gecmıs olsun canıım evet hapşurma hissi normal.ben ilk gün başladım hapşurmaya .baya da hapşurdum :)
Yanaklarım şişti 3. Gün bugün 😭bitsin artık bu çile
Az kaldiiii hersey bitceek canim birazck daha sabir.en zor kismi atlattin.
ve 1. yılımı doldurdum ama ne yazıkki düzelmedi hala sola doğru yamuk burnum deliklerin biri kapalı diğeri baya açık ve burnumun kenarında gecmeyen dikiş izim varburun sırtım çok oyulmuş kemiğin kırıldığı yerde gözle görünen kemik çıkıntısı var heleki nefes durumumm (( eskiden büyük burnum vardı şimdi yamuk sol, sağ farklı delikler burun sırtınta kemik çıkıntısı...okadar doğal olduki bumu estetik diye soruyorlar bana heleki nefes durumum (( en çokta bu mahvedior beni ne yazıkki revizyon olmam şart görüntüyü geçtim ama nefes alamamak o çok kötü ağzımdan nefes aldığım için bademcikte yok sürekli faranjitim burnum bazen çok tıkanıyor herkes hastamısın die soruyor ama son zamanlarda yamukluktan şikayet eden pek yok gibi ve güzell burunlarda yapıo benim nasıl bi şanssızlığım varsa geldi çattı bana ve çektiğim acıda cabası oldu ha 1 yılda göz yaşım ((
çok çok geçmis olsun( işte benim de en korkrtuğum böyle bir şeyle karşılaşmak :18: peki bora bey yaptığının arkasında durmuyor mu? doktorların bu tür durumlarda verdikleri tepki ve izledikleri yol da çok önemli?
cuma gününe randevu aldım.eğer güven verirse aynı gün öğleden sonra ameliyat olucam. umarım ben de sizin gibi mutlu ayrılırım:) ama sizin açlınız daha çıkmadı değil mi ?Tabiki de durur, Bora bey gibi bi doktor tanımıyorum ben 😄güven veren inanılmaz pozitif birisi.. Her türlü halleder bundan eminim👃işinde de çok başarılı ayrıca , benim 4.günüm bitti , şiddetle tavsiye ederim 😘
cuma gününe randevu aldım.eğer güven verirse aynı gün öğleden sonra ameliyat olucam. umarım ben de sizin gibi mutlu ayrılırım:) ama sizin açlınız daha çıkmadı değil mi ?
Çarşamba çıkıyor alçım, dikiş ve tamponlar , ben şimdiden farkı görüyorum inan😄 çok doğal çok güzel😇hiç düşünme hemen ol ve kurtul ...bu arada genel olarak herkes memnun sen genele bak , istisna durumları düşünme bile, ona bakarsan hayatta herşey riskli☺️
Kalopsia burnunu yaptirali 1 yil olms nerdeyse bnde smdi boa beye amelyat olmayi dusunuyorum da hala memnunmusun burnundan yada yolunda gitmeyn bisilet var mi
ara sıra giriyorum iş yoğunluğundan. Evet 1 yılı geçti burnumu yaptıralı ve gayet güzel, oturmuş ve şekliyle beni fazlası ile mutlu eden bir burnum var. Herhangibir olumsuzluk yok, simetrik ve nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ve hala tavsiye ediyorum Bora beyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?