• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Bende 15 ekime ilk randevumu aldım berfu hanıma cok heyecanlıyım tahlil ve testleri bulunduğum yerde yaptirdiklarimi götürsem yeterli olmaz mı acaba

Benden vitamin gibi temel testleri istedi sadece eşimde sperm testi verdi birde promen kullanıyor su anlık. Eşimde genetik bir problem var ve spermde birkaç tane bulundu
merhaba. benim eşimde de sperm bir kaç tane. nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba? havuz yöntemimi yapılıcak yokse mikrotesemi?

Bende 15 ekime ilk randevumu aldım berfu hanıma cok heyecanlıyım tahlil ve testleri bulunduğum yerde yaptirdiklarimi götürsem yeterli olmaz mı acaba
Yeni tarihse geçerli olur canm götür zaten kendisi de istediği tahlilleri dışarda yaptırıp getirebilirsin diyor ben öyle yaptim

merhaba. benim eşimde de sperm bir kaç tane. nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba? havuz yöntemimi yapılıcak yokse mikrotesemi?
Mikrotese ye şuan gerek duyulmadı çünkü az da olsa sperm var. Döllenme olacağı zaman alacakları sperm örneğinden de sperm bulunursa mikrotese ye gerek yok. Ama havuz yöntemi uygularlar mi bilmiyorum

Mikrotese ye şuan gerek duyulmadı çünkü az da olsa sperm var. Döllenme olacağı zaman alacakları sperm örneğinden de sperm bulunursa mikrotese ye gerek yok. Ama havuz yöntemi uygularlar mi bilmiyorum
acaba o bi kaç tane spermin kaliteli olup olmadığını anlıyorlarmı? açıkçası ben bi kaç tane spermle riske atmak istemiyorum oyüzden mikrotese taraftarıyım.

Hormon tahlillerim rahim filmi yeni ama amhi yaptirali cok olmuştu tekrar isterler mi ki ona göre hazırlıklı gideyim
İlk muayenede elinizdeki testlere bakıyorlar ben mesela bu ayki regl ile tedaviye başlayacağım kalan yeniden regl 2. günü kan vereceğim ve hormonlara diğer değerlere bakılacak.

Merhabalar

Ben de 22 Eylülde Berfu hanıma gittim. Herkes gibi benim de farklı bir hikayem var. Bakalım hayırlısı ile inşallah hepbirlikte güzel sonuçlar alırız. Çok detaylı bir inceleme yapması ve herseyi tek tek değerlendirmesi, güven vermesi bana çok iyi geldi. İnşallah sonu da çok hayırlı olur. :)

Back
X