Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de öğretmenim ama 1 hafta rapor almayı düşünüyorum çünkü daha yarin 2 hafta olacak :) burnunun önden duruşu nasil? Yüzünü değişik hissettin mi yeni burnunu ilk görünce?

Tabiki şiş ) ilk açıldığında çok beğendim burnumu ama şu an daha şiş gibi alçı çıkınca ödem arttı gibi sanki sende durumlar ne?

Tabiki şiş ) ilk açıldığında çok beğendim burnumu ama şu an daha şiş gibi alçı çıkınca ödem arttı gibi sanki sende durumlar ne?

Ya ben kendimi başka birisi gibi hissediyorum alışamadım burnuma :) benim burnumun ucu cok şiş üstü o kadar değil. Önden düz yandan kavisli biraz. Ama burnumun ucu acayip şiş yani.

Kizlarrr merhabalar herkese tkrar tkrsr gecmis olsunn. Yahuuuu ben cok kasiniyorum normal demi.bide atel yani alci iz yapmış azcık yaaaaa ucunda sktignda heralde hep ole kalmaz demi dha alinmasina 4 gun var çünkü (

Kizlarrr merhabalar herkese tkrar tkrsr gecmis olsunn. Yahuuuu ben cok kasiniyorum normal demi.bide atel yani alci iz yapmış azcık yaaaaa ucunda sktignda heralde hep ole kalmaz demi dha alinmasina 4 gun var çünkü (

Canım ben çok kaşınmadım bugün biraz kaşınıyorum. Ama kaşınması normalmiş :) yarın tampon ve alçı alınıyor hem acıycakmı korkusu hem merak çok fenayım :).

Son düzenleme:
Canım ben çok kaşınmadım bugün biraz kaşınıyorum. Ama kaşınması normalmiş :) yarın tampon ve alçı alınıyor hem acıycakmı korkusu hem merak çok fenayım :).

Kuzumm valla cok değilde arada saglam kasiniyoom bende. Normal olmasina sevindim.tatlim skma canini burnun hafiflicek dha hzli iilesceksn normal hayatna donceksn sakinn korkma acicak diye.ay bende mrk ettim hakknda hayrlisi. Benimde suan tek skntm brnumu temizleyememem.korkuyorm.anca kulak coouyle uclarna deniz suyu suruuorm o kdr (

Kizlar bnde amelyat olmayi dusunuyorum bora beyle gorustumde ama hala karar veremedim. Burdaki yorumlari bastan sona okudm ama hala kafamda soru isaretleri var. Yani amelyattan sora ya burnum daa kotu olursa yada nefes sorunum yok simdi ama ya sorun yasarsam die korkuorum acikcasi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…