Dr. Emre İlhana ameliyat olacaklar!

Bllrkdb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
23
7
1
Arkadaşlar öncelikle estetik yaptırıcaksanız o paylaşılan resimlere istenilen paranın büyklüğüne bakıp aa bu bu kadar pahalıysa bu kadar namı varsa kesin iyidir demeyin. Bakın emre ilhan bey işine gelen kişileri paylaşmakta ne kadar usta. Paylaştığı her burun güzel görünsede birde bunun görünmeyen kısmı var. Eğer yaptığı burnu beğenmezseniz umrunda olmuyorsunuz. Ona burnunu yaptırdığına bin pişman birçok kişi var. Tabi ki güzel yaptığı burunlarda var. Ben burdan duyduklarımı sizinle paylaşarak uyarıyorum ve görüşlerimi bildiriyorum. Seçim tabiki size kalmış :))

Doktora olmadıysan neden ismini verip uyarıyorsun ? Tecrübe edinmediğin bir şey için yorum yapma hakkına sahip değilsin doktoru karalama?!
Tecrübe edinmek için ameliyat olmak gerekmiyor siz heralde asistanı falansınız böyle atladığınıza göre :D malum burada asistanlar kol geziyor doktorlarını övmek için :)) benim karalama yaltığım yok bikaç tanıdığımdan gördüklerimi aktarıyorum. Bundan sonra yazmadan önce beyninizi bi düşünmek için kullanırsanız sevinirim. Hoşçakalın

Gönderilerime bakarsanız emre ilhana ameliyat olmadım ve başka doktora ocak ayında olacağım asistanı olsam neden kendisine olmayayım
Uslubunuza dikkat edin. Başlıkla yazdıklarınız çelişiyor ameliyat olmadan kimseti karalayamazsjnız. İnşaallah siz beyninizi yeterince düşğnmek için kullanırsınız

Kendinizin yapamadığı şeyi başkasına tavsiye etmeyin bence. Önce bi karalama nedir öğrenin sonra yazdıklarımı tekrar bi okuyun öyle konuşun hatta mümkünse konuşmayın çünkü ben artık cevap vermeyi düşünmüyorum

Öğretmenim ben eğitimciyim zaten. Kullandıgım kelimenin ne manaya geldiğini sizden öğrenecek değilim. Düşünme noktasına gelirsek insan herkesi kendi gibi bilirmiş. Kendinde olmayan şeyin başkalarında olabileceğini ne yazık ki akledememişsin

Her uyarı olumsuz olacak diye birşey yok. Güzel yaptığı burunlarda var tabiki cümlesinden siz tamamen olumsuz yargılar çıkarıyorsanız bu sizin eksikliğiniz. Bunu size örnekle anlatamıcam şimdi. Ayrıca bunu sizden öğrenecek en son kişilerden biriyim çünkü “türk dili ve edebiyatı” öğretmeniyim sizinle türkçe tartışacak değilim

Sizde sadece benim kullanduğım cümleleri çevirip çevirip bana yöneltmeyi akletmişsiniz maalesef...

Her uyarı olumsuz olacak diye birşey yok. Güzel yaptığı burunlarda var tabiki cümlesinden siz tamamen olumsuz yargılar çıkarıyorsanız bu sizin eksikliğiniz. Bunu size örnekle anlatamıcam şimdi. Ayrıca bunu sizden öğrenecek en son kişilerden biriyim çünkü “türk dili ve edebiyatı” öğretmeniyim sizinle türkçe tartışacak değilim
Doktorla ilgili olumlu olumsuz tüm yorumları herkes okuyor zaten sizin uyarınızdan önce memnun olmayan hastalarını gördükten sonra görüşmeye gitmeme kararı aldım.herkes kendi araştırıp bulabiliyor zaten doktorun hastalarının olumsuz yorumları önemli.sizin üslubunuz öğretmene yakışır şekilde değil.doktora revizyon için görüşmeye gidecektim ama olumsuz hasta yorumlarını görünce başka doktor araştırmaya başladım.

olumlu uyarı ifadesi anlatım bozuklugudur diyorum. Allah kimseyi aklını kullanmamakla imtihan etmesin zor iş vesselam...
Hesabı kapatılmış.yaa zaten kimse doktoru övmüyor ama yerli yersiz eleştiri yapmakta doğru değil hastaları yazıyor zaten ben olumsuz yorumlar görünce gitmesem daha iyi olur diye düşündüm.

