Dr.Beste Kara burun ameliyatı

Sevim030810, çok geçmiş olsun. Takip edemedim canım. Senin ilk ameliyatın mıydı, revizyon mu oldun?
Evet canim ilk ameliyatimdi fakat pismanlik doluyum gercekten cok uzuluyorum burnumu yaptirdigima ona yaptirdigima bin kere pismanım tavsiye uzrrine gittim ama hic doğal deil malesef uzun bir burnum vardi simdi kucucuk bakislarim ablaklasti dudağim gorunuyor onden kikirdaklar yamuk falan okadar sobun varki burnumu uzatsbilcek bi doktor ariyorum eskisine birebir bnzrmesede biraz olsun benzrteceke ski ifademi getirecek bir doktor. Daha yeni ama cok fla problem var kemerim kirilmiş oyuk oyuk derimin altindan heryer golge golge cok kotu ya nasil anlatayım

Cnm çok geçmiş olsun öncelikle yaşadıklarını okudum adına çok üzüldüm acaba anlattigjn kadar varmı yada eski burnun kemerli ve uzunmus acaba diyorum yeni halinemi alisamadin ? Burun yuzumuzun odak noktası ve yıllardır alıştığın yüzün değişiyor eğer mahsur yoksa özelden önceki ve sonraki halini atabilirsin dışardan yorum yapmak adına ?

KESİNLİKLE AMELİYAT OLMAYIN! Ben oldum 6 ay oldu ve hiç memnun değilim. Burnumde eğrilik vardi herşeyden önce kemigimi duzeltmesini istedim sadece burun kanatlarimi kucultmus burnum da ki eğrilik hala var. Kafasina göre yapiyor. Herkese aynı burunu yapiyor. Çok pişmanım Beste Kara ya ameliyat olduğum için olacak olan varsa hiç düşünmesin kesinlikle olmasın!!!!!!

Evet malesef yasayarak tecrube endindim çok pismanım bnde. Ona yaptırdiğım ocon mahvetti burnumu. Okadar kucultms ki kndimi tniyamiyorum insan buakdar bilgisiz olabilirmi ya.
Ameliyattan öncesi ve şu anki fotolarını atarmısın bi bende randevu aldım çok kararsızım

Merhaba. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Memnun musunuz? Ben de Beste Kara'yla görüşmeyi düşünüyorum. Mehmet Çelik le görüştüm ama emin olamıyorum.

Merhaba. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Memnun musunuz? Ben de Beste Kara'yla görüşmeyi düşünüyorum. Mehmet Çelik le görüştüm ama emin olamıyorum.
1 sene oldu fakat hala burnumda ki eğiklik düzelmedi,düzelir demişti doktor. Hiç ama hiç memnun değilim. Nefes almam da da bi değişiklik yok. Bir tanıdğım 1 yıl geçmesine rağmen hala koku alamadığını söylüyor.

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Demek ki sizin dokularınıza çok zarar vermiş. Ben bugün Ali Dulum'la da görüştüm Kbb ci. Burnun şekli kadar fonksiyonel olması önemli aslında. O yüzden estetikte başarılı bir kbb ci düşünüyorum. Bende hafif sola eğiklik var. Ali bey biraz kavis verir düzeltiriz dedi sadece hala çok kararsızım.

Çok geçmiş olsun ( Beste Kara'nın yaptığı bir burnu gördüm ve hemen vazgeçtim. Delikleri küçücük, havada ve mandalla sıkışmış gibiydi. Hem de kavis çok belirgindi. Yanı hiç doğal görünmüyordu. Ali Dulum hocayla görüştüm iyi fiyat verdi. Ama hala kararsizim. Sizin burnunuzun son hali nasıl?

Merhaba son durumunuz nasıl oldu

Beste hanımın yaptığı çok güzel burunlar da var ama bi tanıdığımın çok kötü mesela. Ben riske girmek istemediğim için Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde olmaya karar verdim.

Beste hanımın yaptığı çok güzel burunlar da var ama bi tanıdığımın çok kötü mesela. Ben riske girmek istemediğim için Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde olmaya karar verdim.
Ben görüşmeye gittim tomografim çekildi, sonucuna göre hareket edicez ama hala tereddütlerim var ya pişman olursam diye

Burun ameliyatını oldum ben 2 ay oldu memnunum yani beklentimi karşıladı ameliyat tereddütlerim vardı tabi ama korktuğum gibi olmadı güzel oldu diye düşünüyorum, çevremdeki tepkilerde güzel yönde , sadece bi tarafım henüz şiş göründüğü için burnum ucu hafif yamuk duruyor o da zamanla düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…