Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende ameliyat için doktor araştırıyom bi çok doktorla görüştüm ama hala karar weremedim bora beye gittim ii bi doktor gibiydi sonra entoda ümit filize gittim cemil tugayla iletişime geçtim ama hala çok kararsızım bu doktorlara ameiyat olan yada bilgisi olan arkadaşlar warmı acaba

ben oldum ekol kbbde 5 ay oldu süper bi hastane zaten bora beyde öyle şişlikler var tabiki ama iyikide olmusum diyorum hergecen gün güzelleşiyo burnum :)

bende ameliyat olmayı düşünüyorum bora bey hakkında bilgi werebilirmisin sen ameliyatta olmuşşun ayrıca çok geçmiş olsun

bende bora beye ameliyat oldum 2 gün oldu çok morluklarım var yüzüm çok şiş sanki hep böyle kalıcak gibi geliyo bana.psikolojim bozuldu ((

merak etme cnm benm resımlerıme bakp öle kalmıycagını gorebılırsın 1 hafta bılemedın 2 haftada o kotu goruntundn kurtulucaksnn morlklarında gecıcek endıselenmee

bende bora beye ameliyat oldum 2 gün oldu çok morluklarım var yüzüm çok şiş sanki hep böyle kalıcak gibi geliyo bana.psikolojim bozuldu ((

selin meraba ya attıgın msjlara cvp atamadm 100 sms dolmadıgı için kusura bakma .. öncelikle cok gecms olsun, hiç sıkıntı yapma morluklar şişmeler hepsi gecicek .. ben 9 ayı doldurdum .. burnumdan memnunun sadece sag tarafmda bi şişlk var son zmnlrda belirginleşmeye basladı ve cnmı sıkıyo gittim bora beye gecicek ödem olusmus dedi .. bekliyorm ama onun haricinde hiç bi sıkıntım yok burnmdan da cok memnunun dogal ve yüzüme giden bi burun oldu :) umarm sninde içine siner dediğim gbi aynaya fazla bakmaa ben 2. ve 3. gün aynanın karsına gecip tüm gün ağlamstm jackson burnu gibi oldu diye bosuna sıkmısım üzmüşm kendimi

merak etme cnm benm resımlerıme bakp öle kalmıycagını gorebılırsın 1 hafta bılemedın 2 haftada o kotu goruntundn kurtulucaksnn morlklarında gecıcek endıselenmee

ay canım benim ya çok sağol valla.ağlıyorum 3 günden beri inanki.yüzüm çok şişti tanınmıcak haldeyim.senin tam olarak şişliklerinin çoğu ne zaman geçti?

sağol cnm cevap yazdığın için inan ki çok morelim bozuk 3 gündür ağlıyorum aşırı şiş suratım.böyle kalcak diye çok korkuyorum(bora beye çok güvendim ama inşallah güzel olur sonucu.senin şişliklerinin büyük kısmı ne zaman geçti cnm?

sakın aglama iyice şişler bak 3. aydn snra azalıyo 6. ayda daha bi inceliyo ama hala kesn bsey söyleyemiyorm sabahları veya aglaynca sisebiliyo bora bey senesi gelmeden ne olursa sıkma canını dedi gecen ay gittigimde .. 1. aydn snra bile cok farketck bak görceksn .. 1-2 haftayada morlk kızarklık bişeyck kalmaz

canım burnumdaki şişlikten geçtim artık yanaklarım çok şiş yüz ifadem değişti ya böyle kalcak diye çok korkuyorum.atarım dimi canım bu ödemi yapsikolojim bozuldu bugün 4.günü yanaklarım balon gibi

özel mesaj hakkım yok canım, ama dert etme o şişlik bi hafta içinde inmeye başlar, evinde bir fotoğraf köşesi yap, her gün çek kendini, farkı göreceksin zaten :) geçmiş olsun

anlayabiliyorum canım ama hiiiç dert etme benmde öyleydi ya 20 kilo almıs ve dayak yemiş gibiydim morlukların için kayısı cekirdegi yagı sürebilirsn bora bey söylemsti cok iyi geldi bana .. şişliklerde 2 haftaya gecerr yanakların kulak altların falan sabret otur evde zaten yanıyo izmir ac klimayı oooh

zaten sürüyorum kayısı çekirdeği yağı.gerçekten çok iyi geliyo cnm morluklara.ay inşallah geçer dediğin gibi olur.bi panik yaptım anlatamam.buarada nefes durumun nasıl senin tıkanıklık oluyormu?

yok yok cok süşür arada oluyo ama uzun süreli degl bide benm sinüzit sorunm vardı etten ötürü kısın kutu kutu antibiyotikler içerdm ama bu kış sinüzit olmadm bilee :) sen sıkma canını valla canını sıktıgınla kalcaksn eminim iyi bi sonuc cıkıcaktır :)

inşallah canım inşallah.bende de vardı sinüzit sorunu.doktor temizledik dedi.off yaa inan psikolojim bozuldu.ya eski burnumdan da olursam diye.kanlar kurudu içinde nefes alamıyorum doktor alçıyı çıkarırken inşallah temizlernefes alamıyorummm

Son düzenleme:

canım bir de sana bişey sormak istiyorum.şimdi burunun içinde de dikişler var dimi.ben hiç temizliyemiyorum içini o yüzden korktuğum için.sen ne zaman rahatça temizlemeye başladın?

bugün atel çıktı burnumdan ve inanılmaz doğal bi burunla karşılaştım.gerçekten bora beye çok teşekkürlerr.herkese bora beyi tavsiye ediyorum.müthişş bir doktoorr.işini çok iyi biliyor.herkese tavsiye ederim.asla pişman olmıcaksınız...nefes alışım çok güzeelll çok mutluyum.RABBİM e şükürler olsuunnnnnnn

bende burcakt ın burnunu görünce Bora Bey e muayene olmaya karar verdim.Bugün saat 10.30da muayeneye girdim ve burnumda büyüyen bir et varmış.Ben daha çok burnumun ucunun düşüklüğü ve kemerden şikayetçiydim ama burnumun içindeki etide görmüş oldum ekrandan.Neyse Bora Bey çok ilgili bir doktor.Beni ameliyat olma konusunda çok rahatlattı.Yüzüme uygun doğal bir burun olacağını ve burnumdaki eti alıcağını söyledi.Ayrıca ameliyat olan burunların ucu 3-5 yıl içinde düşüyormuş.Bunu engellemek içinde burnun ucunun asla düşmemesi içinde bişey yapacağını söyledi ama pek anlamadım.Temmuz ayının 16 sınada ameliyat günü verdi.Şimdiden çok ama çok heyecanlıyım.Ameliyat konusunda endişelerim biraz azaldı sayesinde.Bora Bey gerçekten iyi motive ediyor.Bir an önce ameliyat olmak istiyorum.İnşallah bende aeliyattan sonra öncesi ve sonrası halimi fotolarla burada gösteririm.Baya uğraştırıcı bir burun yapım olduğunu söyledi,bakalım:)

arkadaşlar bora karaali m yoksa cemil tugay mı benim burnum eğri kemikten dolayı kbb ollmasından dolayı bora karaali yi düşünmeye başladım ama cemil tugay dan 4 temmuza randevu aldım ama şimdi yorumları okuyorum cemil beyden memnun olmayanlar var..bora bey den memnunmusunuz ameliyat olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…