Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar cumartesı bora beye ameliyat oluyorum nolur şans dileyın :) yuzumu yakışan ve sağlıktan yana hıç sorun yaşamayacağım bır burun olsun :)

kızlar cumartesı bora beye ameliyat oluyorum nolur şans dileyın :) yuzumu yakışan ve sağlıktan yana hıç sorun yaşamayacağım bır burun olsun :)

İYİ ŞANSLAR canım bora beyin doğal ve yüzüne yakışan bir burun yapıcagına emın olabilirsn 27.günüm olmasına rağmen sana bunları rahatlıkla söylüyorum

kızlarrrr çok heycanlıyım bende 29 ocaktan muayene olucam ekol hastanesine ama doktora karar vermemiştim taki burdaki yorumları gorene kadar herkez cok memnun bora beyden bende ona gözukeyim bari :) içime dert oldu çok heycanlıyım anlatamam vede cok korkuyorum benim çok guzel doğustan yuzume yakışan bi burnum var tek sorunum 13 yaşlarımda burnuma oyun oynarken darbe aldım we 2 sene once burnumda yamukluk kesfettim :)) herkez anlamıo dikkatli bakınca vede ben bak bakalım diyince anlasılıo ama bu beni rahatsz edior başım cok ağrıo ve 1 yıldır hep gripli gibi hissediorum kendimi.nezman iyileşirim eğer amaliyat olursam çok şiş gezermiyim ay beni birileri rahatlatsın çok dert oluo bu içime yaa :18:

eğer burnunun şekli yüzüne yakışıorsa ve çok büyük bi sorunun yoksa kesinlikle olma derim.. bende kemik ve et vardı nefes almamda problem yoktu ama çok hasta oluyordum 3 farklı doktora gittim hepside kemiğin alınmasını önerdi ve ben kuzu gibi gittim estetikle beraber oldum ameliyatımı şuan 11. aydayım görüntüyü geçtim sırf nefes almak için revizyon olucam eğer sağlığını etkileyen bişi yoksa estetik olma ameliyattan sonra bambaşka biri oluyorsun ve eski halini özlüorsun (( çok iyi düşün çok iyi karar ver, evet estetik olup memnun kalan çok kişi var ama umduğunu bulamayanlarda var ben gibi ((

canım benim saol cevabın için ben esnetik olmucam kesinlikle burnumda hafif kemiği eğriliği var die dusunuoruz.sadece o kemik düzelsin yankırık varsa yani sağlığım için ve sonucta ben böyle değildim sonradan olustu .başımda cok ağrıo nebilim ve hep sanki gripli gibiyim. senin adına üzüldüm bora beyemi oldun sende? neden memnun değilsin guzelim yaa 1 senede oturuo burun diolar ondan olabilirmi yada psikolojk olarak mı oyle hissediosun

izmirde dr bora karaaliye burun estetiği olan var mı

Arkadaşlar merhaba, İzmir`de burun estetiği yaptırmak istiyorum. Nefes almada da sıkıntılarım var. Bora Bey`i çok methettiler. Sizlere de sormak istedim. Olumlu ya da olumsuz tüm yorumlarınıza açığım.

Bir de burun ucu düşmesi şeklinde yaşanan sıkıntının sıklığı nedir acaba? İşte ondan çok korkuyorum da. :/

Merhaba...2ay önce Bora Bey'e ameliyat oldum.Benimde nefes almada sıkıntım çoktu.Ameliyatım çok yeni olsada eskisinden daha iyi nefes alıyorum.Burun ucu düşmesini Dr anlatmıştı ,ona önlem olarakta çıkan kemiklerden destek yapacağını filan söylemişti.Şimdiden geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…