Dr.Beste Kara burun ameliyatı

sakınnnnnnn yaptırmayın ben yaptırdım cok pişmanım ucuz diye gitmeyın bende öyle yaptım hayatımın hatasını yaptım paranızı biriktirin baska doktora gidin kadın yapamamıyor aslaaaaaa
arkadaşlar Alanya devlet hastanesinde Beste Karaya burun ameliyatı olan var mı
yapamıyor5 aslaaaa

olma cok pışman olusun sansın varsa güzel gecer yoksa cok pişman olusun kadın yapamıyor
Evet malesef yasayarak tecrube endindim çok pismanım bnde. Ona yaptırdiğım ocon mahvetti burnumu. Okadar kucultms ki kndimi tniyamiyorum insan buakdar bilgisiz olabilirmi ya.

Evet malesef yasayarak tecrube endindim çok pismanım bnde. Ona yaptırdiğım ocon mahvetti burnumu. Okadar kucultms ki kndimi tniyamiyorum insan buakdar bilgisiz olabilirmi ya.
seninkini kücültmüş sanslısın benimkinde kist olustu suan care arıyorum

Keske herkes daha once yazsaymış bende olmazdım o kadına hayatımı mahvetti

A
ben böyle bir sayfa oldugunu bilmiyodum bilsem yazardım ben amiliyat olalı 5 ay oldu aslında şikayet etmek için girdim o kadını bu sayfaya rasladım
insallah baskaları gorurde olmaz ne diyelim umarım duzelir tek temenim o olu gibi yasiyorum hic bisoyden zevk almiyorum artık eskiden burnum uzundu flan ama mutluydum simdi mutluluğum gitti. Kemik kismımı flan mahvetti. Kemrimi cok almış burin köküme kadar toprulemş amac ne ise.

İnşallah görürler de olmazlar ama ben yeniden söylüyorum 2 ay çok kısa bir dönem daha bunun değişecek senin vede aşağıya inecek daha sabırlı ol sakin moralini bozma

İnşallah görürler de olmazlar ama ben yeniden söylüyorum 2 ay çok kısa bir dönem daha bunun değişecek senin vede aşağıya inecek daha sabırlı ol sakin moralini bozma
cnm enden cok kotu resim atayim ozelden ne demek istedigimi analrsın. Okadar ufaldıki burnm akli basinda hic bir doktor dogal yaoisi okadar uzun olan burnu bukadar kucultmez.

Bende bestw hanima sali gunune randevu aldm acikcasi kafam cok karisti olmak yada olmamak konusunda o kadar kotumu yapiyor :/ 2 tane arkadasim ameliyat oldu birisi cok memnun birisi cok kisa yaptigi icin memnun degil ne yapicagimi sasrdm rica etsem ameliyat olanlar oncesi sonrasi yapabilirmi zahmet olmazsa

Canım ben sana ol yada olma demiyeceğim ama olunca oisman olacağını söyleyebilirim. Evet memnun olanlar var beste hanımdan ama bana gore tuturduğü cok az var burun ucu sorunlu kisiler özellikle memnun kalmıyacaktır benm ne burun ucum kalmış nede boydan boyu bildigin kıkırdagı kemiğe baglamıď okadar yuzume kücük bir burun ki yuzumle tüm orantısını kabetmis onden mandalla sıkılmış deformatisi doyor ya resmen ondan var ozelden atabilirim resmimi gör ve sen kararıni ver.

Çok iyi olur eger resmini atabilirsen

Ben olma derim pişman olsun ucuz diye herkez ona gitti okadar mağdur insan varki paranın biriktirmek adam Akalın bir doktora yaptir sonradan vah ah deme benden söylemesi birde öncesi sonrası resimler yanıltıcı herkezin bünyesi farklı kalın deri ince deri birsey var doktor tecrübesi diye bişey var neyse belki Şansın vardır seninki iyi çıkar benden uyarma bol sans

Ben yaptırdım 2. Ayıma giricem bir sorunum yok görüntü olarak da beğeniyorum genelde burun kanatlarını daraltıyor ben istemedim daha güzel duruyor burun kanatlarını daraltınca mandalla sıkılmış gibi görünüyor

Genelde degil cnm baya herkese aynı seyi yapıyor. Bnm zten burnum ince idi okadar kikirdak almski iyice daralmış biz ameliyata girmeden soyleywbilirdi nereden bikebiliriz bi onun kanatları bukadar daralticağını mağdur olduk bosu bosuna ben gercekten cok mutsuzum cnku yuzumde bir burrun yok gibi ne burnumun ucu var ne kemeri hic bisiy klmamas doku olarak.

Sevim030810, çok geçmiş olsun. Takip edemedim canım. Senin ilk ameliyatın mıydı, revizyon mu oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…