Bora beye oldugum ameliyatın 4.ayındayım. Yakında 5.ayıma gireceğim. Memnun değilim hala. Burun ucum büyük ve düşük. Sırtına göre bariz sırıtıyor yani. Deliklerim eşit değil. Delikleri birbirine baglayan kıkırdagım yamuk. Ayrıca sol deliğime parmagım girmiyor o kadar kapalı ki sadece kulak çöpü sokabiliyorum.Nefes problemim çok yokken artık nefes problemi çekiyorum bile diyebilirim. Bora beye ameliyat olmadan önce 1 kez daha düşünün derim. Vaad ettiği şeyleri bende yapamadı. Şimdi tekrardan revizyon olacağım. Tabi ki kendisine değil başka bir doktora.
canım ben kısmetse agustos sonu oluyorum revizyonumu.. sonucum iyi olursa muhakkak sanada söylerim. erkek arkadaşımın sonucu cok iyiydi ben iyi olacağını düşünüyorum şuan cok pozitifim bakalım hayırlısı:)canım üzüldüm ya burun ameliyatının hüsranla sonuçlanmasına.Seninle en son yazıştığımızda sanırım doktor araştırıyordun ve istanbulda operasyon olacağını söylemiştin.Benim başıma gelenleri biliyosun 2 değil 3 kez ameliyat olmuştum hemde.Seni çok iyi anlıyorum çok büyük geçmiş olsun.Revizyon olacağın doktoru iyi araştır bana da söyle çünkü 1 senem dolduktan sonra benim de olmam gerekiyor nefes alamıyorum görüntü bozukluğumun yanı sıra.Moralini yüksek tutmaya çalış
Herkese merhaba,
Ben 4 gun once Bora Beye ameliyat oldum. Burnumda ayrica hem kemik egriligi hem de et vardi onlar da alindi. Suanda burnum plastik alcida. Persembe gunu alci cikacak ve tamponlar cikarilacak. Merak ediyorum acaba Bora bey alciyi cikarinca baska bir bant yapistiriyor mu yoksa hemen burnu gorme imkanimiz oluyor mu?
Bir bilen bilgi verirse cok sevinirm :)
Canim aynen dedigin gibi oldu. Iki gun bandajla durdum ama zor dayandim meraktan :) Simdi bandajlarim da cikti cok dogal bir burnum oldu. Tabi hala sisliklerim ve odemlerim var ama umarim onlar da inince daha guzel bir burnum olacak. En onemlisi nefes almam cok rahatladi. Bana herhangi bir masaj vermedi Bora bey. Simetrik gorunuyor hersey masaja gerek yok su asamada dedi. Sana masaj vermis miydi?Alçıyı çıkarttıktan sonra yeni burnuna bi merhaba diyorsun :) ondan sonra iki gün için bandaj takıyor sonra kendin çıkartıyorsun bandajları
Canim ayni sorun bende de var on dislerim gorunmuyor gulerken. Tam anlamiyla gulemiyorum. Sanirim ust dudak hala dikislerden dolayi biraz gergin o yuzden oluyor. Buarada benim de burnum bandajlar acildiginda inanilmaz derecede sola kayikti. Ben de cok korkmustum oyle kalacak diye ama ertesi gun normale dondu. Sanirim bandajdan dolayi odemler burnun bir tarafinda toplaniyor o yuzden burun kayik gibi duruyor. Simdi sol taraftaki o odem tum burun ucuna dagildi. Burnumun ucu sis ama tam ortada duruyor suanda.Herkese merhabalar :)
