkuyorum
:18:
vayyyy iyi geldi vallahi... ben bu gazla amelliyata girerim artıkkendime yeni bir ben lazım
![]()
canım benim burnumda eğrilik vardı kıkırdakta sanırım sola doğru..ben eski basketbol oyuncusuyum ve
burnuma sağ taraftan defalarca top yemişliğim vardır ve ayrıca voleybol oynadığım dönemlerde de yüzüme yine aynı sağ taraftan smaç yemişliğim vardır.benim zaten kıkırdak ligamentlerim(bağlarım) kopukmuş ve ameliyatta onlarıda onarmış barış bey..
zaten sen görüşmeye gittiğinde barış bey sana söliycektir burnundaki eğriliği..
benm eğrilik ama hiçbişekilde nefesimde problem yaratmıyordu.senin nasıl nefes problemin var mı?
amelliyatıma son 3 gün kaldı... ya ben çok heycanlıyım... geceleri uyuyamıyorum... ya bişey olursa amelliyatta çok korkuyorum benama çokta istiyorum... ne çabuk günler geçti 2-1 hafta kaldı derken kaldı 3 gün ay ben çok korkuyorum
:18:
canım benim burnumda eğrilik vardı kıkırdakta sanırım sola doğru..ben eski basketbol oyuncusuyum ve
burnuma sağ taraftan defalarca top yemişliğim vardır ve ayrıca voleybol oynadığım dönemlerde de yüzüme yine aynı sağ taraftan smaç yemişliğim vardır.benim zaten kıkırdak ligamentlerim(bağlarım) kopukmuş ve ameliyatta onlarıda onarmış barış bey..
zaten sen görüşmeye gittiğinde barış bey sana söliycektir burnundaki eğriliği..
benm eğrilik ama hiçbişekilde nefesimde problem yaratmıyordu.senin nasıl nefes problemin var mı?