Dr Cemal aytemiz hasta yorumlari

merhaba arkadaslar bende cemal hocaaya 1 hafta once ameliyat oldum olanlar memnunlarmı acaba ? benım alcıda oldugu ıcın ne cıkacagını tahmın edemıyorum tamamen surpriz siz memnunmusunuz bi sıkıntı yasadınızmı? suan sadece amelıyat olcak olanlara cemal hocaya sunun garantısını verebılırımkı sıfır agrım oldu

Mrb kızlar 1 ay once Cemal aytemize ameliyat oldum ve cok rahat bir ameliyat geçirdim ağrım az denilecek kadar az oldu. Yanlız aranızda eğer Cemal aytemize ameliyat olan varsa sonuclardan memnunmusunuz çünkü ben daha cok yeniyim daha burnum oturmadı degisimler olacakmı bilemiyorum albümüm var herkese açık bakarak yorum yapabilirsiniz.[/QUOTE.
Merhaba esinnurdu sanirim sirf senin burnunu gormek icin uye oldum 2 gundur ugrasiyorum :) ozelden msj atamiyorum yeni uyeyim sanirim ondan dolayi 1 hafta once cemal hocaya ameliyat oldum fakat burnum alcida burnunu gorebilme gibi bi ihtimalim varmi?tesekkurler sevgiler

bende cemal hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum yalnız benimki revizyon ameliyatı yani daha önce başka bi doktor yapamadı 3 sefer olmuştum aynı dra :(( o konuda bilgisi olan varmı acaba muayane ücreti alıyormu birde

Arkadaşlar ben de yeniyim, sırf burunla ilgili tecrübelerinizden yararlanayım diye üye oldum, 2 ay önce çok talihsiz bir ameliyat geçirdim.(Bilmeden vasat bir doktora emanet etmişim kendimi:( Biliyorum henüz çok erken ama 3. ameliyat için burun konusunda harikalar yaratan bir doktora ihtiyacım var, şimdiden araştırmalara başladım. İlk ameliyatımı 4 sene önce olmuştum, deviasyon ve estetik amaçlıydı, devlet hastanesinde KBB Uzmanına olmuştum, sonuç mükemmeldi ama nefesimin tamamen açılmadığını fark ettim, hafif bir eğiklik vardı, bunun için de 2 ay önce 2. ameliyatı başka bir hastanenin plastik cerrahi kliniğinde oldum. Sonuç hüsran, estetik burnumu bozma operasyonu oldu resmen, kemik eğriliği düzeltilmediği için nefes problemi devam ediyor, ayrıca gereksiz yere kulağımın arkasından kıkırdak alıp burnumu büyütmüşler, hiçbir estetiği simetrisi kalmamış biçimsiz bir dolma gibi. Revizyon konusunda uzman bir doktora ihtiyacım var. Ankara'da yaşıyorum ve burda ameliyat olmak istiyorum. Serdar Öztürk Hocayla görüştüm, bana çok güven verdi, bu burnu mu düzeltememişler diye şaşırdı, yani çok komplike bir burnum yok anladığım kadarıyla. Ama ben birkaç doktorla daha görüşmek istiyorum, bu sefer işimi şansa bırakma lüksüm yok. Cemal Hocayla yarın görüşmek için randevu aldım, bu hocaya revizyon ameliyatı olanlar varsa bilgi verebilir mi lütfen?

ameliyatımı başka şehirde oldum.Cemal Aytemiz'e bugün alçımı çıkartmaya ve muayene olmaya gittim ama beni resmen odasından kovdu.Bir doktora kariyerine ve yaşına yakışmayacak bir hareketti.Muayene ederken burnum acıdı ve sadece bir kere ah sesi çıkarttım ve "ben senin gibi nazlı hastayla uğraşamam kalk git hadi git" diyerek odadan çıktı. Nasıl burun yaptığını bilemem ama tavır çok yanlış ve kırıcı.Hastasın adı üstünde tabiki nazın ağrın olacak.çok üzücü bir hareketti.

Back
X