Hesabı kapatılmış.yaa zaten kimse doktoru övmüyor ama yerli yersiz eleştiri yapmakta doğru değil hastaları yazıyor zaten ben olumsuz yorumlar görünce gitmesem daha iyi olur diye düşündüm.
Her doktorun yğzü gülen hastası olmayabiliyor önemli olan buna sahip çıkıyor mu çıkmıyor mu ? Eleştirdiği doktor revizyonu bile üstleniyor yeri geldiğinde ama baxıları burda isim vererek veya vermeden kötülüyor. Bunu etik bulmuyorum. İnsanların kafasını karıştırmamak lazım ben böyle dedim diye yandaş mı oldum. Uyaracaksan genel bir uyarı yap adamın adını neden yazıyorsun? Allah akıl fikir versin ya.

Her doktorun yğzü gülen hastası olmayabiliyor önemli olan buna sahip çıkıyor mu çıkmıyor mu ? Eleştirdiği doktor revizyonu bile üstleniyor yeri geldiğinde ama baxıları burda isim vererek veya vermeden kötülüyor. Bunu etik bulmuyorum. İnsanların kafasını karıştırmamak lazım ben böyle dedim diye yandaş mı oldum. Uyaracaksan genel bir uyarı yap adamın adını neden yazıyorsun? Allah akıl fikir versin ya.
Bencede tuhaf bir konu olmuş

Dr. Emre İlhana ameliyat olacaklar!

16.10.2017 tarihinde Emre Ilhan' a ameliyat oldum. 10 doktor gezmis (Bu doktorlarin hepsi unlu doktorlardir.); bazilarinin reddettigi, bazilarinin seni mutlu edemem dedigi, bazilarinin cok zor burun dedigi burnu Emre Ilhan' a emanet ettim. Daha bir aylik burnumun sonuclarini profilimden gorebilirsiniz.

Bu arada belirtmeden gecmeyeyim; Emre beye az kavisli, az kalkik, byuklugu degismeyen, kemeri, uc dusuklugu duzeltilen bir burun istiyorum demistim. Fotograflarima bakarak sonucu ve istedigimi kiyaslayabilirsiniz.

Sunu da soylemeden gecmeyeyim; kendiniz gidin, kendiniz gorun. Hicbir doktoru da robot sanmayin. Bir doktorun ameliyat sayisi arttikca elbette arada hatalar veyahut %100 mukemmel olmayan burunlar cikacaktir. Doktorlar da sizin gibi INSAN!! 30 bin verdim mukemmel yapmaliydi diye bir kaide yok. Bu ameliyata bu riskleri goze alarak giriyoruz; bu ameliyata girene kadar uzun sure arastirmis ve cogu doktorla gorusmus birisi olarak soyleyecegim seyse Emre beyin hata payinin cok dusuk oldugudur.

Sorun yasayan hasta da gider doktorla gorusur, cozmek icin cabalar. Hastanin arkadasinin buraya yazmasi komediden baska birsey degil...

@monarosaeaea ya demissiniz ya siz asistanisiniz herhalde su bu diye, siz sanirim baska doktorun asistanisiniz ki Emre bey in adini kullanarak bu basligi acmissiniz, bir de kalkmis genel soyluyorum sadece ona ozel degil diyorsunuz. Kimsenin ekmegiyle oynamak haddinize degil...

Bir de tecrube etmeden konusmayin denmis ya hani; siz tecrube etmemissiniz sozde arkadaslariniz etmis, siz de konusamazsiniz o zaman; tecrube etmis birisi olarak burdayim, konusuyorum.

Back
X