Tüp Bebek Merkezleri dr cemil akgül

Kesinlikle katılıyorum. Prof.Dr.Cemil Akgül harika bir doktor. Yıllardır uğraşıyorum. 2 aşılama 5 kez tüp bebek denemesi yaptık. 2. Tüp bebekte hamile kaldım ama kalbi durdu. 5.de tam pes etmişken hamile kaldım. Şimdi 21.haftadayız çok şükür. İnanılmaz pozitif yardımsever bir doktor. 36 yaşında hamile kaldım çok da ümitli değildim aslında. İyiki onu tanımışım. tüp bebek süreci sıkıntılı bir süreç. Olumsuz denemeler ve düşükler sonrasında hayata küsebiliyorsunuz. Cemil hoca pskilog gibi ruh sağlığınıza da iyi geliyor. Evet biraz pahalı ama değer...

Bütün bu süreçte, aşılamar, tüp bebekler hep onunla mı devam ettiniz yola?Başka yerlerde de şansınızı denediniz mi? Umarım bu defa her şey yolunda gider. Sanırım ben de tüp bebeğe doğru gidiyorum. Defalarca olmasa da yine Cemil Hocaya giderim. Onun verdiği güven parayla falan ölçülmez zaten ...

Kaldı ki onu aşan, elinden gelmeyen bir durum olursa bunu dile getirecektir. Öyle egoları falan yok yani... Biz aşılama olur diye gittik, yani atıyorum üç bini falan vermeye hazırız. Durun bakalım, dedi ya önce bir kolay kısmını deneyelim... Hal böyle olunca muayene ücreti falan fasafiso kalıyor. Hem seni boş yere maddi külfete de sokmaz zaten...

Evet hepsi Cemil hocada yapıldı. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba. Cemil hoca bu işlemleri nerede yapıyor ve maliyetleri ne kadardı. Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba. Cemil hoca bu işlemleri nerede yapıyor ve maliyetleri ne kadardı. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba, Şişli Florence Nightingale ile çalışıyor. Doktora 2000 dolar verdim her şey dahil kontroller falan. 7 bin TL gibi de ilaç masrafım oldu. Dondurulmuş embriyolar için hastaneye de 3 embriyo başına 125 dolar verdik. İlk denemede tutmadı ikinci deneme dondurulmuş embriyo transferi için 900 dolar ödedik.

Merhaba bende cemil hocaya gitmek istiyorum hem septum uterusum histeroskopi olmam gerek hemde yumurta rezerv azligi var amh 0.16 yas 29 bunlarla ilgilenir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…