Ben de öğretmenim ama 1 hafta rapor almayı düşünüyorum çünkü daha yarin 2 hafta olacak :) burnunun önden duruşu nasil? Yüzünü değişik hissettin mi yeni burnunu ilk görünce?
Facede gorunmuyor canim sanirim baskasina yazdin eklersen cok sevinirim hemen doktoru arayip amelyat gunu alicamFacebook'ta yazdım canım bak bi
Tabiki şiş) ilk açıldığında çok beğendim burnumu ama şu an daha şiş gibi alçı çıkınca ödem arttı gibi sanki sende durumlar ne?
Facede gorunmuyor canim sanirim baskasina yazdin eklersen cok sevinirim hemen doktoru arayip amelyat gunu alicam
Canim hic uzulme dusunme eminim guzel olmustur bir ayda bile degicek facem eklersen ordan resimlerini girmek isterim burnun kalkiligi okadar kalmicak hatice aytekin hg_aytekin38@hotmail.com
Face kullanmıyorum maalesef ama ameliyat için Bora Bey iyi bir seçim benim sorunum şu an cok şiş olması
Tamsm canim saolsun ozlem yolladi en kisa zamanda amelyat gunu alcam
Özlemin burnu henüz kalipta değil mi? Kaliptan ciktiktan sonra ki hali bambaşka oluyor ama :)
Evet canim baska kim var ki kaliptan cikmis birde benim bi tanidgim var orda calisiyor doktor tercihini yapmissin sehir disindan gelenler unluler bile var dedi oyuzden kararimi vermek istiyorum artik
Benim ki kaliptan cikti sana mail ile yollayayim yollayayim fotoğraf
Tamam canim yollarsan sevinirim hg_aytekin38@hotmail.com
Yolluyorum şimdi bak mailine :)
Yolluyorum şimdi bak mailine :)
Canım ben şuan tamponu fena kafama taktım salı günü işkence günüm mü olacakstres :)
Baktim canim bisey yok
Yolladim ya gelmedi mi?
Kizlarrr merhabalar herkese tkrar tkrsr gecmis olsunn. Yahuuuu ben cok kasiniyorum normal demi.bide atel yani alci iz yapmış azcık yaaaaa ucunda sktignda heralde hep ole kalmaz demi dha alinmasina 4 gun var çünkü (
Canım ben çok kaşınmadım bugün biraz kaşınıyorum. Ama kaşınması normalmiş :) yarın tampon ve alçı alınıyor hem acıycakmı korkusu hem merak çok fenayım :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?