Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ,
Benim bir sorum olacak etrafımda hiç kullanan bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla dr.browns biberonlar iyi gibi :) fakat takıldığım bir kısmı var; içindeki pipet gibi kısım ne işe yarıyor ? Biberondaki sıvı azaldığında akışı engellemiyor mu?
Ben kullandım. O mavi kısım ve üstü çocuğun boş yere hava yutmasını ve dolayısıyla gaz oluşumunu engelliyor. Çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Sıvı akışına engel olmuyor.
Teşekkür ederim canım , sanırım bu markayı tercih edeceğim. İnşallah bebişim bol bol anne sütü alabilir de biberona çook sonra ihtiyaç duyarız.
Merhabalar ,
Benim bir sorum olacak etrafımda hiç kullanan bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla dr.browns biberonlar iyi gibi :) fakat takıldığım bir kısmı var; içindeki pipet gibi kısım ne işe yarıyor ? Biberondaki sıvı azaldığında akışı engellemiyor mu?
bende ilk başta dr.browns aldım ama oğlum kabul etmedi. daha sonra aventin biberonunu aldım onuda kabul etmemişti çalışmaya başlıcam için bir şekilde bir biberonu alıp oğlumun kabul etmesini sağlmamam gerekiyordu. en sonunda nukun biberonunu aldım oğlum ilk verişte kabul etti :) daha sonrasında da hep nukun biberonlarını kullanmaya başladım. nuk biberonda bebeğin yaşına uygun olarak sıvı akışını sağlayan delik ve bide biberondaki hava çıkışını sağlayan bir delik var böylece çocuğun biberonun içindeki havayı içine çekip vucudunda gaz oluşması engelleniyormuş.
Merhabalar ,
MERHABA SİTEDE DE DAHA YENİYİM NASIL KONU ACACAGIMI BILMEDIGIMDEN BURADAN YAZACAGIM BENİM ANLAMADIGIM BİRSEY VAR MAMAYI BİBERONA YAPTIGIMIZDA BEBEK KUCAGIMIZDA OLDUGUNA GÖRE BİBERONU YAN YATIRINCA PİPETIN KENARLARINA KAYMIYCAKMI MAMA VE YA SÜT O BORUDAN NASIL GELECEK ?Ben kullandım. O mavi kısım ve üstü çocuğun boş yere hava yutmasını ve dolayısıyla gaz oluşumunu engelliyor. Çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Sıvı akışına engel olmuyor.
biberonun ağzı bebeğin ayına uygun olmalı..fazla buyuk alırsanız hava yutar ve gaz yapar...yenıdoğanlara uygun akışlı olanlar var..MERHABA BİŞİ SORMAK İSTİYORUM BEN DR BROWNS 120 LİK BİBERON ALMAK ISTIYORUM AMA GENİŞ AGIZLIMI ALMALIYIM YOKSA DAR VAGIZLI OLANDAN MI BANA ACIL YARDIMCI OLURMUSUNUZ