Anladım canım biraz şans oluyor sanırım doktora kalıyor nasıl olacağına karar vermekEvet uygun yapıyor canım benim tanıfıklarimdan birisi yuvarlak birisi sivri idi herkese ayni burunu yapmıyor biz 4 kisi girdik iletisim halindeyiz emsela hepimizinki farkli en kucük bana yapmış bna neden bukdar kücuk ve yuvarlak uclu yptı anlamadım. Birde benim ameliyatta çok kanamam olmuş belki oda bir etkendir.
Aynen canım kesinlikle şans bu sanırım her doktorda böyleAnladım canım biraz şans oluyor sanırım doktora kalıyor nasıl olacağına karar vermek
Senin durumun nasıl oldu fotoğraf atabilecek misin acabaMerhaba evet oldum çok iyi etti sadece çok şiş ve mor yarın tamponlar çıkıyor ağrı falan Yok sadece nefes sorunu
Bana çok değişik geliyor valla bilemiyorum ki cok fark var eskisine göre benim kesim sadece ortada acaba seninkini nereden kesmişler bazılarını kenarlarından da kesiyor. Benim suan tek sıkıntım ucu çok kısa geliyor ve o koydugu kıkırdak tarzı seyler çok belirgin zamanla o belirlilik gidermiki ?Güzel olmuş bence güle güle kullan sadece alışman gerekiyor zaten 6 ay sonra oturuyor ameliyat burun kanatlarını daralttı mı ?
Resim atarmısın lütfen rica etsemBana çok değişik geliyor valla bilemiyorum ki cok fark var eskisine göre benim kesim sadece ortada acaba seninkini nereden kesmişler bazılarını kenarlarından da kesiyor. Benim suan tek sıkıntım ucu çok kısa geliyor ve o koydugu kıkırdak tarzı seyler çok belirgin zamanla o belirlilik gidermiki ?
Canım 5 sayfadamı ne var resim atmıştım daha önce.Resim atarmısın lütfen rica etsem
Objektif yorum yapayım daha ŞişCanım 5 sayfadamı ne var resim atmıştım daha önce.
Aynen zamanla oturdukça seveceğimi düşünüyorum bende hayırlısı bakalım.Objektif yorum yapayım daha Şiş
Inicek yüzüne yakışmış estetik oldugu belli tek sorun kafana takma alışırsın zamanla
Senin durumun nasıl oldu burnunun şekli istediğin gibi mi olduMerhaba evet oldum çok iyi etti sadece çok şiş ve mor yarın tamponlar çıkıyor ağrı falan Yok sadece nefes sorunu
Senin durumun nasıl oldu fotoğraf atabilecek misin acaba
evet istediğim gibi oldu tek tarafta nefes sorunu var onu da kontrolde konuşacağımSenin durumun nasıl oldu burnunun şekli istediğin gibi mi oldu
Fotoğraf atabilirmisin nefes durumun nasıl ?Bende son durum ben hiç memnun değilim yaptıracak arkadaşlar iki kez düşünsün. Cok baştan sağma ve nerden bakarsan bak kusurlu. Kemik kalmıs burun üstünde. Boyi cok ufak. Yaptırıcakların çok iyi düsünmesini istiyorum. 1 ay dır. Pskolojim bozuk geziyorum eski kemerli burnumu arıyorum oyizfen iki kere düşünün benim yaptığımı yapıp pişman olmayın.
Fotoğraf atabilirmisin nefes durumun nasıl ?
Ve nasıl kemik kalmışBende son durum ben hiç memnun değilim yaptıracak arkadaşlar iki kez düşünsün. Cok baştan sağma ve nerden bakarsan bak kusurlu. Kemik kalmıs burun üstünde. Boyi cok ufak. Yaptırıcakların çok iyi düsünmesini istiyorum. 1 ay dır. Pskolojim bozuk geziyorum eski kemerli burnumu arıyorum oyizfen iki kere düşünün benim yaptığımı yapıp pişman olmayın.
Bana da öncesi sonrası fotoğrafi atar misiniz çok merak ettimKemer kısminda
Kaldırdım cünkü gördükçe morlim bozuluyorÖnceden koyduğunuz fotoğrafı acamadim
sakınnnnnnnnn yaptırmayın sakınnnnnarkadaşlar Alanya devlet hastanesinde Beste Karaya burun ameliyatı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?