Sanırım ucu herkeste aynı sorunMrba arkadaslar bu topigi yeni gordum yazayim dedim yardimci olmak adina ben gecen sene bora beye ameliyat oldum oncelikle bandajlar acildinda hic guzel bi burnum yoktu yamuktu ve halada yamuk defalarca gittim ama burun masaji verdi en som gittimde niye gelmedin dedi bende daha önce defalarca geldim dedim gene masaj verdi olmassa ameliyat dedi çünkü burnumda tam kemigin kırıldığı yerde yine bi kemik çıktı mercimek kadar yani anliycaniz hem yamuk hem kemikli begenenlerde var tabi eski halime nazaran ama yani siradan bi devlet hastanesinede yaptirsaydim ayni sonycu alirdim memnum degilim top gibi bi ucuda var yani
Bende nefes alamıyorum canım ya ama iyi yapılan ameliyatta yapiliyo valla ne diyelim yaptık bikereSanırım ucu herkeste aynı sorunbende ucumu hiç sevmiyorum ve burun ucum malesef delikler eşitsiz.. ve doğru düzgün nefes alamıyorum.
Ben 7.ayımda tekrar olucam başka bi doktota canım. Ben cok takıntılı biriyimdirBende nefes alamıyorum canım ya ama iyi yapılan ameliyatta yapiliyo valla ne diyelim yaptık bikere
canım geçmiş olsun öncelikle forumda cok okuyordum yazılarını öncesi sonrası kısmında bende ilk ameliyatımı gecirdim ve burun ucum cok düşük. çok merak ettm burnunu sakıncası yoksa ekleyeblr misin?Kızlar asla Bora Karaaliyi tavsye etmiyorum. Yaptığı hatayı bile kabul etmeyen birisi kendisi . Burnumun ucunu mahvedıp bıraktı. Ama hiçbir hakkımı helal etmıyorum kendisine.
Özelden yoollarımcanım geçmiş olsun öncelikle forumda cok okuyordum yazılarını öncesi sonrası kısmında bende ilk ameliyatımı gecirdim ve burun ucum cok düşük. çok merak ettm burnunu sakıncası yoksa ekleyeblr misin?
tamam canım bekliyorum benimki profilimde gecmiş mesajlarmda var ve cok bariz düşükÖzelden yoollarım
Kızlar asla Bora Karaaliyi tavsye etmiyorum. Yaptığı hatayı bile kabul etmeyen birisi kendisi . Burnumun ucunu mahvedıp bıraktı. Ama hiçbir hakkımı helal etmıyorum kendisine.
Cnm o doktorla ilgili yeterince olumsuz yorum vardı sen neden onu tercih ettin ki okumadin mi yorumlariKızlar asla Bora Karaaliyi tavsye etmiyorum. Yaptığı hatayı bile kabul etmeyen birisi kendisi . Burnumun ucunu mahvedıp bıraktı. Ama hiçbir hakkımı helal etmıyorum kendisine.
Canım ben okudugumda hep olumluları gördüm bilemiyorumneyse artık olacağı varmış diyip geçiyorum..Cnm o doktorla ilgili yeterince olumsuz yorum vardı sen neden onu tercih ettin ki okumadin mi yorumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?