sağlık problemnz olmasa gayet güzel bi burun, can kopalın burunları zaten kavisli ben yapıldım diyen burunlar burdan gördüğüm kadarıyla, bende ona olmayı düşünüyorum ve şuan çok takıyorum,amelyat olduktan snra braz rahat ederm sorun ortadan kalkar diye düşünüyodum ama öyle olmıcak galiba baksanıza her gün bi derdi ortaya çıkacak:/[/QUOTE
Cavdarcım şişlikler inmeye başladığında ameliyattan önceki bunundan daha iyi olacak merak etme ama yok yok kusuru mutlaka oluyor(kusursuz olanda var ama az genel olarak oluyor).... Eğer düşünmeden edemiyorsan ol ameliyat aklında kalıcak çünkü hep...evet birşeyleri kafana takıyorsun ama zamanla unutuyorsun öyle işte....zaman ilaç sadece kusursuz bekleme..
Ilk 6ay kesin olarak kendini rahatlatmak ve seninle aynı zamanlarda ameliyat olan forum arkadaşlarıyla teselli arayacaksın burnunun güzel hallerini çekip belki güzel denmesine ihtiyacın olacak ya da kusurlarını.. ama bunlar geçici rahatlatmalar çünkü burnun sen nasıl görüyorsan o ...ama zamanla unutuyorsun .....zaten 1 seneden sonra uğramamaya başlarsın....böyle benim gibi belki merak edenlere yardımcı olmak adına uğruyorsunuz bu kadar işte...gönlünü ferah tut güzel olur ama kusursuz olmaz bu kesin bence....