bende bugun bora beye gittim.amelıyata karar verdıık.son aşama babişkonun onayını almak.oda kolay gıbı gozukuyor.bakalm ıns bende sizin gibi memnun olurum :)
kızlar cumartesı bora beye ameliyat oluyorum nolur şans dileyın :) yuzumu yakışan ve sağlıktan yana hıç sorun yaşamayacağım bır burun olsun :)
kızlarrrr çok heycanlıyım bende 29 ocaktan muayene olucam ekol hastanesine ama doktora karar vermemiştim taki burdaki yorumları gorene kadar herkez cok memnun bora beyden bende ona gözukeyim bari :) içime dert oldu çok heycanlıyım anlatamam vede cok korkuyorum benim çok guzel doğustan yuzume yakışan bi burnum var tek sorunum 13 yaşlarımda burnuma oyun oynarken darbe aldım we 2 sene once burnumda yamukluk kesfettim :)) herkez anlamıo dikkatli bakınca vede ben bak bakalım diyince anlasılıo ama bu beni rahatsz edior başım cok ağrıo ve 1 yıldır hep gripli gibi hissediorum kendimi.nezman iyileşirim eğer amaliyat olursam çok şiş gezermiyim ay beni birileri rahatlatsın çok dert oluo bu içime yaa:18:
eğer burnunun şekli yüzüne yakışıorsa ve çok büyük bi sorunun yoksa kesinlikle olma derim.. bende kemik ve et vardı nefes almamda problem yoktu ama çok hasta oluyibiyimordum 3 farklı doktora gittim hepside kemiğin alınmasını önerdi ve ben kuzu gibi gittim estetikle beraber oldum ameliyatımı şuan 11. aydayım görüntüyü geçtim sırf nefes almak için revizyon olucameğer sağlığını etkileyen bişi yoksa estetik olma ameliyattan sonra bambaşka biri oluyorsun ve eski halini özlüorsun (( çok iyi düşün çok iyi karar ver, evet estetik olup memnun kalan çok kişi var ama umduğunu bulamayanlarda var ben gibi ((
izmirde dr bora karaaliye burun estetiği olan var mı
Arkadaşlar merhaba, İzmir`de burun estetiği yaptırmak istiyorum. Nefes almada da sıkıntılarım var. Bora Bey`i çok methettiler. Sizlere de sormak istedim. Olumlu ya da olumsuz tüm yorumlarınıza açığım.
Bir de burun ucu düşmesi şeklinde yaşanan sıkıntının sıklığı nedir acaba? İşte ondan çok korkuyorum da. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?