- 25 Ağustos 2013
- 199
- 442
- 108
- 51
- Konu Sahibi melikefeyza
-
Teşekkür ederim.Darısı başınıza inşallah. Cemil Hoca tedaviye başlayamamıştı yumurtam olmadığı için, ama her ay kontrole gidiyordum.Şubatta histeroskopi yaptı Cemil Hoca, sonraki ay da tek yumurta ile doğal yoldan hamile kaldım.Okuduğum kadarıyla hamilesiniz,Tebrik ederim sizi. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah. Cemil bey'deki tedavi sürecindemi hamile kaldınız onu merak ediyorum?
02124663380Arkadaşlar cemil akgulun muaneneainin numarası olan varmı
Merhaba gec kakmadim umarim 41 yasindayim yeni ikizlerim oldu cemil bey sayesinde tup bebek tedavisiyle tavsiye ederim2 kez tüp bebek denemesi yaşadım.maalesef olumsuz oldu...42 yaşındayım.1.5 senelik evliyim.benim ve eşim saglıklıyız ama kadının yaşı hamile kalmak için önemli...yaş ilerledikçe hamile kalma şansı düşüyor.o nedenle belli bir süre sonra olmayınca tüp bebek denedim ama olumlu sonuç alamadım.sonrasında cemil hocayı duydum.sizlerce cemil akgül tüp bebekte başarılı mı? bir ümit olabilir mi? özel muayenesi nerede? hangi hastanede çalışıyor?
şimdiden teşekkürler
Cemil hocam bitanedir.iyi bir insan iyi bir doktor.benim anne olmama sebeb olan,sonrada teyze yapan, unutamayacagim insan.cemil hocaya rastlamak büyük sans derim.insallah rabbim isteyen herkese amne olmayi nasip etsin..
Maşallah ,ne mutlu size....hem anne hem teyze olmak güzel.hayırlısıyla sağlık içinde büyütün inşallah...Cemil hocayı iyi bir doktor olduğunu bende duydum.ağustos ayında cemil hocaya tedaviye başlayacağım kısmetse.inşallah,rabbim banada nasip eder.Çok teşekkür ederim mesajınıza.bana umut vermenize.
AMIN İNSALLAH. Güzel haberlerini bekliyoruz artik:))once Allaha sonra cemil hocaya güven,doktorlara hic guvenmeyen biri olarak güvendiğim tek isim:)
Cemil hocanin evet gercekleri soyleme gibi kötü tarafi vardir.ama bu da onun kötü tarafi mi bilemiyorum.sorununuz tam olarak ne bilemiyorum ama tecrübesine dayanarak size umut vermek istemediginden olabilir.üzüldüm adiniza sonucta hersey kismet....Maalesef Cemil Akgül de tedavi göremedim.Biz eşimle Cemil Akgül'e gittik.Cemil Hoca beni tedavi etmege hevesli değildi. Bize çok yardımcı davranmadı. Tup bebek denemelerimiz olumsuz oldu deyince bizi istemedi Çok üzüldüm.
Tamam Cemil Bey yaşımdan dolayı gerçekleri söyledi ama yine de Sizin dediğiniz gibi Cemil Akgül güven veren yardımcı bir doktor olarak görmedim.
Bizde eşimle başka hastaneye başka doktora gittik.Sonuç olumsuz oldu tabii ki.
O kadar uzgünüm ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?