Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben bora beyden çookkk memnunum bugün 9.günüm olmasına rağmen çok doğal bi burnum varr.kesinlikle bora bey diyorummm.cemil tugaydan çoğu kişi memnun değil.bora bey konusunda hiç tereddütün olmasın.

bora beyi seçmekle en iyisini yapmışsın cnm.inşallah herşey çok güzel olur.

ben bora beyden çookkk memnunum bugün 9.günüm olmasına rağmen çok doğal bi burnum varr.kesinlikle bora bey diyorummm.cemil tugaydan çoğu kişi memnun değil.bora bey konusunda hiç tereddütün olmasın.

öncelikle cevap için teşekkür ederim:) bora bey ne kdara yapıyor burun ameliyatını

bende önce Cemil Beyi düşünmüştüm.Ama ondan memnun olmayanları duyunca vazgeçtim.Şimdiye kadarda Bora bey hakkında bir tane bile olumsuz bişey duymadım.Birde randevuya gidince onun kapısının onünün baya dolu olması ilgimi çekti.Sanırım herkes ona muayene olmak istiyor.Bora Bey çok karışık burun yapılarında bile çok iyi olduğunu duydum.Bana açıkça nasıl ne yapılcağı konusunda her şeyi anlattı.Benim ameliyatta hiç biey hissetmeyeceğimi ve rahat edeceğimi söyledi.Benim sağ tarafta baya büyük olmak üzere burnumun sol tarafındada et varmış.Ayrıca burun içimdeki kemik eğriymiş.Etler alınacak ve burun içindeki eğri kemik düzelecek.Bunun yanı sıra baya büyük bir kemerim var dışardan görünen, bu düzelecek ve burnumun ucuda baya düşük,kaldırılacak.Doktor benim burnumda baya bişey yapacağını ama endişelenmemem gerektiğini söyledi.Çünkü çok iş olsada onu zorlamayacak,basit bir ameliyat olacağını söyledi.2-2,5 saatte halledermiş.En önemliside benim yüz hattım minyon değil yüzüme göre doğal bir burun olacağını amaçlarının fonsksiyonel durumu düzeltirken estetik olarak güzel bir burun ama yüzde saçma durmayacak doğal bir burun olduğunu söyledi.Birde dümdüz kalemle çizilmiş gibi ve aşırı derecede göze batacak kalkıklıkta bir burun yapmayacağım,dedi.Hafif kavis normal kalkıklıkta doğal görünüm önemli,dedi.Fotoğraflarımı çektiler.Doktor nasıl bir işlem yapacağını şekli aşağı yukarı nasıl düzelteceğini foto üzerinde bilgisayardan gösterdi ve benim baya hoşuma gitti.Özellikle biraz kavis verecek olması:)

bndede eğri kemik var.3 saat önce aradım ve randevu aldım 4 hazirana ön görüşme için .Sen ne zaman ameliyat olacaksın?

canım ben 16 temmuzda olacağım.Ameliyat konusunda beni cesaretlendiren doktorun hiç bir çekincesi olmadan,teresddütsüz konuşması ve kendisine güvenmesi.Bunu bana hissettirdi.Kesin ve net konuşuyor.Kötü ya da iyi olabilir değil,burnun hem fonksiyonel olarak hemde estetik olarak güzel olacak dedi.

bana dün yani 19 haziranda muayeneye gitmeme rağmen 30 haziranda yapalım istersen ameliyatı dedi.Ama 7 temmuzda benim kpss sınavı olduğundan sınavdan sonra olsun istedim 9 temmuz dedim o da o tarihte izne çıkıyormuş 16 da anlaştık:))

anladım cnm bnde o zaman 1 temmuza çekeyim görüşmeyi bir an önce olmak istiyorum bnde. bora bey hakkında yapılan yorumlar olumlu ama çok az o yüzden kafam karışık :)

seni çok iyi anlıyorum ama bence kesinlikle Bora BEY ile görüş ve rahat bir adam kendinden emin ,ne yapacağını çok iyi biliyor gbi geldi bana .Bence önümüzdeki hafta için bir an önce muayene tarihi al,hiç çekinme.Ben belkide yüz tane doktor sordum araştırdım.Bu aklıma yattı ve iyikide gitmişim ,umarı sonucuda iyi olur.Ama onun yaptığı burunları görünce işte budur dedim,bakalım:)benim sgk ile 32 tl gbi muayene parası.Eğer babanın üstünden sgk varsa yyine aynı.

evet sgk bizmde.haftaya 4 gün izinliymiş yoksa haftaya alıcktım bir an önce görüşmek istiyorum bende .ameliyat için fiyat söyledimi sana?

doğru haftayada izinliydi.genelde fiyatlar 2000-3000 arası oluyormuş.Eğer çok zor dağılmış bir burun ise 4000-5000 gbi oluyor dedi.Burun içine bakıp dıştanda gözlemleyip ne yapacağını anlatıp öyle fiyat veriyor.Benim 2 tane et alınacak içerdeki eğri kemik düzelecek,dıştaki kemik düzelecek,burnun ucu kalkacak peşin2500 e anlaştık.Ama istersen 5-6 taksit bile yapabileceğini söyledi.Senin burnunu bilmiyorum ama muhtemel sanada 2000 ,2500 gbi bişey der.

fiyatıda gayet iyi diğer doktorlara göre. ben bugüne kadar cemil tugay ı düşünüyordum ama sonradan olumsuz yorumlar artmaya başladı.umarım bora beyde böyle bir şey olmaz ve istediğimiz gibi olr sonuçlar :)

umarım canım ben 16 temmuzu iple çekiyorum 14 temmuzdada tahlil falan yapacaklarmış.Çok heyecanlıyım.Babamın bir arkadaşıda Bora Bey e ameliyat olmuş 6 ay önce kadar,babamda yanımdaydı babam birine çok çok zor güvenir.Babam bile güvendiyse şimdilik içim rahat :))Birde insana çokta ticari gözle bakmıyorlar o hastanede özel olmasına rağmen gerçekten değer veriyorlar.Kendilerini çok iyi tanıtıyorlar.Şehir dışındanda çok duyan bilen varmış orayı.

tecrübe konuşuyor sonuçta dimi :)) inşallah canım ya

bana olduğunuzda yazın burdan haberim olsun.desteğe çok ihtiyacınız olacak 1 hafta.ben geçen hafta çok kötüydüm hep öyle kalıcak sandım yüzümü.aşırı şiştim ve mosmordum.her gün ağladım.kime soracağımı şaşırdım.ama hepsi geçiyo hemde hergün farklı uyanıyorsunuz sakın panik yapmayın.desteğe ihtiyacınız olursa yanınızdayım

tamam canım mutlaka yazıcam.Yanımızda olman benim için çok önemli,bize yardımcı olabilcek birini bulmamız muhteşem :)o zamana kadar baya artacak tecrübende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…