Ya çizgi gibi simetrik iki taraftada nokta gibi tuhaf bişi ölücem ödemden mi yoksa çökük mü 3 gündür uyku uyuyamıorum
mr yerıne kamerayla bakıyor canım.orda zaten herseyı göruyor
sizde kalkıklığı nasıl şimdilik Eki Görüntüle 630681 Eki Görüntüle 630682 Eki Görüntüle 630683 Eki Görüntüle 630684 Eki Görüntüle 630685
Teşekkür ederim tatlım bilgilendirdiğin için 😇
ne demek canıım.her zaman yardmcı olmaya calısırım :)
Morlukların ne durumda peki? En son halini bana çekip yollar mısın zulal_karapanca@hotmail.com
canım senin burnuna bayıldım zaten albümündede yazmıştım bora beye gitmeye karar kıldım kesinlikle burnuna bayıldım çnkü yeni olmasına rağmen :) bide sana bi sorum daha olucak ameliyattan oldukça korkan biriyim narkoz verildikten sonra herhangi bi şey hissettin mi yoksa hemen uykuya dalıp hiç bişey hissetmedin mi çook korkuyorum çünkü ameliyattanBugun bir kere daha anladim cook dogru bi karar verdigimi.bora bey mukemmel bir doktor.eli cook hafif.gercekten yaptgi burunlar cook guzel.bugun 9.günüm olmasina ragmen kendimi cok iyi hissediyorm.ve herkese tavsiye ediyorm.eli öpülesi bir doktoorrr :) ekledigim fotolara bakabilirsiniiz :)
canım senin burnuna bayıldım zaten albümündede yazmıştım bora beye gitmeye karar kıldım kesinlikle burnuna bayıldım çnkü yeni olmasına rağmen :) bide sana bi sorum daha olucak ameliyattan oldukça korkan biriyim narkoz verildikten sonra herhangi bi şey hissettin mi yoksa hemen uykuya dalıp hiç bişey hissetmedin mi çook korkuyorum çünkü ameliyattan
Tatlm sakin korkma.narkozu verdiler.ben hemen tatli bi uykuya daldm.hic bsy hissetmedm tabikide.ben agri kesici bile hic icmedm.uyucaksn ve ilk olcak sey ellerin burnuna gidicek.sakin korkma.gerekirse hastaneye destek olmaya gelrm yardmci olurum :)
ayy canıım benim çook sağolasın ilgilendiğin için :) seninle nasıl iletişime geçeblrm acabaa mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum sana bilgi alsam senden ayrıntılı inan senin mesajlarından sonra içim biraz daha rahatladı allah razı olsun sendenfaceden eklesem ben seni olurmuki :)
canım adresım https://www.facebook.com/ozlem.bayramoglu.1 bu.bulamazsan söyle numara vereyim :)
arkadaşlar bende perşembe günü için ekol kbb daki cem beyden randevu aldım ama çok kararsız kaldım yorumları okuyunca acaba bora beyedemi muayne olsam bilemedim sizce hangisini tercih etmeyilim bora beye ameliyat olanlar yardımcı olun lütfenn:26:
Şu an nasıl memnun musun burnundan?
bora beye ameliyat olup burunları sağa sola yamulan kızlaarrrr =)) düzeldi mi yamukluklarınız? ben de bora beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama yorumlarınızı görünce korktum birazz
1 yılı 2 ay geçti nefes düzelmedi şekil olarakta solda kıkırdak koyduğu yer bariz beze gibi hiç memnun kalmadım maalesef
arkadaşlar bende perşembe günü için ekol kbb daki cem beyden randevu aldım ama çok kararsız kaldım yorumları okuyunca acaba bora beyedemi muayne olsam bilemedim sizce hangisini tercih etmeyilim bora beye ameliyat olanlar yardımcı olun lütfenn:26:
Bora bey'e 25 şubat ta amelliyat oldum. Ben şimdiden çok memnunum, narkoz biraz sarstı beni o yüzden adapte olamadım bana noluyo dedim nefes alamayınca ama biliyorum ki bunların hepsi geçecek:) bu arada bugün hapşurma isteği var , içi kaşınıyo sanki, normal midir ? Ameliyat olan arkadaşalrım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?