Bebek Beslenmesi Dr Brown Biberon

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

DR Brown yeni doğan almalı mıyım?

• Öneriyorum

OY: 0 0,0%
  • önermiyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

ysnydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
39
38
88
Merhaba Arkadaşlar DR Brown yeni doğan için uygun mudur? Bide Geniş ve dar uçlu olarak kalıpları var hangisini almamı önerirsiniz?

Nuk aldım ama bir yerde çocuklarda gaz sancısını ve kusmayı azalttıgını yazıyor dogruluk Payı var mıdır? Kafam karıştı.

Ben kullaniyrum ikizlerim var 2 bucuk ayliklar son 1 aydir kullanmaya basladim ve memnunum tavsiye ederim

.... bakmanı onerıırım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dr brown aldım e bebekten biberonu

emzik ise avent 0-6 ay aldım

İlk altı ay bebeğime Dr Brown u kullandım. Dar ağız kullandım ben. Çok memnundum. Cam biberon tercih ediyorum. 6 aydan sonra yalnızca emzik kısımlarını dr brown almaya başladım. tavsiye ederim.

canım aynen öle ..çok güzel bir biberon diğerlerine göre çok farklı kullanınca anlarsın zaten.bende bır tane kullanılmamış var çok pahalı düşünürsen uygun fıyatlı göndereyım sana .çok para verip de yenısını almaktansa paketlemıstım ole duruyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…