arkadaşlar bora karaali m yoksa cemil tugay mı benim burnum eğri kemikten dolayı kbb ollmasından dolayı bora karaali yi düşünmeye başladım ama cemil tugay dan 4 temmuza randevu aldım ama şimdi yorumları okuyorum cemil beyden memnun olmayanlar var..bora bey den memnunmusunuz ameliyat olanlar
bende burcakt ın burnunu görünce Bora Bey e muayene olmaya karar verdim.Bugün saat 10.30da muayeneye girdim ve burnumda büyüyen bir et varmış.Ben daha çok burnumun ucunun düşüklüğü ve kemerden şikayetçiydim ama burnumun içindeki etide görmüş oldum ekrandan.Neyse Bora Bey çok ilgili bir doktor.Beni ameliyat olma konusunda çok rahatlattı.Yüzüme uygun doğal bir burun olacağını ve burnumdaki eti alıcağını söyledi.Ayrıca ameliyat olan burunların ucu 3-5 yıl içinde düşüyormuş.Bunu engellemek içinde burnun ucunun asla düşmemesi içinde bişey yapacağını söyledi ama pek anlamadım.Temmuz ayının 16 sınada ameliyat günü verdi.Şimdiden çok ama çok heyecanlıyım.Ameliyat konusunda endişelerim biraz azaldı sayesinde.Bora Bey gerçekten iyi motive ediyor.Bir an önce ameliyat olmak istiyorum.İnşallah bende aeliyattan sonra öncesi ve sonrası halimi fotolarla burada gösteririm.Baya uğraştırıcı bir burun yapım olduğunu söyledi,bakalım:)
ben bora beyden çookkk memnunum bugün 9.günüm olmasına rağmen çok doğal bi burnum varr.kesinlikle bora bey diyorummm.cemil tugaydan çoğu kişi memnun değil.bora bey konusunda hiç tereddütün olmasın.
bende önce Cemil Beyi düşünmüştüm.Ama ondan memnun olmayanları duyunca vazgeçtim.Şimdiye kadarda Bora bey hakkında bir tane bile olumsuz bişey duymadım.Birde randevuya gidince onun kapısının onünün baya dolu olması ilgimi çekti.Sanırım herkes ona muayene olmak istiyor.Bora Bey çok karışık burun yapılarında bile çok iyi olduğunu duydum.Bana açıkça nasıl ne yapılcağı konusunda her şeyi anlattı.Benim ameliyatta hiç biey hissetmeyeceğimi ve rahat edeceğimi söyledi.Benim sağ tarafta baya büyük olmak üzere burnumun sol tarafındada et varmış.Ayrıca burun içimdeki kemik eğriymiş.Etler alınacak ve burun içindeki eğri kemik düzelecek.Bunun yanı sıra baya büyük bir kemerim var dışardan görünen, bu düzelecek ve burnumun ucuda baya düşük,kaldırılacak.Doktor benim burnumda baya bişey yapacağını ama endişelenmemem gerektiğini söyledi.Çünkü çok iş olsada onu zorlamayacak,basit bir ameliyat olacağını söyledi.2-2,5 saatte halledermiş.En önemliside benim yüz hattım minyon değil yüzüme göre doğal bir burun olacağını amaçlarının fonsksiyonel durumu düzeltirken estetik olarak güzel bir burun ama yüzde saçma durmayacak doğal bir burun olduğunu söyledi.Birde dümdüz kalemle çizilmiş gibi ve aşırı derecede göze batacak kalkıklıkta bir burun yapmayacağım,dedi.Hafif kavis normal kalkıklıkta doğal görünüm önemli,dedi.Fotoğraflarımı çektiler.Doktor nasıl bir işlem yapacağını şekli aşağı yukarı nasıl düzelteceğini foto üzerinde bilgisayardan gösterdi ve benim baya hoşuma gitti.Özellikle biraz kavis verecek olması:)
hiç merak etmeyin işinin hakkını veren bir doktor bora bey.herşey çok güzel olur inşallah sizin için de
tecrübe konuşuyor sonuçta dimi :)) inşallah canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?