- 14 Nisan 2014
- 84
- 38
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.801
Peki canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Yeber. Bugün nasıl hissediyorsun kendini? Daha iyisindir umarım.
Muayene ücretsiz .. Ameliyat egepolde 3250Bir de Can Bey'e Ege ücretsiz muayene olabiliyor muyuz, veya muayene ve ameliyat fiyatı ne civarda?
Teşekkür ederim. Hafta içi randevu alıp artık görüşeceğim doktorlarla.Muayene ücretsiz .. Ameliyat egepolde 3250
Tmm izlemeye alıyorum seni fotoları gör diye.. Diğer dr ların hastalarındanda iste.. Hangisi senin tarzına uygunsa ona gidersin.. Kolay gelsin :)Teşekkür ederim. Hafta içi randevu alıp artık görüşeceğim doktorlarla.
Tamamdır. Sağ ol.Tmm izlemeye alıyorum seni fotoları gör diye.. Diğer dr ların hastalarındanda iste.. Hangisi senin tarzına uygunsa ona gidersin.. Kolay gelsin :)
cnm gecmiş olsun :) resimlerini merak ettim bakabilirmiyimevet bende çok korkuyordum ama zaman ilerledikçe dahada artıyodu olup kurtulmak istedim benim burnum dışardan bakınca sorunlu degildi içerde vardı sorun sag taraftan hiç nefes alamıyordum küçük bir burnum vardı can bey çok oynamadı aslında sadece dışardanda bir yamukluk vardı onu düzeltti ve içerdeki ortamı düzelltti şuan tanpomlarla bilenefes alabiliyorum
Resimlerim acik herkes gorebilir albumde
Merhaba Yeber. Bugün nasıl hissediyorsun kendini? Daha iyisindir umarım.
Msj doldurma bölümleri var, oraya git doldur.. Aynı gün yapabilirsin.. Açık olan fotoları görürsün ama çoğu kişinin resimleri kapalı, kimin fotosunu görmek istiyorsan o kişiden seni izlemesini yani seni eklemesini iste, böylece görebilirsinResimleri goremiyorum 25 mesaj olmasi gerek galiba 25 mesajin farkli gunlerde olmasi onemlimi? Yardim lutfenn
Ekledim görebilirsin artık :)Mesela ozellikle sizin burnu gormek istiyorum beni eklermisiniz