Doğuma Hazırlık Dr.Browns biberon kullanan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysang

tosbiğim :)
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
361
31
123
Ankara
Merhabalar ,

Benim bir sorum olacak etrafımda hiç kullanan bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla dr.browns biberonlar iyi gibi :) fakat takıldığım bir kısmı var; içindeki pipet gibi kısım ne işe yarıyor ? Biberondaki sıvı azaldığında akışı engellemiyor mu?

Merhabalar ,

Benim bir sorum olacak etrafımda hiç kullanan bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla dr.browns biberonlar iyi gibi :) fakat takıldığım bir kısmı var; içindeki pipet gibi kısım ne işe yarıyor ? Biberondaki sıvı azaldığında akışı engellemiyor mu?

Ben kullandım. O mavi kısım ve üstü çocuğun boş yere hava yutmasını ve dolayısıyla gaz oluşumunu engelliyor. Çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Sıvı akışına engel olmuyor.

Ben kullandım. O mavi kısım ve üstü çocuğun boş yere hava yutmasını ve dolayısıyla gaz oluşumunu engelliyor. Çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Sıvı akışına engel olmuyor.

Teşekkür ederim canım , sanırım bu markayı tercih edeceğim. İnşallah bebişim bol bol anne sütü alabilir de biberona çook sonra ihtiyaç duyarız.

Teşekkür ederim canım , sanırım bu markayı tercih edeceğim. İnşallah bebişim bol bol anne sütü alabilir de biberona çook sonra ihtiyaç duyarız.

Rica ederim. Bu markayı çok tavsiye ediyorlar, araştırmıştım. Medela'nın da değişik biberonları var. Bunlar ihtiyaçla ilgili süt sağacaksanız veya mama verme durumlarında önemli tabi.
İnşallah en azından ilk 6 ay sütünü annesinin kokusuyla alır bebeğiniz.

Merhabalar ,

bende ilk başta dr.browns aldım ama oğlum kabul etmedi. daha sonra aventin biberonunu aldım onuda kabul etmemişti çalışmaya başlıcam için bir şekilde bir biberonu alıp oğlumun kabul etmesini sağlmamam gerekiyordu. en sonunda nukun biberonunu aldım oğlum ilk verişte kabul etti :) daha sonrasında da hep nukun biberonlarını kullanmaya başladım. nuk biberonda bebeğin yaşına uygun olarak sıvı akışını sağlayan delik ve bide biberondaki hava çıkışını sağlayan bir delik var böylece çocuğun biberonun içindeki havayı içine çekip vucudunda gaz oluşması engelleniyormuş.

bende ilk başta dr.browns aldım ama oğlum kabul etmedi. daha sonra aventin biberonunu aldım onuda kabul etmemişti çalışmaya başlıcam için bir şekilde bir biberonu alıp oğlumun kabul etmesini sağlmamam gerekiyordu. en sonunda nukun biberonunu aldım oğlum ilk verişte kabul etti :) daha sonrasında da hep nukun biberonlarını kullanmaya başladım. nuk biberonda bebeğin yaşına uygun olarak sıvı akışını sağlayan delik ve bide biberondaki hava çıkışını sağlayan bir delik var böylece çocuğun biberonun içindeki havayı içine çekip vucudunda gaz oluşması engelleniyormuş.

bende aynı sorunu yaşadım ilk başta chicconun biberonlarını aldım ama oğlum kabul etmedi çok uğraştım kabul etsin die ama bi türlü almadı daha sonra nukun biberonunu aldım bi kaç defa zorladıkdan sonra kabul ettirebildim. begümün dediği gibi bebeklerde gaz oluşmasını engellemek için ayrıyetten bir delik daha var biberonlarda. ve nukun biberon ve emzikleri anne göğüslerine en yakın ürünlermiş sanırım bundan dolayı bizim oğlanda yabancılık çekmedi :))

