bugün yeni şeklime kavuştum ama herşey %100 değil tahmin ettiğiniz gibi. sağ tarafım normal olmakla beraber solda şişliklerim ve his kaybım devam ediyor. Zaman içinde incek tabikide ama şuan sağ sol farkını ayırt edebiliyor olmak ayna başında dakikalar geçirtiyor bana.
sonuçtan yinede memnunum ve son haline kavuşmasını heyecanla bekliyorum.
herşeyden önemlisi Bora bey görüntüden çok memnun kaldı ve 15 gün sonra kontrole bekliyor...
tek kötü şey, burnumdaki kalıp altındaki sargılara alerjim olmuş. Onlarda kimyasal varmış zaten ve o yüzden sıra sıra bir sürü sivilce benzeri kabartılar var. Çıkartırken kanadılarda malesef ama acımadı (merak edenler için). Tekrar bantlıcaktım ama alerjin var, yapmıyorum dedi Bora bey. Artık özgürüm kısacası :)
peki ndn vazgectn cnm. Can bey nasi ilgilimi?karar verdn mi kime amelyat olcagina cnm3.000 tatlım ama ben ameliyatıma 3 gün kala vazgeçtim can beyle görüşmeye gidicem
ben burnumun ucunda düşme farkettm kızlar ilk aylarki gibi kalkık değil hftaya kontrole gidicem.. 6.ay kontrolü
Yardımcı olacak bir arkadaş yok mu??
Kod:
Canım korkma normaldir daha 18. Günün ödemi bak kaç ayda atıyorlar üzülme
Canim resimlerini faceden gorebilirmiyim bora beye karar vericem lutfen yardimci olurmusun nazliyida merak ediyorum hg_aytekin38@hotmail.com hatice aytekin eklersen sevinirim
Facebook'ta yazdım canım bak bi
Bende de var.Çökük sanıyordum bende önce.Dayanamadım aradım Bora Bey'e sordum.Birşeyden dolayı dedi ama tam anlamadım telefonda hızlı konuştuğu için:)Çökük değilmiş zamanla geçiçekmiş...Ya çizgi gibi simetrik iki taraftada nokta gibi tuhaf bişi ölücem ödemden mi yoksa çökük mü 3 gündür uyku uyuyamıorum
Arkadaşlar bende bora beye ameliyat oldum bugün 18 günüm ama sag taraf daha şiş ve çizgi gibi bişi belirtdim delireceğim ödemden mi anlayamıyorum böyle bişi yaşayan var mı aranızda?? Şehir dışından gidiyorum haftaya kontrolüm var ama kaymasından çok korkuyorum((((
Kızlar ben bora beye ameliyat oldum 4 ocakta olmuştum gayet memnunum :) ama ödemler var tabıkı hemen inmiyor
Ya burun ucun ilk zamanlar cok sis miydi? Benim burnum cok inceydi ama su an ucu cok garip sanki bana ait değilbenim 13.gunum
Bende de var.Çökük sanıyordum bende önce.Dayanamadım aradım Bora Bey'e sordum.Birşeyden dolayı dedi ama tam anlamadım telefonda hızlı konuştuğu için:)Çökük değilmiş zamanla geçiçekmiş...
Benim de 13.gunum ve sol tarafim daha sis. Cok garip geliyor burnum ucu balon gibi ve cok sert sanki sonradan getirip yapistirmislar :)
Hiç sorma sanki gülerken filan burnum yamulacakmış gibi geliyor 3 hafta bitti yarın işe başlayacağın öğretmenim bide nasıl konuşacağım Allah bilir artık
Canım bende öğretmenim 6.günüm 1 hafta rapor aldım. Nasıl ders anlatcam yadaha benim silikon tampon ve alçı çıkmadı onlar çıkarken canınız yandımı
Hiç sorma sanki gülerken filan burnum yamulacakmış gibi geliyor 3 hafta bitti yarın işe başlayacağın öğretmenim bide nasıl konuşacağım Allah bilir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?