- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
özelden konuşalım canım yaaa
Bekliyorum ozaman cok merak ettim anlat hadi özelden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok.anlat çabuk neler oldu?merak ettimözelden konuşalım canım yaaa
esinnur yeni foto koycakmsnnn?
esinnuur bayaa oldu herhalde senin, nasıl bi sıkıntın var mı
Benimde bugün 24. günüm . Burnumun solunda göz hizamda çıkıntı gibi kemik var çok sert. Doktorum geçiceğini söyledi ama nasıl geçer o bilemiyorum . Halen sprey kullanıyorum. Tam olarak nefes alabilmiş değilim burnumdan.
Ödemden dolayidir onlar
Burnum tam olarak ne zaman acılacak acaba artık spreysız nefes almak ıstıyorumm :) Senın kac gun oldu ? aramızda 1 ay var sanırım en 11 eylülde olmuştum.
Esinnurcum doktorunu nasıl bulmuştun sen? Tavsiyeyle gitmiştin galiba dimi
Canım iyiyim teşekkür ederim seni merak etmiştim napıyo albümü de kaldırdı diye. senin tavsiye bayağı sağlammış :) Senin beklentin daha kalkık bir burunmuş anlaşılan ama görüntü acayip şekilde doğal ve çok hoş olmuş yani şanslısın aslında. Ben de gitsem diyorum ya biliyosun benim en çok istediğim şey doğallığımın bozulmaması. Doktorunun çok başarılı olduğu da belli zaten gerçekten. Bir şey sorucam muayenehanesi kızılayda meşrutiyette sanırım ama tam olarak nerede merak ettim
Ay cidden gelme mi dedi yaBurun deliklerinin niye öyle olduğuyla ilgili açıklaması nedir peki ? Seninkiler küçültülmüş müydü canım? merak ettim