Tüp Bebek Merkezleri dr cemil akgül

Ben gidiyorum ama tüp bebek sürecim başlamadı henüz...Siz tüp bebek tedavisine mi başlaaycaksınız?

Bizde bugün ilk asilamayi yaptirdik. Yaklasik 2 aydir tavsiye üzerine gitmeye basladim Cemil beye ve memnunum cok sükür. Hangi asamadasiniz Tedavide?

Ben tüp bebek tedavisi öncesinde gitmek istedim hocaya, iki aydır ön hazırlık yapıyoruz vitaminlerle, haftaya gidicem tekrar hormonlarım hazırsa başlarız herhalde tüp tedavisine , benim işim uzun ve zor , o yüzden hocanın takip etmesini istedim.Biraz tesadüf oldu ona gitmem.Aslında pek de bilgi alamadım internetten ama Cemil Hoca çok insancıl ve gerçekten bilgili bir doktor. Sizi hastanede mi takip ediyor.

Mevlam Hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Amin. Ben özel muayenehanesine gidiyorum asilama icin ama numune hazirligini Hastane´de yaptirtti. Asilamayi muayenehanede yapti bugün. Maddi imkanlarim el verdikce Cemil beyi tercih etmeyi düsünüyorum Insallah.

arkadaşlar prof.dr cemil akgül ü tanıyanınız yada gideniniz varmı
Selam canımm bi akrabam 15 sene çocuk hasretii çekti ve şükürler olsun kii şimdi ikiz erkek çocukları var cemil beyy çok başarılı bir doktor inşaallahh sizin derdinizede derman olacakk ALLAH'tan ümidinizi kesmeyin...

Bizde bugün ilk asilamayi yaptirdik. Yaklasik 2 aydir tavsiye üzerine gitmeye basladim Cemil beye ve memnunum cok sükür. Hangi asamadasiniz Tedavide?
daha başlamadım vitaminler verdi onları kullanıyorum ocakta başlıycak inşallah.bende cemil beyden çok memnun kaldım hepimiz için hayırlısı inşallah.ben 4.kez tüp bebek yaptırıcam

benimde kesinlikle tesadüf oldu iyikide olmuş.çok ilgili.dahatedaviye başlamadım vitaminler verdi onları kullanıyorum ocakta başlıycak inşallah.bende cemil beyden çok memnun kaldım hepimiz için hayırlısı inşallah.ben 4.kez tüp bebek yaptırıcam şimdilik muayenehanesine gidiyorum

Ben gidiyorum ama tüp bebek sürecim başlamadı henüz...Siz tüp bebek tedavisine mi başlaaycaksınız?
benimde kesinlikle tesadüf oldu iyikide olmuş.çok ilgili.dahatedaviye başlamadım vitaminler verdi onları kullanıyorum ocakta başlıycak inşallah.bende cemil beyden çok memnun kaldım hepimiz için hayırlısı inşallah.ben 4.kez tüp bebek yaptırıcam şimdilik muayenehanesine gidiyorum

Hayirli sonuclariniz olsun insallah. Tüp bebek tedavisini muayenehanede mi yapiyor yoksa hastaneye mi yönlendiriyor? Ücret hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim. Özel mesaj´da atabilirsiniz.

evt 4.tüp bebek denemem olacak.benimde henüz başlamadı şimdilik vitaminler verdi.ocakta inşallah.
Ben de muayenehanesine gidiyorum.İki aydır vitamin ilaçları , Ginera ile hayıt tohumu,aslan pençesi, civan perçemi kullanıyorum.Haftaya muayene var.Ben de tüp bebeği ocakta yaptırıcam bakalım herşey yolunda giderse.Benim 3. denemem olacak, ilk ikisinde yumurtalarım ilaçlara tepki vermesi ve tedavim yarıda kesildi.Ben de yumurta rezerv azlığı ver ve fsh yüksekti.
Sana hoca hangi ilaçları verdi canım? Hastanenin başarı durumu nedir hiç araştırdın mı?

Hayirli sonuclariniz olsun insallah. Tüp bebek tedavisini muayenehanede mi yapiyor yoksa hastaneye mi yönlendiriyor? Ücret hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim. Özel mesaj´da atabilirsiniz.
Tüp bebek tedavisinde ücret nedir bilmiyorum, beni de bilgilendirir misiniz arkadaşlar.Ben sadece muayene ücreti ödedim 300 TL.Daha tedavim başlamadı.

Bir sakıncası yoksa sizin tedavi görme seebiniz nedir? Bana da bir sürü ilaç verdi de hoca, ben de yumurta rezerv azlığı ve fsh yüksekliği var , yumurtam olmuyor, olsa da büyümüyor ve kalitesi düşük oluyor maalesef...Bu ay da yumurta olmadığından tüp tedavisi diğer aya kaldı...

benim sebebi bilinemeyen düşükler oluyor.kan pıhtılaşmam var.cemil beyin soylediğine görede eşimle gen uyuşmazlığımız varmış.farklı bir tedavi uygulayacakmış

Okuduğum kadarıyla hamilesiniz,Tebrik ederim sizi. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah. Cemil bey'deki tedavi sürecindemi hamile kaldınız onu merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…