- 20 Ağustos 2014
- 98
- 18
- 88
- 31
Sevim030810, çok geçmiş olsun. Takip edemedim canım. Senin ilk ameliyatın mıydı, revizyon mu oldun?
Evet canim ilk ameliyatimdi fakat pismanlik doluyum gercekten cok uzuluyorum burnumu yaptirdigima ona yaptirdigima bin kere pismanım tavsiye uzrrine gittim ama hic doğal deil malesef uzun bir burnum vardi simdi kucucuk bakislarim ablaklasti dudağim gorunuyor onden kikirdaklar yamuk falan okadar sobun varki burnumu uzatsbilcek bi doktor ariyorum eskisine birebir bnzrmesede biraz olsun benzrteceke ski ifademi getirecek bir doktor. Daha yeni ama cok fla problem var kemerim kirilmiş oyuk oyuk derimin altindan heryer golge golge cok kotu ya nasil anlatayımSevim030810, çok geçmiş olsun. Takip edemedim canım. Senin ilk ameliyatın mıydı, revizyon mu oldun?
Evet canim ilk ameliyatimdi fakat pismanlik doluyum gercekten cok uzuluyorum burnumu yaptirdigima ona yaptirdigima bin kere pismanım tavsiye uzrrine gittim ama hic doğal deil malesef uzun bir burnum vardi simdi kucucuk bakislarim ablaklasti dudağim gorunuyor onden kikirdaklar yamuk falan okadar sobun varki burnumu uzatsbilcek bi doktor ariyorum eskisine birebir bnzrmesede biraz olsun benzrteceke ski ifademi getirecek bir doktor. Daha yeni ama cok fla problem var kemerim kirilmiş oyuk oyuk derimin altindan heryer golge golge cok kotu ya nasil anlatayım
Ameliyattan öncesi ve şu anki fotolarını atarmısın bi bende randevu aldım çok kararsızımEvet malesef yasayarak tecrube endindim çok pismanım bnde. Ona yaptırdiğım ocon mahvetti burnumu. Okadar kucultms ki kndimi tniyamiyorum insan buakdar bilgisiz olabilirmi ya.
Merhaba. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Memnun musunuz? Ben de Beste Kara'yla görüşmeyi düşünüyorum. Mehmet Çelik le görüştüm ama emin olamıyorum.KESİNLİKLE AMELİYAT OLMAYIN! Ben oldum 6 ay oldu ve hiç memnun değilim. Burnumde eğrilik vardi herşeyden önce kemigimi duzeltmesini istedim sadece burun kanatlarimi kucultmus burnum da ki eğrilik hala var. Kafasina göre yapiyor. Herkese aynı burunu yapiyor. Çok pişmanım Beste Kara ya ameliyat olduğum için olacak olan varsa hiç düşünmesin kesinlikle olmasın!!!!!!
1 sene oldu fakat hala burnumda ki eğiklik düzelmedi,düzelir demişti doktor. Hiç ama hiç memnun değilim. Nefes almam da da bi değişiklik yok. Bir tanıdğım 1 yıl geçmesine rağmen hala koku alamadığını söylüyor.Merhaba. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Memnun musunuz? Ben de Beste Kara'yla görüşmeyi düşünüyorum. Mehmet Çelik le görüştüm ama emin olamıyorum.
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Demek ki sizin dokularınıza çok zarar vermiş. Ben bugün Ali Dulum'la da görüştüm Kbb ci. Burnun şekli kadar fonksiyonel olması önemli aslında. O yüzden estetikte başarılı bir kbb ci düşünüyorum. Bende hafif sola eğiklik var. Ali bey biraz kavis verir düzeltiriz dedi sadece hala çok kararsızım.1 sene oldu fakat hala burnumda ki eğiklik düzelmedi,düzelir demişti doktor. Hiç ama hiç memnun değilim. Nefes almam da da bi değişiklik yok. Bir tanıdğım 1 yıl geçmesine rağmen hala koku alamadığını söylüyor.
Çok geçmiş olsunCanım ben sana ol yada olma demiyeceğim ama olunca oisman olacağını söyleyebilirim. Evet memnun olanlar var beste hanımdan ama bana gore tuturduğü cok az var burun ucu sorunlu kisiler özellikle memnun kalmıyacaktır benm ne burun ucum kalmış nede boydan boyu bildigin kıkırdagı kemiğe baglamıď okadar yuzume kücük bir burun ki yuzumle tüm orantısını kabetmis onden mandalla sıkılmış deformatisi doyor ya resmen ondan var ozelden atabilirim resmimi gör ve sen kararıni ver.
Canım merhaba son durumun ne bana ulaşabilirmisin bilgi almakCanım ben olmadım ama ayın 17 sinde olacağım olan bir kac arkadasım var çok memnun kaldıklarını söylediler onlara güvenerek bende onu tercih ettim
Gittiniz mi siz randevuyaAmeliyattan öncesi ve şu anki fotolarını atarmısın bi bende randevu aldım çok kararsızım
Merhaba son durumunuz nasıl olduKESİNLİKLE AMELİYAT OLMAYIN! Ben oldum 6 ay oldu ve hiç memnun değilim. Burnumde eğrilik vardi herşeyden önce kemigimi duzeltmesini istedim sadece burun kanatlarimi kucultmus burnum da ki eğrilik hala var. Kafasina göre yapiyor. Herkese aynı burunu yapiyor. Çok pişmanım Beste Kara ya ameliyat olduğum için olacak olan varsa hiç düşünmesin kesinlikle olmasın!!!!!!
Görüştünüz mü beste hanımlaMerhaba. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Memnun musunuz? Ben de Beste Kara'yla görüşmeyi düşünüyorum. Mehmet Çelik le görüştüm ama emin olamıyorum.
Beste hanımla görüşen var mı tekrarGörüştünüz mü beste hanımla
Bende yaptırmak istiyorum ama yorumlardan sonra kararsız kaldımMerhaba son durumunuz nasıl oldu
Merhaba siz görüşmeye gittiniz mi beste hanımlaUmarım doktoru tanıyan ya da ameliyat olan birileri vardır paylaşırsanız sevinirim
Ben görüşmeye gittim tomografim çekildi, sonucuna göre hareket edicez ama hala tereddütlerim var ya pişman olursam diyeBeste hanımın yaptığı çok güzel burunlar da var ama bi tanıdığımın çok kötü mesela. Ben riske girmek istemediğim için Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde olmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?