Ben 3 hafta önce Bora beyden ameliyat oldum. Eskisine göre burnum çok iyi ama istediğim özellikleri karşılamadı gibi o yüzden biraz moralman çöküşteyim.. Her geçen gün bi düzeliyor bi şişiyor. Biliyorum bunları demek için çok erken ama aklıma takılan bir sürü soru var nolur beni bu dertten kurtarınİlk olarak benim burnum ciddi olarak sağa doğru yamuktu ve kemerliydi. Ameliyattan sonra sola doğru kaymış gibi duruyor yani burnum yüzümün ortasında değilde sol taraftaymış gibi duruyor. Ayrıca sol yandan bakınca gayet iyi fakat sağ taraftan bakınca burun ucum aşırı şiş görünüyor. Diğer problemim ise burun ucum sanki aşağıya doğru 3.haftada kaydı gibi. Yani burun deliklerimin ortası daha sert şuan. Önceki günlerde böyle bir durum söz konusu değildi tam istediğim yerde duruyordu Sizce bu normal bir durum mu?? Son olarak eskisi gibi gülemiyorum ön dişlerim gülerken hiç görünmüyor bu durum ne kadar sürede normale döner... Yoksa hiç dönmicek mi
Tecrübeli arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum :))
Canim aynen dedigin gibi oldu. Iki gun bandajla durdum ama zor dayandim meraktan :) Simdi bandajlarim da cikti cok dogal bir burnum oldu. Tabi hala sisliklerim ve odemlerim var ama umarim onlar da inince daha guzel bir burnum olacak. En onemlisi nefes almam cok rahatladi. Bana herhangi bir masaj vermedi Bora bey. Simetrik gorunuyor hersey masaja gerek yok su asamada dedi. Sana masaj vermis miydi?
albümünü göremiyorummmm canımya1.ayim dolmak uzere. albüm yaptım yeni. Bora beyimiz tatli kibar doktorumuz bitane ya. allaha sukur ne elime gelen cknti war ne asimetrik bi durum. hareketlermde sknti yok simdiden alistim burnuma. insallah hep boyle giderr.doktorumu seviyorumm
suan burnun nasıl canım hangi doktora ameliyat olmustunMerhaba arkadaşlar ben bora beye 11 ay önce ameliyat oldum hatta bu konunun önceki sayfalarında resimde var ama burnumun ucunda sola dogru bir cukur vardı doktor geçer demişti geçmedi ve burnum önden çok geniş duruyor delikleri sanki büyük oldu(( bu gün aradım gel dedi ama nisanda gideceğim sizce ikinci bir ameliyat der mi çok korkuyorum ve ben ücretli hastasıydim 3000 tl odemistim ameliyata ilk muayene hariç sizce ameliyat derse yine mi para odeyecegim okadar butcem yok ki ikinci kere ameliyat olanlar lütfen beni bilgilendirebilir mi
cok güzel olmus canım burnun güle güle kullan ben de bora beye olmayı düsünüyorum ne kadara olmustun ?2yil oldu bora beyde ameliyat olali nwfeste problem yasamadim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bana da özelden facebook adını atar mısın fotografları görmem içinçok saol :) umarım en kısa zamanda sen de sağlığına kavuşursun
canım cok güzel olmus ya ben de cok heveslendimmm güle gğle kullan :)
canım bana mail adresini atar mısın özelden ben de burnunu görmek istiyorum :)tam 2ay önce bora beye oldum:)) istersen mail adresiini ver yenisini atayim:)
canım sen oldun mu ameliyetıiyi düşünelim iyi olsun değil mi Allahın izniyle atlatırız bu kadar insan atlatıyo biz mi atlatamıyacağız:)
canım keske fotograf yüklesen burnundan :) memnun musun su anda ben de bora beyi düşünüyorum önerir misin ?evet canim ...dikisler alinirken canim baya yandi ama silikon ve alci cok sikintili olmadi allahtan 😊adamcagiz alismis galiba bekleyelim mi biraz bende yok devam edelim deyince masallah size dedi ...burun sis ve kalkik tabi degisecek zamanla ama genel olarak nisanlim pek begendi bende memnun kaldim ..tekrar bant yapti cuma gunu kendim cikaracagim .bu arada ic dikisler kendinden eriyen dikislermis bilgin olsun 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?