Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok çok geçmis olsun ( işte benim de en korkrtuğum böyle bir şeyle karşılaşmak :18: peki bora bey yaptığının arkasında durmuyor mu? doktorların bu tür durumlarda verdikleri tepki ve izledikleri yol da çok önemli?

Tabiki de durur, Bora bey gibi bi doktor tanımıyorum ben 😄güven veren inanılmaz pozitif birisi.. Her türlü halleder bundan eminim👃işinde de çok başarılı ayrıca , benim 4.günüm bitti , şiddetle tavsiye ederim 😘

cuma gününe randevu aldım.eğer güven verirse aynı gün öğleden sonra ameliyat olucam. umarım ben de sizin gibi mutlu ayrılırım:) ama sizin açlınız daha çıkmadı değil mi ?

cuma gününe randevu aldım.eğer güven verirse aynı gün öğleden sonra ameliyat olucam. umarım ben de sizin gibi mutlu ayrılırım:) ama sizin açlınız daha çıkmadı değil mi ?

Çarşamba çıkıyor alçım, dikiş ve tamponlar , ben şimdiden farkı görüyorum inan😄 çok doğal çok güzel😇hiç düşünme hemen ol ve kurtul ...bu arada genel olarak herkes memnun sen genele bak , istisna durumları düşünme bile, ona bakarsan hayatta herşey riskli☺️

haklısın genele bakıp karar vermek mantıklı olan.o zaman çarşamba günü haberlerini bekliyorum:))darısı başıma

Kalopsia burnunu yaptirali 1 yil olms nerdeyse bnde smdi boa beye amelyat olmayi dusunuyorum da hala memnunmusun burnundan yada yolunda gitmeyn bisilet var mi

ara sıra giriyorum iş yoğunluğundan. Evet 1 yılı geçti burnumu yaptıralı ve gayet güzel, oturmuş ve şekliyle beni fazlası ile mutlu eden bir burnum var. Herhangibir olumsuzluk yok, simetrik ve nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ve hala tavsiye ediyorum Bora beyi

Foto var mı gönderebileceğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…