Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayrıca kimse burada gelipte karalama yapmak icin yazı yazmıyor. Ve kimse fotoğrafını herkese açık olan bir platformda paylaşmak zorunda da değil! Güvendiğimiz üyelere zaten özelden burunlarımızın fotoğraflarını atıyoruz. Kimseye de bir şey ispat etmek zorunda değiliz. Memnun değilsek değiliz yani illa siz memnunsunuz diye bizde memnun olmak zorunda değiliz. Yaptıgınız yorumlara dikkat edin. Ben 6 aydır nefes alamıyorum bütün yaşam kalitem bitti 1 ay sonra revizyon ameliyatı olacağım belki kulağımdan kıkırdak alınacak yeterli görülmezse. Gördüğünüz gibi herkes memnun olmuyor yani. Araştıran insanlarda ona göre kararını versin.

canım üzüldüm ya burun ameliyatının hüsranla sonuçlanmasına.Seninle en son yazıştığımızda sanırım doktor araştırıyordun ve istanbulda operasyon olacağını söylemiştin.Benim başıma gelenleri biliyosun 2 değil 3 kez ameliyat olmuştum hemde.Seni çok iyi anlıyorum çok büyük geçmiş olsun.Revizyon olacağın doktoru iyi araştır bana da söyle çünkü 1 senem dolduktan sonra benim de olmam gerekiyor nefes alamıyorum görüntü bozukluğumun yanı sıra.Moralini yüksek tutmaya çalış

canım ben kısmetse agustos sonu oluyorum revizyonumu.. sonucum iyi olursa muhakkak sanada söylerim. erkek arkadaşımın sonucu cok iyiydi ben iyi olacağını düşünüyorum şuan cok pozitifim bakalım hayırlısı:)

Herkese merhaba,
Ben 4 gun once Bora Beye ameliyat oldum. Burnumda ayrica hem kemik egriligi hem de et vardi onlar da alindi. Suanda burnum plastik alcida. Persembe gunu alci cikacak ve tamponlar cikarilacak. Merak ediyorum acaba Bora bey alciyi cikarinca baska bir bant yapistiriyor mu yoksa hemen burnu gorme imkanimiz oluyor mu?
Bir bilen bilgi verirse cok sevinirm :)

Herkese merhabalar :)
Ben 3 hafta önce Bora beyden ameliyat oldum. Eskisine göre burnum çok iyi ama istediğim özellikleri karşılamadı gibi o yüzden biraz moralman çöküşteyim.. Her geçen gün bi düzeliyor bi şişiyor. Biliyorum bunları demek için çok erken ama aklıma takılan bir sürü soru var nolur beni bu dertten kurtarın İlk olarak benim burnum ciddi olarak sağa doğru yamuktu ve kemerliydi. Ameliyattan sonra sola doğru kaymış gibi duruyor yani burnum yüzümün ortasında değilde sol taraftaymış gibi duruyor. Ayrıca sol yandan bakınca gayet iyi fakat sağ taraftan bakınca burun ucum aşırı şiş görünüyor. Diğer problemim ise burun ucum sanki aşağıya doğru 3.haftada kaydı gibi. Yani burun deliklerimin ortası daha sert şuan. Önceki günlerde böyle bir durum söz konusu değildi tam istediğim yerde duruyordu Sizce bu normal bir durum mu?? Son olarak eskisi gibi gülemiyorum ön dişlerim gülerken hiç görünmüyor bu durum ne kadar sürede normale döner... Yoksa hiç dönmicek mi

Tecrübeli arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum :))

Alçıyı çıkarttıktan sonra yeni burnuna bi merhaba diyorsun :) ondan sonra iki gün için bandaj takıyor sonra kendin çıkartıyorsun bandajları

Alçıyı çıkarttıktan sonra yeni burnuna bi merhaba diyorsun :) ondan sonra iki gün için bandaj takıyor sonra kendin çıkartıyorsun bandajları
Canim aynen dedigin gibi oldu. Iki gun bandajla durdum ama zor dayandim meraktan :) Simdi bandajlarim da cikti cok dogal bir burnum oldu. Tabi hala sisliklerim ve odemlerim var ama umarim onlar da inince daha guzel bir burnum olacak. En onemlisi nefes almam cok rahatladi. Bana herhangi bir masaj vermedi Bora bey. Simetrik gorunuyor hersey masaja gerek yok su asamada dedi. Sana masaj vermis miydi?

Canim ayni sorun bende de var on dislerim gorunmuyor gulerken. Tam anlamiyla gulemiyorum. Sanirim ust dudak hala dikislerden dolayi biraz gergin o yuzden oluyor. Buarada benim de burnum bandajlar acildiginda inanilmaz derecede sola kayikti. Ben de cok korkmustum oyle kalacak diye ama ertesi gun normale dondu. Sanirim bandajdan dolayi odemler burnun bir tarafinda toplaniyor o yuzden burun kayik gibi duruyor. Simdi sol taraftaki o odem tum burun ucuna dagildi. Burnumun ucu sis ama tam ortada duruyor suanda.

bandajlar takıldıktan sonra masaj vermedi. sağ tarafımda aşırı şişlik var hatta beze gibi bir şişlik geliyor dokununca 2 haftadır geçmedi o. Bu yüzden de simetrik durmuyor. bu hafta kontrole gidicem. Masaj verir mi bilemiyorum.. Şimdilik pek memnun değilim şeklinden umarım hüsranla da sonuçlanmaz.. Ağrı sızı morluklar vs hiçbişeymiş valla en önemlisi psikolojik olarak güçlü olmak :)

Bora Karaaliye 3 yıl önce ameliyat oldum çeşitli kişilerin tavsiyesini alarak. 5. aydan beri defalarca kendisine gittim nefes almakta problem çektiğimi söyledim. Görüntüde sırt kısmımda çökme ve siyahlaşma oluştu. Daha sonra ise kanat birleşme yerinde nohut büyüklüğünde kemik çıkıntısı oluştu ve ben burnumun o kısmını hareket ettiremiyorum. Kanat kapanmış vaziyette. Bazı arkadaşların da yazdığı gibi ilk bir sene içinde gittiğimde hatasını bile kabul etmedi. Hatta çok kafama taktığımı mucize eklediğimi falan söyledi. Daha sonra ekole şikayet için gittimm cem karasla görüştüm. Risk alamayacağını kendi doktoruma gitmemi ve istersem dolgu yapabileceğini söyledi. 2yıldan fazladır doktor araştırıyorum ve doktorların verdiği tepkilerden dolayı korkuyorum. En son altı ay önce bora beye tekrar gittim ameliyat ederim seni ama işte burun ucu yırtılır şöyle olur boyle olur diyerek bir sürü ilaç vererek yolladı. Sonuç olarak böyle tepki veren birine revizyon olmak istemiyorum. işin bir de maddi durumu var başkasına olmak için. İsteye arkadaşlara özelden resmimi atabilirim.Nefes problemini geçin görüntü de bile çok basit anlaşılıyor sıkıntım. Ameliyat olmadan önce iyi düşünün

suan burnun nasıl canım hangi doktora ameliyat olmustun

canım keske fotograf yüklesen burnundan :) memnun musun su anda ben de bora beyi düşünüyorum önerir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…