Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Teşekkürler
Sanırım hapşururken dikişlerim patladı. Burnumun sağ delipinden beyaz kıkırdak gözüküyor. Yarın kontrole gidicem. Çok stresliyim.
ağzımdan hapşurmaya çalışıyorum ama yine de zarar görüyor sanırım dikişler

aman dikkat et git tabi ihmal etme ama doktora güven, benim arkadasın ameliyattan sonra burnuna dirsekle carptılar cıkmş burnu tek hamleyle yerine getirdiii

Dikişlerim patlamamış içeride gözüken kendiliğinden eriyen kauçuk tamponlarmış:) boşu boşuna korkmuşum. Burnumun doğal olup olmadığını alçı çıkıp şişliklerim inince anlıycaz

ameliyattan bir gün önce çeşitli tahliller ve burun şeklime karar vermek için gittiğimizde Bora Bey, önemli olan bakıldığında estetik olduğu belli olmayan doğal bir burun yapmak dedi. Çok kavisli, çok küçük burunlar yapmıyorum, alın genişliği, çene ve yanaklar ile orantılı doğal bir burun yapıyorum dedi. Zaten benim isteğim de bu olduğu için ameliyata içim rahat girdim
Alçılı hali bile güzel görünüyor gözüme:)

bende deviasyon ve rinoplasti için ameliyat olacağım arkadaşlar. bora beyle de görüşmek istiyorum, izmir hatayda oturuyorum burdan nasıl giderim ekol kbb ye

metroyla çiğli durağında inip bellonanın yanındaki yoldan dümdüz 600- 700 m yürüyebilirsin zaten karşıda görülüyor, ya da servisleri varmış hastaneden öğrenip onlar ile gidebilirsin

burcakt yeni burnunu çok beğendim.Güle güle kullan:)Burnunun eski hali benimkisine benziyor benimkide çok kemerli ayrıyetten bir de burnumun ucu baya düşük.Doğrusu bir kbb nın böyle güzel burun yapabileceğini hiç düşünmemiştim.Bora Karaali'ye bende muayeneye gitmeyi düşünüyorum.Çok iyi iş çıkarmış.Acaba senin burnun ne kadara mal oldu?

tşk ederim, bişey daha sorabilir miyim kızlar, bora bey ödeme konusunda yardımcı oluyor mu yani taksit yapıyor mu?

ekolda halis ünlü de çok iyi diyorlar kafam karıştıkça karıştı.Acaba Bora bey mi yoksa Halis bey i daha iyi?OFF karar vermek ne kadar zor ya Halis Ünlü ye ameliyat olanlardanda foto yok dorumda.

halis bey profesör, bora bey op.dr. :) halisin beyin hocalığına mı güvensek yoksa boynuz kulağı geçermiş diyip bora beye mi. karar vermek cok zor. hala doktor arıyorum :) bora beyle de görüşeceğim.

ben 2500 tl ye ameliyat oldum istersen kredi kartına 4 taksitle ödeyebiliyorsun

anladım çok iyiymiş zaten taksit seçeneği sunmaları da gerekli bence herkes çıkarıp trink diye veremeyebiliyor :) peki sen memnun musun ameliyatından burçak? istedğin gibi oldu mu? gerçi henüz erken bunu sormam için ama şuanki düşünceni de merak ediyorum

burnum 2500 tl ye mal oldu, çok problemli bir burnum vardı, küçükken düşüp kırmıştım önden bakıldığında yamuktu ve sol burun deliğimden kıkırdak çıkıp neredeyse tüm deliği kapatmıştı. Zaten ameliyatımın çok zor geçtiğini bora bey de söyledi.
Açıkçası sorunlu burnumu bir estetik cerraha emanet etmektense , estetik cerrahi konusunda deneyimli bir kbb uzmanına emanet etmek daha doğru geldi bana. Çünkü problemim sadece estetik değil hatta burun şeklim kötüydü ama bunu hiçbir zaman dert etmemiştim asıl sorun nefes alamam yüzünden uyku kalitemin yaşam kalitemin bozulması idi.
Herkesin önceliği farklı olduğu için seçeceği doktor da farklı branşta olacaktır. Ama bana doğrusu estetik konusunda deneyimli KBB uzmanı gibi geliyor.

Evet çok memnunum ameliyat öncesinde en büyük korkum küçük estetik yapıldığı anlaşılan bir buruna sahip olmaktı. Doktora güvendim şimdi bence doğal görünen çok küçük olmayan bir burnum var. Burun şeklimin oturması 6 ay sürermiş ama ben şimdiden memnunum.

nefes alma konusunda memnunsun.Benim çok az çok fazla rahatsız etmeyen nefes problemim var o da burnumun içinde kemiğin hafif eğriliğinden kaynaklanıyor.Benim estetik problemim daha yoğun burnum baya kemerli ve ucu baya düşük ama estetik olurkende burnumun içinin düzeninin dahada nefes almada sıkıntımın büyümesine neden olucak bir ameliyatta istemiyorum.Bu yüzden kbb istiyorum ama bi yandanda kbb doktoru estetik konusunda pek başarılı olmaz diye düşüdüm.Ama anlaşılan Bora bey estetiktede iyi

öncelikle geçmiş olsun burçak. resmlerine bakmak istedm ama amelyattan ilk cktıgın halini koymuşsun sanırım şuanki halini görmk istiorum mümkün mü acaba?

ben bora bey e ameliyat oldum ve şanslı olduğumu düşünüyorum.hastanaye gittiğim gün bora bey nöbetçiydi nöbetçi olmasaydı başka doktora yönlendirebilirlerdi.o kadar başarılı bir sonuç aldımki şanslıyım dediğim gibi.hastaneye yakın oturuyorum ve başka doktorlara burun esteği olan kızlarla tanıştım sonuçları kendim gözlemledim inanılmaz burunlar gördüm güya estetik olan...bir kaç yakın arkadaşımı yönlendirdim bora beye onlarında burunları inanılmaz doğal oldu arkadaşlarıma sanki doğuştan burnun böyleymiş gibi diyorum..tabi kendimede bunu söylüyorum.yakın çevremdende giden kimse pişman olmadı eğer kararsız kalanlardansanız şiddetle bora beyi tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…