merhaba, ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ve açıkçası çok uzun zamandır araştırma yapıyorum ama barış bey i malesef geç keşfettim..herkes çok memnun anladıgım kadarıyla,şuan en yüksek ihtimal o kafamdaki..ama ameliyat olan arkadaşlara özellikle bi soru sormak istiyorum sizce ameliyattan sonra işe/okula kaç gün içinde dönebilirim okulda hocaların gözüne bandajla dolaşıp pek batmak istemiyorum da![]()
slm arkadşlar ben çok mutsuzum ve bana bi tek sizler yani barış çakırın hastaları yardım edebilir. yaklaşık 6 aydır doktor araştırıyorum çok fazla doktorla görüştüm, onur erol, nazım çerkeş, emre ilhan... ve bir sürü ama en içime sinen barış çakır oldu. Ama benim ameliyat revizyon olduğu için çok korkuyorum. çünkü bu doktorlardan biri bana barış çakır revizyondan anlamaz dedi. ilk ameliyatı iyidir ama ikincileri yapamaz dedi. ama ben yine de onu istiyorum. aranızda revizyon olan varsa anca onlar bana yardım edebilir. lütfen bana yardım edin..çünkü kıkırdak ve kaburga eklenmeliymiş öyle diyolar