hayır cnm ben medipol de ameliyat olmadım.
ayın 13 ü salı günü Burak Bey'e ameliyat oldum.
Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Burun kanamam falan da olmadı.
Burak Bey ameliyat sonrası silikonlu tampon değil ince uzun sünger gibi bişi koymuş. ilk gün o vardı burnumda. sonra ertesi sabah gelip onu çıkardı.
burnumdan da nefes almaya başladım yavaş yavaş.
sanırım ameliyat 2 saat kadar sürdü, ameliyata dair bişi hatırlamıyorum.
ayrıca öyle yüzümde abartılacak şişlikler falan da olmadı göz altlarımda hafif bi kızarıklık oldu, ikinci gün koyulaştı bugün 4. günüm sararmaya başlamışlar bile ki çok hafifti bu morluklar abartılacak hiç bişi yoktu.
ben estetik kaygılarla ameliyat olmadım nefes alma problemim vardı, konkalar şişti ve sağ burun içinde lküçük bi et oluşmuştu ayrıca ben bundan yaklaşıl 8-9 yıl kadar önce Konya'da devlet hastanesine burun ameliyatı olmuştum dr sanırım fazla kıkırdak çıkarmış, burun içimde hiç kıkırdak kalmamış, Burak Bey gerekirse kulağından alıp buruna ilave edicez demişti, ki ameliyatta burunda hiç kıkırdak kalmadığını görmüş ve kulağımdan alıp burnuma yerleştirmiş. kulağımında arka kısmından yani hiç görünmeyecek kısımdan almış. ki iz kalmasın, belli olmasın diye. şuan kulağımda da agrı sızı yok, burnumda da. burnumdaki ateli çarşamba günü çıkaracak.
benim Burak Bey i tercih etme nedenim hem abimlerin şirketinden 4 kişiyi ameliyat etmesi hem de burdaki arkadaşların memnuniyeti oldu.
Burak Bey genel olarak çok ilgili sevimli, sempatik bi dr. Hastanenin ilgisi de güzeldi.
inş. sonuçta güzel olur..
darısı olmak isteyip de bi türlü olamayanların başına :)