browns un mavi kısmı kolik önleyicidir.gaz yapmamsını sağlıyor bebeklerde yani.ben kullandım çok memnundum.geçmiş zaman diyorum çünkü aldığım biberon ucu 1 numaraydı büyüdükçe akış yatmiyor haliyle.belki senin bahsettiğin akışın az olması buna bağlıdır.ben 15 tl ye aldığım için şimdi ucuna 13-14 vermek işime gelmiyor açıkcası.indirimde bulursam biberon ucu yerine biberonu yenilicem cnm.bence ne alayım diye araştırırken duydum.direk gittim aldım.chicconunkinide çok uyguna düşürdüm,ama benim fıstık emmedi bile.emziktede philips avent çok övülüyor.onu da kullandık.şimdi ayını değiştiriyorum :)))

Merhabalar ,

MERHABA SİTEDE DE DAHA YENİYİM NASIL KONU ACACAGIMI BILMEDIGIMDEN BURADAN YAZACAGIM BENİM ANLAMADIGIM BİRSEY VAR MAMAYI BİBERONA YAPTIGIMIZDA BEBEK KUCAGIMIZDA OLDUGUNA GÖRE BİBERONU YAN YATIRINCA PİPETIN KENARLARINA KAYMIYCAKMI MAMA VE YA SÜT O BORUDAN NASIL GELECEK ?

O mavi boru pipet gorevi gormuyo cnm aklin karismasin. Kenarlardan geliyo sut. O boru sadece bebegin hava yutmasini engelliyor. Ama bizde de bebisin agizinin kenarlarindab akitiyo. Nuk biberonda yapmamisti.

MERHABA BİŞİ SORMAK İSTİYORUM BEN DR BROWNS 120 LİK BİBERON ALMAK ISTIYORUM AMA GENİŞ AGIZLIMI ALMALIYIM YOKSA DAR VAGIZLI OLANDAN MI BANA ACIL YARDIMCI OLURMUSUNUZ
biberonun ağzı bebeğin ayına uygun olmalı..fazla buyuk alırsanız hava yutar ve gaz yapar...yenıdoğanlara uygun akışlı olanlar var..

bende dr browns aldım..pba sanırım ısmı o maddeden içermıyor.bayaği araştırdımm..fiyatlarına bakarsanızda kalıte farkı fark edıyor bence...chicco cam biberon alıcam belkı tercıhı farklı olur bebeğimizin...

Bende aldim kullanicam insallah cok iyi bebege hava baloncuklari gitmiyo gaz yapmiyo mavi cubugu cok ise yariyo yani bide avent suluk aldim kucuk oda cok iyi ✌️

bende dr brows aldim ama o popet kismindan mama nasil gececek bebek onu nasil icebilcek

kızlar benim oğlum doğduğundan beri dr. browns'un cam biberonlarını kullanıyoruz.. ilk başta 120 ml.lik olanı kullandık şimdi de büyük boya geçtik..
öncelikle belirtmeliyim benim oğlumda hiç gaz problemi olmadı.. ben bu biberonlardan çok memnunum ve cam olduğu için gönül rahatlığı ile kaynatıyorum..
içindeki borunun ne işe yaradığına gelirsek:
BORU BİR PİPET İŞLEVİ GÖRMÜYOR... BEBEĞİN EMDİĞİ SIRADA İÇERİ VERDİĞİ HAVAYI TEKRAR YUTMAMASI İÇİN BORU MEME DİBİNDEN HAVAYI BİBERONUN DİBİNE DOĞRU İTİYOR.. BÖYLECE BEBEK HAVA YUTMUYOR VE BESLENME SEBEBİ İE OLUŞAN GAZ OLUŞMAMIŞ OLUYOR..
ha bu demek değil ki her bebek bu biberonu sevecek.. nasıl her emziği her bebek beğenmiyorsa her biberon da her bebeğe uymuyor tabi.. ama öncelikle bu biberonu kullanmanızı ben tavsiye ederim..
ayrıca yenidoğanlar için DAR AĞIZLI olan biberonu tercih etmelisiniz.
başka soruları olanları cevaplayabilirim..

Back
X