Dr.Celalettin Örnek tutmayanlara ücretin 4/3 nü geri ödüyormuş.bilgisi olan varmı?

efemolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
3
0
36
İstanbul
arkadaşlar bazı hastalara Celalettin bey eğer tutmazsa ücretin 4/3 nü iade ediyormuş.bu hekimle görüşmeye gideceğim.daha önce bu uygulamadan yararlanan varmı aranızda.yada konuyla ilgili bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirim.

evet canım çok doğru ben celalettin beyin hastasıyım.ama şöyle bir şey varki fsh normal değerlerde olucak ciddi bir erkek ve kadın faktörü bulunmayacak...herşey bir yana mutlaka gidip görüşün derim..gerçekten çok tecrübeli çok ilgili sizinle sevinip sizinle üzülüyor asla ve asla para canlısı bir doktor değil

Evet kendisinin söylediğine göre bu uygulamadan faydalanmak için tutma ihtimali yüksek gurupta olmak gerekiyormuş benim şartlarım uygun ama uygulamaları nasıl acaba yani başarı oranları falan . iade alacak olsamda tutması önemli insan beklenti içine giriyor ve negatifle karşılaşmak büyük sıkıntı

doğru söylüyorsun arkadaşım bildiğim kadarıyla laboratuarda kullanılan ekipmanlar yenilenmiş ve başarı olranlarıda iyi ben celalettin beyle 2 defa tüp bebek denedim 1. kimyasal oldu 2.ise 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin.her ikisinede bakarsan pozitif sonuçlar rabbim ol demedi..3.denememide celalettin beyle yaparım ama inşallah kendiliğinden olur diyorum...inşallah ilk denemende pozitif alırsın sende

arkadaşlar doktorun şartları ne yani çiftte sorun olmycak derken sorunu olmayan aşılama yaptırmaz zaten benim eşimde hareketlilik sorunu var mesela bu olabilir mi onun için

sebepsiz infertileyle mücade eden bir çok insan var canım mesela ben..ilk denemem kimyasal oldu 2. denememdede 7+5 günlükken kalbi durdu bebeğimin...yeterli sperm varsa sizde bu uygulamaya dahil olursunuz sanırım...bence bir görüşün zaten celalettin bey hiç sıkılmadan bol bol dinliyor :)

zaten en önemlisi doktorların dinlemesi ve özellikle cevap vermesi üstün körü cvplar verip yolluyorlar sanki bedavaya yapıyorlarmış gibi bu işi soru sorunca sıkılma havalarına giriyorlar sinir oluyorum peki maliyeti ne kadar aşılamanın

uygulama ücreti 3950 TL + ilaçlar. Tutmazsa üçbin TL iade ediliyor. Buna uygulama boyunca yapılan tahlil tetkik dahil. İlaçları istersen merkezden alabiliyor istersen kendin tedarik ediyorsun . İnsan önce acaba bir farklı ücretmi var diye düşünüyor ama öyle değil

Benimde doktorum Celalettin bey di ve halen onun tedavisi ile gebeyim inşallah gebeliğim şimdiki gibi sağlıklı devame eder . Celalettin beye bende başlangıçta bu uygulaması nedeni ile başladım . 35 yaşın altında olmak FSH sı yüksek olmamak canlı ve hareketli en az birmilyon sperm olması gerekiyor. Kendisine bu derece güvenleri beni de rahatlattı nasıl olsa kaybedeceğim çok fazla bir şey yok tutmazsa başka yerde gene denerim nasıl olsa param cebimde diye başladım . Çok şükür tuttu.

aşılama fiyatı 600 lira. benim tüp bebekten önce kendisinde 1 kez aşılamam var . İlaçlara da 350 TL ödedik yani toplam 950 TL ye mal oldu

arkadaşlar ben internette tüp bebekle ilgili tedavi maliyetini araştırırken bu konuya denk geldim aslında tarihlere bakılırsa baya eski bi konu ama bilgisi olan var mı acaba Celalettin Bey hala tutmazsa para iadesi yapıyor mu? Ben daha önce denedim ancak tutmadı Hem maddi hem de manevi olarak biraz çöküş yaşadım birdaha olsun aynı şey istemiyorum.

Meraba canruba aslında gerçekten böyle ise bende Celaletin beyle bi görüşmek isterim bende senle ayn durumdayım eğer tutmazsa maddi ve manevi açıdan çok üzülüyo ve moralman çöküyo insan bi doktor beyi arayıp sormak lazım bence.

çok haklısın cidden çok üzülüyo insan aslında çocugum olsunda para muhim değil diye dusunuyosun ama ikisi birden de olmayınca moralman çöküp inancını kaybedıyo insan. Ben çok okudum tüp bebek tedavisinin basarılı olmasının en önemli etkenlerinden birisi moralmiş motivasyonun yuksek olması gerekıyomus ve Celalettin Beyin bu uygulaması birazda olsa insanı rahatlatıyo.

Acaba halen devam ediyor mu inşallah devam edıyordur yarın ilk işim doktor beyi aramak olacak.

çok haklısın cidden çok üzülüyo insan aslında çocugum olsunda para muhim değil diye dusunuyosun ama ikisi birden de olmayınca moralman çöküp inancını kaybedıyo insan. Ben çok okudum tüp bebek tedavisinin basarılı olmasının en önemli etkenlerinden birisi moralmiş motivasyonun yuksek olması gerekıyomus ve Celalettin Beyin bu uygulaması birazda olsa insanı rahatlatıyo.

Acaba halen devam ediyor mu inşallah devam edıyordur yarın ilk işim doktor beyi aramak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…