Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yazmaya sonunda bitti

Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri bora bey'e teslim olmaktı, hiç bir şüphen olmasın ... Tek kelimeyle mükemmel bir doktor.. Sihir gibi , dokunuşu yeter onun, canım doktorum ... Mükemmel ötesi , yaşa ve gör 😍😍😍🙏😇

1.ayim dolmak uzere. albüm yaptım yeni. Bora beyimiz tatli kibar doktorumuz bitane ya. allaha sukur ne elime gelen cknti war ne asimetrik bi durum. hareketlermde sknti yok simdiden alistim burnuma. insallah hep boyle giderr.doktorumu seviyorumm

Merhaba arkadaşlar ben bora beye 11 ay önce ameliyat oldum hatta bu konunun önceki sayfalarında resimde var ama burnumun ucunda sola dogru bir cukur vardı doktor geçer demişti geçmedi ve burnum önden çok geniş duruyor delikleri sanki büyük oldu (( bu gün aradım gel dedi ama nisanda gideceğim sizce ikinci bir ameliyat der mi çok korkuyorum ve ben ücretli hastasıydim 3000 tl odemistim ameliyata ilk muayene hariç sizce ameliyat derse yine mi para odeyecegim okadar butcem yok ki ikinci kere ameliyat olanlar lütfen beni bilgilendirebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…