Kızlar pazartesi bora beye ameliyat oluyorum umarım eski burnumu aramam ve kolay bir süreç geçiririm
bende 7 şubat cuma günü olacağım Bora Beye.
Bence başarılı bir doktor kendisibana çok güven verdi açıkçası çok ilgili içten
Geriside şans duahayırlısı olsun hakkında canım
Nazlı senin burundaki sorunun ne acaba güzel duruyo gibi tamm fotoları göremiyomda?
Fonksiyonel olarak kendimi bildim bileli nefes alamıyorum burnumdan. Sol tarafta et tamamen kapamış, sağ traftada kemikle kıkırdak var. Estetiksel olarakda önden bi skntım yok zaten de yandan bakınca burun ucum düşük baya baya. onu duzelttırcem birazda üstten törpülencek
canım bende Pazartesi oluyorum bora beye çok heyecanlıyım ve korkuyorumKızlar pazartesi bora beye ameliyat oluyorum umarım eski burnumu aramam ve kolay bir süreç geçiririm
ne kadara anlastiniz cnm fiat olarak ?Kızlar pazartesi bora beye ameliyat oluyorum umarım eski burnumu aramam ve kolay bir süreç geçiririm
nazl sen ne kadara anlastin fiyat olarak bnde randewu aldim sali gunu gidicem ?Fonksiyonel olarak kendimi bildim bileli nefes alamıyorum burnumdan. Sol tarafta et tamamen kapamış, sağ traftada kemikle kıkırdak var. Estetiksel olarakda önden bi skntım yok zaten de yandan bakınca burun ucum düşük baya baya. onu duzelttırcem birazda üstten törpülencek
Fonksiyonel olarak kendimi bildim bileli nefes alamıyorum burnumdan. Sol tarafta et tamamen kapamış, sağ traftada kemikle kıkırdak var. Estetiksel olarakda önden bi skntım yok zaten de yandan bakınca burun ucum düşük baya baya. onu duzelttırcem birazda üstten törpülencek
bnde sali gunu muayane olucam fiyat olarak ne kadar soledi ?benimde 3 şubatta ameliyatım canım. olduktan sonra tüm gelişmelerimi yazarım :)
nazl sen ne kadara anlastin fiyat olarak bnde randewu aldim sali gunu gidicem ?
ne kadara anlastiniz cnm fiat olarak ?
ewet bugun bora beye muayene oldum burnumda et çıktı ve kırık varmıs 17 subata randewu aldım..fotom çekildi bakıldı çok işlem olmicak ama o kırık esnetiğe giriomus bu beni üzdü biraz yani hafifte yanlarını daraltmak zorundaymıs usten oynanınca ...offff çok heycanlıyıım üstüne bide bora bey çok hızlı konustu anlayamiorum ne dediğni :) neyse yawas konusun zaten heycanlıyım algım bozuldu dedim güldü :)
kızlar benim sorum şu iyileşme nekadar sürüo nefes almam filan 1 ayı geçermi özellikle morluklar.çok ağrı sızı nebilim baş ağrısı filan yapiomu bilgilendiririseniz sewinirim.seme tawuk gibiyim yaa.
Arkadaşlar bende Bora Beye estetik olmak istiyorum. Ama çok korkuyorum. kavis olsun şöyle olsun demiyorum ben doğal bi burun ve güzel gülmek istiyorum ve güvenilir bir doktor istiyorum ??
3.000 tatlım ama ben ameliyatıma 3 gün kala vazgeçtim can beyle görüşmeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?