Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar bende bora beye ameliyat oldum bugün 18 günüm ama sag taraf daha şiş ve çizgi gibi bişi belirtdim delireceğim ödemden mi anlayamıyorum böyle bişi yaşayan var mı aranızda?? Şehir dışından gidiyorum haftaya kontrolüm var ama kaymasından çok korkuyorum((((

Kalopsia burnunu yaptirali 1 yil olms nerdeyse bnde smdi boa beye amelyat olmayi dusunuyorum da hala memnunmusun burnundan yada yolunda gitmeyn bisilet var mi

ben burnumun ucunda düşme farkettm kızlar ilk aylarki gibi kalkık değil hftaya kontrole gidicem.. 6.ay kontrolü

Uyuzsirine ssenn burnunu cok begendm ilk koydugn resimlere baktm da harika ama ilk gunku gibi kalkik deil diosun. Bnde amelyat olucam ama bu tur nedenlerden dolayi korkuyodm. Smdi nasi memnunmusn hem sekil olarak hemde nefes alma gibi durumlar icin soruyorm

Ya çizgi gibi simetrik iki taraftada nokta gibi tuhaf bişi ölücem ödemden mi yoksa çökük mü 3 gündür uyku uyuyamıorum

Ya çizgi gibi simetrik iki taraftada nokta gibi tuhaf bişi ölücem ödemden mi yoksa çökük mü 3 gündür uyku uyuyamıorum
Bende de var.Çökük sanıyordum bende önce.Dayanamadım aradım Bora Bey'e sordum.Birşeyden dolayı dedi ama tam anlamadım telefonda hızlı konuştuğu için:)Çökük değilmiş zamanla geçiçekmiş...

Benim de 13.gunum ve sol tarafim daha sis. Cok garip geliyor burnum ucu balon gibi ve cok sert sanki sonradan getirip yapistirmislar :)

Son düzenleme:

Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum bende aradım asistanı çıkmıştı şimdi senin yazdığını okuyunca nasıl içim rahat etti anlatamam çok saol) senin kaçıncı günün bu arada?

Benim de 13.gunum ve sol tarafim daha sis. Cok garip geliyor burnum ucu balon gibi ve cok sert sanki sonradan getirip yapistirmislar :)

Hiç sorma sanki gülerken filan burnum yamulacakmış gibi geliyor 3 hafta bitti yarın işe başlayacağın öğretmenim bide nasıl konuşacağım Allah bilir artık

Hiç sorma sanki gülerken filan burnum yamulacakmış gibi geliyor 3 hafta bitti yarın işe başlayacağın öğretmenim bide nasıl konuşacağım Allah bilir artık

Canım bende öğretmenim 6.günüm 1 hafta rapor aldım. Nasıl ders anlatcam ya daha benim silikon tampon ve alçı çıkmadı onlar çıkarken canınız yandımı

Canım bende öğretmenim 6.günüm 1 hafta rapor aldım. Nasıl ders anlatcam ya daha benim silikon tampon ve alçı çıkmadı onlar çıkarken canınız yandımı

Yok yok hiç Canım yanmadı 10 sn bişi zaten ama merak etme acı yok:))ben okulun son haftası oldum rapor aldım 3.hafta bitti işte bugün ya bence sen bi 5 gün daha al bitince rapor şişlik geçmeyecek zaten ama en azından biraz daha iyileşirsin bence

Ben de öğretmenim ama 1 hafta rapor almayı düşünüyorum çünkü daha yarin 2 hafta olacak :) burnunun önden duruşu nasil? Yüzünü değişik hissettin mi yeni burnunu ilk görünce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…