- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Evet canım iki hafta sonra adetimle başlayacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım iki hafta sonra adetimle başlayacağız
Hangi testler istedi canim senden, sıkıntın neydi anlatır misin birazEvet canım iki hafta sonra adetimle başlayacağız tedaviye insallah
Benden vitamin gibi temel testleri istedi sadece eşimde sperm testi verdi birde promen kullanıyor su anlık. Eşimde genetik bir problem var ve spermde birkaç tane bulunduHangi testler istedi canim senden, sıkıntın neydi anlatır misin biraz
Peki canim fiyat ne konuştunuz rahim filmi gibi şeylere gerek duymadi miBenden vitamin gibi temel testleri istedi sadece eşimde sperm testi verdi birde promen kullanıyor su anlık. Eşimde genetik bir problem var ve spermde birkaç tane bulundu
10 bine yakın arti ilaçlar canım. Rahim filmi falan hiç birşey istemedi sadece ultrasona aldı herşey gayet iyi dediPeki canim fiyat ne konuştunuz rahim filmi gibi şeylere gerek duymadi mi
Merhaba canim bende 22 eylulde randevum. Son 1 yilda yaptırdığım butun testleri yanımda getirmemi söyledilerBende 15 ekime ilk randevumu aldım berfu hanıma cok heyecanlıyım tahlil ve testleri bulunduğum yerde yaptirdiklarimi götürsem yeterli olmaz mı acaba
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için inş hayırlısı olur sizin içinde yine bilgilendirirseniz çok sevinirimMerhaba canim bende 22 eylulde randevum. Son 1 yilda yaptırdığım butun testleri yanımda getirmemi söylediler
merhaba. benim eşimde de sperm bir kaç tane. nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba? havuz yöntemimi yapılıcak yokse mikrotesemi?Benden vitamin gibi temel testleri istedi sadece eşimde sperm testi verdi birde promen kullanıyor su anlık. Eşimde genetik bir problem var ve spermde birkaç tane bulundu
Yeni tarihse geçerli olur canm götür zaten kendisi de istediği tahlilleri dışarda yaptırıp getirebilirsin diyor ben öyle yaptimBende 15 ekime ilk randevumu aldım berfu hanıma cok heyecanlıyım tahlil ve testleri bulunduğum yerde yaptirdiklarimi götürsem yeterli olmaz mı acaba
Mikrotese ye şuan gerek duyulmadı çünkü az da olsa sperm var. Döllenme olacağı zaman alacakları sperm örneğinden de sperm bulunursa mikrotese ye gerek yok. Ama havuz yöntemi uygularlar mi bilmiyorummerhaba. benim eşimde de sperm bir kaç tane. nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba? havuz yöntemimi yapılıcak yokse mikrotesemi?
Hormon tahlillerim rahim filmi yeni ama amhi yaptirali cok olmuştu tekrar isterler mi ki ona göre hazırlıklı gideyimYeni tarihse geçerli olur canm götür zaten kendisi de istediği tahlilleri dışarda yaptırıp getirebilirsin diyor ben öyle yaptim
acaba o bi kaç tane spermin kaliteli olup olmadığını anlıyorlarmı? açıkçası ben bi kaç tane spermle riske atmak istemiyorum oyüzden mikrotese taraftarıyım.Mikrotese ye şuan gerek duyulmadı çünkü az da olsa sperm var. Döllenme olacağı zaman alacakları sperm örneğinden de sperm bulunursa mikrotese ye gerek yok. Ama havuz yöntemi uygularlar mi bilmiyorum
İlk muayenede elinizdeki testlere bakıyorlar ben mesela bu ayki regl ile tedaviye başlayacağım kalan yeniden regl 2. günü kan vereceğim ve hormonlara diğer değerlere bakılacak.Hormon tahlillerim rahim filmi yeni ama amhi yaptirali cok olmuştu tekrar isterler mi ki ona göre hazırlıklı gideyim
Hiç bilmiyorum canım sağlık ocağından yada hastaneden ver istersenHormon tahlillerim rahim filmi yeni ama amhi yaptirali cok olmuştu tekrar isterler mi ki ona göre hazırlıklı gideyim
Canm bende bu ayki regl le başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallahİlk muayenede elinizdeki testlere bakıyorlar ben mesela bu ayki regl ile tedaviye başlayacağım kalan yeniden regl 2. günü kan vereceğim ve hormonlara diğer değerlere bakılacak.
İnşallah ikimize de uğurlu gelsin şans getirsin.Hayırlı haberler alalım inşallahCanm bende bu ayki regl le başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
25 inde olmayi bekliyorum ben çok az kaldıİnşallah ikimize de uğurlu gelsin şans getirsin.Hayırlı haberler alalım inşallahBakalım önce hangimiz başlayacağız sürecimiz peş peşe olacak
![]()
Benim de 26’sında olmam gerek ama düzensiz olduğu için emin olamıyorum.Aynı şekilde olsam da başlasam durumundayım25 inde olmayi bekliyorum ben çok az kaldıilk defa dört gözle bekliyorum