- 21 Mart 2014
- 57
- 7
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.781
sonuda Can beye burun ameliyatı oldum ,bugünn 10 .gün ve her şey dediğin gibi gerçekleşti. ! Alçım dün çıktı ve ben şuan yastayım!senin nasıldı ? Can bey burnumun şuanki hali olmadığını şişlikler geçtikçe gwrçek görüntüsüne kavuşacağını söyledi, masaj verdi ve sabıretmem gerektiğini söyledi, seninle bu durumu paylaşmak istedim, çok kötüyüm şuan
Ya aynı deil aslında, yani şimdi tıkayınca boğulacak gibi olursun.. Tamponlar aynı deil, yani tam tıkanık olmuyo.. Sanki grip olmuşsun gibi oluyo.. Hani nezle olursunda burnun tıkanık gibi olur, nefes alabilirsin ama yeterli olmaz, işte öyle oluyor.. Burnundan nefes gene alıyorsun ama ağzınıda kullanıosun mecbur.. İnan bana ameliyatın en zor dönemi, alçının kooomple çıkacağı dönemi beklemek.. Zaman geçmiyor, meraktan çatlıyorsun :)) ağrı içinde hoca voltaren hap veriyor , gece al sabaha uyanırsın :))) sen acıdan nefesten korkma , zaman geçmiyo onu düşün :)) albümlerim gelmiş bu arada, hala göremiomusun? Avatarımın üstüne bas, fotoğrafları yazıo galiba.. Aklına birşey takılırsa çekinme sor.. Hakkında hayırlısı olsun.. Yeni tarih alırsan yaz :)