Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlarr ekol kbb amelıyattan sonra 2-3 saate taburcu edıyormus.ama ben 1 gece kalmak ıstıyorum.yatıs ucretı alıyorlar mı ?

Kızlar bende bora Bey'den randevu aldım kaç günde normal hayatıma dönerim. Öğretmenim okula dönmem gerek

Kızlar bende bora Bey'den randevu aldım kaç günde normal hayatıma dönerim. Öğretmenim okula dönmem gerek

Ameliyattan 1 hafta sonra silikon tamponlar çıkıyor, şişmesin diye 2-3 günde bant takılı duruyor.Nefes bakımından silikon tamponlar çıkınca biraz rahatlıyorsun ama görüntü bakımından morluklar bir süre daha geçmiyor...

ewet bugun bora beye muayene oldum burnumda et çıktı ve kırık varmıs 17 subata randewu aldım..fotom çekildi bakıldı çok işlem olmicak ama o kırık esnetiğe giriomus bu beni üzdü biraz yani hafifte yanlarını daraltmak zorundaymıs usten oynanınca ...offff çok heycanlıyıım üstüne bide bora bey çok hızlı konustu anlayamiorum ne dediğni :) neyse yawas konusun zaten heycanlıyım algım bozuldu dedim güldü :)

kızlar benim sorum şu iyileşme nekadar sürüo nefes almam filan 1 ayı geçermi özellikle morluklar.çok ağrı sızı nebilim baş ağrısı filan yapiomu bilgilendiririseniz sewinirim.seme tawuk gibiyim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…