Dr Cemal aytemiz hasta yorumlari

esinnuur bayaa oldu herhalde senin, nasıl bi sıkıntın var mı

Olmaz olurmu hic deliklerimin biri buyuk biri küçük biri aşağıda biri yukarda sanki ucu hafif aşağı bakıyor hic memnun değilim açıkcası ama yapcak birsey yok belki düzelir diye bekliyorum sen nasılsın değişme varmı memnunmusun halinden?

Benimde bugün 24. günüm . Burnumun solunda göz hizamda çıkıntı gibi kemik var çok sert. Doktorum geçiceğini söyledi ama nasıl geçer o bilemiyorum . Halen sprey kullanıyorum. Tam olarak nefes alabilmiş değilim burnumdan.

Burnum tam olarak ne zaman acılacak acaba artık spreysız nefes almak ıstıyorumm :) Senın kac gun oldu ? aramızda 1 ay var sanırım en 11 eylülde olmuştum.

21temmuzda oldum alçım çıktıktan hemen sonra açılma oldu ama hala ara ara nefes almakta zorlanıyorum birde rahatça temizleyemedigimiz icinde oluyor bu tikaniklik şimdide grip oldum hepten sıkılıyo burnum

Esinnurcum doktorunu nasıl bulmuştun sen? Tavsiyeyle gitmiştin galiba dimi

Canım nasilsn?benim erkek arkadasım Dr onun tavsiyesiyle gittim onunda arkadaşı ve ablası Cemal hocaya rinoplasti olmuş sadece onları gormuştum ama ben onlar kadar şanslı değilim heralde yada daha erken bana öyle geliyor:)

Canım iyiyim teşekkür ederim seni merak etmiştim napıyo albümü de kaldırdı diye. senin tavsiye bayağı sağlammış :) Senin beklentin daha kalkık bir burunmuş anlaşılan ama görüntü acayip şekilde doğal ve çok hoş olmuş yani şanslısın aslında. Ben de gitsem diyorum ya biliyosun benim en çok istediğim şey doğallığımın bozulmaması. Doktorunun çok başarılı olduğu da belli zaten gerçekten. Bir şey sorucam muayenehanesi kızılayda meşrutiyette sanırım ama tam olarak nerede merak ettim

Son düzenleme:
Canım iyiyim teşekkür ederim seni merak etmiştim napıyo albümü de kaldırdı diye. senin tavsiye bayağı sağlammış :) Senin beklentin daha kalkık bir burunmuş anlaşılan ama görüntü acayip şekilde doğal ve çok hoş olmuş yani şanslısın aslında. Ben de gitsem diyorum ya biliyosun benim en çok istediğim şey doğallığımın bozulmaması. Doktorunun çok başarılı olduğu da belli zaten gerçekten. Bir şey sorucam muayenehanesi kızılayda meşrutiyette sanırım ama tam olarak nerede merak ettim

Cag hastanesinin karşısında noyu unuttum arama m.dan girersen çıkar:)ameliyatını hasvak ozel tip merkezinde yapıyor g.o.p'da...albüm koyacağım ama saçlarımı boyattim cok kötü durdu oyuzden koymak istemiyorum tekrar kıyıya dönünce atarım:)

Canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim :) Ben bakarım şimdi netten telefonuna falan. Hasvak'ta çalıştığı yazıyordu zaten nette muayenesi de çok bildiğim bir yerdeymiş hehe çok uçuk fiyatları yoktur sanırım dimi

Benim de tek derdim burun deliklerim :D sekli felan hosuma gidiyor daha sis gerci, 2ay olacak 3gun sonra. Ama burun deliklerim esit degil yaaa bi garip, vesikalik cektirmistim bi de gecenlerde oyle komik ki bi tanesi yukarda bi tanesi asagida. Bilmiyorum insallah duzelir yaa. Bi de bana "artik gelme istemiyorum" dedi. Nasil huysuz ya valla anlamadim gitti ne ters bi doktorumuz var :D

Ay cidden gelme mi dedi ya :D Burun deliklerinin niye öyle olduğuyla ilgili açıklaması nedir peki ? Seninkiler küçültülmüş müydü canım? merak ettim

İyileşme sürecinde birtakım şeyler olabiliyormuş sanırım geçici tabi :) Ama doktor genel anlamda başarılı gördüğüm kadarıyla. Resmini göndersene merak ettim :P güzel olduğunu dedin tabi ama

Back
X