Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar ben de burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ufuk Bilkay, Bora Karaali, Cemil Tugay ve Can Kopal çok bahsi geçen, memnun olunan isimler. Hafif kemerli, ucu aşağı doğru olan ve yine ucu etli bir burnum var. Kimi tavsiye edersiniz?

evet bende çok korkuyordum ama zaman ilerledikçe dahada artıyodu olup kurtulmak istedim benim burnum dışardan bakınca sorunlu degildi içerde vardı sorun sag taraftan hiç nefes alamıyordum küçük bir burnum vardı can bey çok oynamadı aslında sadece dışardanda bir yamukluk vardı onu düzeltti ve içerdeki ortamı düzelltti şuan tanpomlarla bilenefes alabiliyorum
cnm gecmiş olsun :) resimlerini merak ettim bakabilirmiyim

Merhaba kısslarr.. Ben ilk ameliyat olduğum sıralarda birisi revizyon için can hocayı sormuştu.. Bende özelden yaşadıklarımı anlattım.. 1.2 ay sonra bir fotomun altına yorum yapmıştı, mesajın çok güvrn verdi revizyonumu yaptırdım hocaya çok memnunum diye.. Kk yenilenince yorumlar , özel msj lar hep gitti.. O yazan arkadaşın nickini hatırlamıorum bir türlü :/
Burdaysa bana ulaşsın ltfn.. Yada hatırlayan varsa nicki neydi ?

Resimleri goremiyorum 25 mesaj olmasi gerek galiba 25 mesajin farkli gunlerde olmasi onemlimi? Yardim lutfenn
Msj doldurma bölümleri var, oraya git doldur.. Aynı gün yapabilirsin.. Açık olan fotoları görürsün ama çoğu kişinin resimleri kapalı, kimin fotosunu görmek istiyorsan o kişiden seni izlemesini yani seni eklemesini iste, böylece görebilirsin

Back
X