Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar bende perşembe günü için ekol kbb daki cem beyden randevu aldım ama çok kararsız kaldım yorumları okuyunca acaba bora beyedemi muayne olsam bilemedim sizce hangisini tercih etmeyilim bora beye ameliyat olanlar yardımcı olun lütfenn:26:

Bugun bir kere daha anladim cook dogru bi karar verdigimi.bora bey mukemmel bir doktor.eli cook hafif.gercekten yaptgi burunlar cook guzel.bugun 9.günüm olmasina ragmen kendimi cok iyi hissediyorm.ve herkese tavsiye ediyorm.eli öpülesi bir doktoorrr :) ekledigim fotolara bakabilirsiniiz :)

canım senin burnuna bayıldım zaten albümündede yazmıştım bora beye gitmeye karar kıldım kesinlikle burnuna bayıldım çnkü yeni olmasına rağmen :) bide sana bi sorum daha olucak ameliyattan oldukça korkan biriyim narkoz verildikten sonra herhangi bi şey hissettin mi yoksa hemen uykuya dalıp hiç bişey hissetmedin mi çook korkuyorum çünkü ameliyattan

Tatlm sakin korkma.narkozu verdiler.ben hemen tatli bi uykuya daldm.hic bsy hissetmedm tabikide.ben agri kesici bile hic icmedm.uyucaksn ve ilk olcak sey ellerin burnuna gidicek.sakin korkma.gerekirse hastaneye destek olmaya gelrm yardmci olurum :)

Tatlm sakin korkma.narkozu verdiler.ben hemen tatli bi uykuya daldm.hic bsy hissetmedm tabikide.ben agri kesici bile hic icmedm.uyucaksn ve ilk olcak sey ellerin burnuna gidicek.sakin korkma.gerekirse hastaneye destek olmaya gelrm yardmci olurum :)

ayy canıım benim çook sağolasın ilgilendiğin için :) seninle nasıl iletişime geçeblrm acabaa mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum sana bilgi alsam senden ayrıntılı inan senin mesajlarından sonra içim biraz daha rahatladı allah razı olsun senden faceden eklesem ben seni olurmuki :)

canım adresım https://www.facebook.com/ozlem.bayramoglu.1 bu.bulamazsan söyle numara vereyim :)

Ben ilk Cem beye muayene oldum sonra buradaki yorumları okuyup karar değiştirdim ve Bora Karaali'ye ameliyat oldum. Bence Bora bey iyi bir doktor. Benim yarin tam 1ay oluyor. Şekil olarak memnunum sadece burun ucum sıkıntılı şişlik var ama yine de kötü durmuyor. En çok korktuğum önden bakılınca nasıl duracagiydi ama önden de gayet iyi görünüyor. Ameliyat süreci çok zorlu geçiyor. Yani ameliyattan sonrası. Benim morluk olmadı. Sadece şişlik oldu. Ama benimle ayni gün ameliyat olup suratı mosmor ve gözleri kan canagi olanlar oldu. Bu tamamen kişiye göre değişiyor. Silikon tamponlar ve dikiş 9.gün alınıyor. Onlar ilk çıktığında ve burnundayken nefes alamiyorsun. Ama ciktiktan bikaç gün sonra burnun açılıyor. Üst dudagim sislikten bi garip. Gulemiyorum. Burun ucu ile dudagin birlestogi yerde sislik oluyor o da 6 ay icinde gececekmis Bora bey öyle soyledi. Burun ucumu zaten hissetmiyorum oraya kikirdak koydukları için. Sana soyleyebileceklerim bunlar şimdiden geçmiş olsun :)

bora beye ameliyat olup burunları sağa sola yamulan kızlaarrrr =)) düzeldi mi yamukluklarınız? ben de bora beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama yorumlarınızı görünce korktum birazz

ve 1. yılımı doldurdum ama ne yazıkki düzelmedi hala sola doğru yamuk burnum deliklerin biri kapalı diğeri baya açık ve burnumun kenarında gecmeyen dikiş izim var burun sırtım çok oyulmuş kemiğin kırıldığı yerde gözle görünen kemik çıkıntısı var heleki nefes durumumm (( eskiden büyük burnum vardı şimdi yamuk sol, sağ farklı delikler burun sırtınta kemik çıkıntısı...okadar doğal olduki bumu estetik diye soruyorlar bana heleki nefes durumum (( en çokta bu mahvedior beni ne yazıkki revizyon olmam şart görüntüyü geçtim ama nefes alamamak o çok kötü ağzımdan nefes aldığım için bademcikte yok sürekli faranjitim burnum bazen çok tıkanıyor herkes hastamısın die soruyor ama son zamanlarda yamukluktan şikayet eden pek yok gibi ve güzell burunlarda yapıo benim nasıl bi şanssızlığım varsa geldi çattı bana ve çektiğim acıda cabası oldu ha 1 yılda göz yaşım ((

1 yılı 2 ay geçti nefes düzelmedi şekil olarakta solda kıkırdak koyduğu yer bariz beze gibi hiç memnun kalmadım maalesef

Hadi ya benim de 1 ay oldu nefes olarak sıkıntım yok şekil olarak da yok ucu çok değişik geliyor. Benim sadece burun ucumda kikirdak var o da düşmesin diye. Ama zaten ince ve küçüktü burnum ve ucu da düşük değildi sadece biraz kemerliydi

Bora bey'e 25 şubat ta amelliyat oldum. Ben şimdiden çok memnunum, narkoz biraz sarstı beni o yüzden adapte olamadım bana noluyo dedim nefes alamayınca ama biliyorum ki bunların hepsi geçecek:) bu arada bugün hapşurma isteği var , içi kaşınıyo sanki, normal midir ? Ameliyat olan arkadaşalrım??

gecmıs olsun canıım evet hapşurma hissi normal.ben ilk gün başladım hapşurmaya .baya da hapşurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…