Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldi Neyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .

merhaba bende ayni durumla karsi karsiyayim bora beye oldum burnum dustu ve nefes alamiyorum ekoldende kovulmus noldu dava actiniz mi bende acmayi dusunuyorum merak ettim bu konuda birbirimize yardimci olabiliriz

Suan ekole gidip derdinizi anlatsaniz bnce yardimci olabilirler. Sonucta cok hastasi var o hastanenin estetik amacli gelen. Ben memnun sayilirim ama mukemmel mi derseniz degil.. birdaha o sureci goze alamam bu yuzden ugrasmiyorum. Birde bu halini aramayim sonra

Ben 1,5 yıl önce bora beye ameliyat oldum . Burnumda kemer hala duruyordu ve ucu cok kotu dusukdü.1 yıl sonra tekrar kndısıne sıkayetlermle gıttım kemiği törpüliceğini ancak burun ucuna bişi yapamam çok riskli bu riski göze alamam fln dedi. Burun ucunun basık dusuk gorunmesi kemer yerin yuksek kalmasından onu törpülersem duzelır fln dedı. Bnde bi ümitle törpü yaptırdım. Malesef ki sag tarafta hala elime kemik parcası gelıyordu ve burun ucumla alakalı hiçbir değişiklk yoktu basık dusuk egri bi burun vardı. Bundan 1 ay once ekole gıttım ve şikayetlerimi belirttim bora hastaneden ayrıldıgı ıcın cem karasa verılmiş boranın hastalarının bakımı. Cem beye gıttım boranın hastalarından o kadar yılmıştı ki dolgu yapalım fln dedi. Nyse onunda kndıne gore haklı yonlerı vardır elbet. Ben arastırdım ve mehmet sucubasıyla gorusmeye karar verdım. Kendisi gayet sıcak kanlı ilgili birisi ve sorunları hmn anladı ztn. Ve 10 gun once kndisine ameliyat oldum 3. Ameliyattı ve risk hat safhadaydı artık. Kulak arkamdan kıkırdak alarak burnumu bastan yarattı. Kendisine minnettarım. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

mehmet bey ucretsiz mi yapti ? cem beyle bende gorustum riskli risk alamicagini ve bora beyin duzeltmesi gerektigini soledi tekrar boraya gittim yogunum iki ay sonra gel dedi bana bende sasirdim artik ne yapcagimi

Mrba arkadaslar bu topigi yeni gordum yazayim dedim yardimci olmak adina ben gecen sene bora beye ameliyat oldum oncelikle bandajlar acildinda hic guzel bi burnum yoktu yamuktu ve halada yamuk defalarca gittim ama burun masaji verdi en som gittimde niye gelmedin dedi bende daha önce defalarca geldim dedim gene masaj verdi olmassa ameliyat dedi çünkü burnumda tam kemigin kırıldığı yerde yine bi kemik çıktı mercimek kadar yani anliycaniz hem yamuk hem kemikli begenenlerde var tabi eski halime nazaran ama yani siradan bi devlet hastanesinede yaptirsaydim ayni sonycu alirdim memnum degilim top gibi bi ucuda var yani

Sanırım ucu herkeste aynı sorun bende ucumu hiç sevmiyorum ve burun ucum malesef delikler eşitsiz.. ve doğru düzgün nefes alamıyorum.

Kızlar asla Bora Karaaliyi tavsye etmiyorum. Yaptığı hatayı bile kabul etmeyen birisi kendisi . Burnumun ucunu mahvedıp bıraktı. Ama hiçbir hakkımı helal etmıyorum kendisine.

Kızlar asla Bora Karaaliyi tavsye etmiyorum. Yaptığı hatayı bile kabul etmeyen birisi kendisi . Burnumun ucunu mahvedıp bıraktı. Ama hiçbir hakkımı helal etmıyorum kendisine.
canım geçmiş olsun öncelikle forumda cok okuyordum yazılarını öncesi sonrası kısmında bende ilk ameliyatımı gecirdim ve burun ucum cok düşük. çok merak ettm burnunu sakıncası yoksa ekleyeblr misin?

Özelden yoollarım

Canım naptın görüşmeye mi gittin dr.a

Cnm o doktorla ilgili yeterince olumsuz yorum vardı sen neden onu tercih ettin ki okumadin mi yorumlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…