Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar Bora Karaaliye burun estetiği olmak istiyorum ama korkularım var ben illede kavisli şöyle olsun böyle olsun demiyorum yüzüme yakısan doğal bir burun istiyorum ... Endişelerim var .. iyileşme süresi vs........... ??

Kızlar pazartesi bora beye ameliyat oluyorum umarım eski burnumu aramam ve kolay bir süreç geçiririm

bende 7 şubat cuma günü olacağım Bora Beye.
Bence başarılı bir doktor kendisi bana çok güven verdi açıkçası çok ilgili içten
Geriside şans dua hayırlısı olsun hakkında canım

bende 7 şubat cuma günü olacağım Bora Beye.
Bence başarılı bir doktor kendisi bana çok güven verdi açıkçası çok ilgili içten
Geriside şans dua hayırlısı olsun hakkında canım

Nazlı senin burundaki sorunun ne acaba güzel duruyo gibi tamm fotoları göremiyomda?

Nazlı senin burundaki sorunun ne acaba güzel duruyo gibi tamm fotoları göremiyomda?

Fonksiyonel olarak kendimi bildim bileli nefes alamıyorum burnumdan. Sol tarafta et tamamen kapamış, sağ traftada kemikle kıkırdak var. Estetiksel olarakda önden bi skntım yok zaten de yandan bakınca burun ucum düşük baya baya. onu duzelttırcem birazda üstten törpülencek

Anladım bende ayın 4 ünde muayeneye bi gitmeyi düşünüyorum.. Bakalım ne olacak nefes almamda hafif problem var estetikte düşünüyom ama bakalım ne dicek Bora Bey........

Kizlar mrb. Ben pazartesi icin cem karastan randewu almistm ama olumsuz yorumlari gorunce wazgectim. Cogu arkadas bora beyden memnun bnde sali gunu bora beyle gorusucem. Ama cok tereddutluyum dogru doktor secip secmedigim konusunda :/

nazl sen ne kadara anlastin fiyat olarak bnde randewu aldim sali gunu gidicem ?

benimde 3 şubatta ameliyatım canım. olduktan sonra tüm gelişmelerimi yazarım :)
bnde sali gunu muayane olucam fiyat olarak ne kadar soledi ?

nazl sen ne kadara anlastin fiyat olarak bnde randewu aldim sali gunu gidicem ?

Merhaba. Suan fiyati paylasamam canım ama bence git görüş. Burun yapisina göre degisiyor fiyat yani bi muayene etsin doktor daha dogru olur. Bora beye daha ameliyat olmadim ama ilgili ve güven verici

canım geçmiş olsuun benımde 17 subat amelıyat randevum vaaarrr :)

kızlar benim sorum şu iyileşme nekadar sürüo nefes almam filan 1 ayı geçermi özellikle morluklar.çok ağrı sızı nebilim baş ağrısı filan yapiomu bilgilendiririseniz sewinirim.seme tawuk gibiyim yaa.

Morluklar 1 aydan önce geçiyor.Ameliyattan çıkınca hafif bir sızı oluyor ağrı kesici iğne ile hemen geçiyor.Öyle abartılı bir ağrı olmuyor.2-3 gün sızlama devam ediyor dr un verdiği ağrı kesiciyi içince o da geçiyor...

Arkadaşlar bende Bora Beye estetik olmak istiyorum. Ama çok korkuyorum. kavis olsun şöyle olsun demiyorum ben doğal bi burun ve güzel gülmek istiyorum ve güvenilir bir doktor istiyorum ??

2.5 ay oluyor Bora Bey'e ameliyat olalı.Bende çok korkuyordum.Ama korkulacak hiçbirşey yok...Bora Bey gerçekten çok doğal burunlar yapıyor.Kimse farketmiyor burnumun estetik olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…