Dr. Engin Erkal'a revizyon ameliyatı oldum.

Samgasvg

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
18
1
16
Korkusunu ve heyecanını yaşadığım ameliyatı sonunda oldum. Sürecin en başından beri sıcakkanlı, ilgili alakalı bir doktor..

7 ay önce ben de kendisine ameliyat oldum doğallık konusunda gerçekten başarılı ama malesef benimki aşırı doğal oldu, ama Sizinki bu haliyle bile güzel duruyor, geçmiş olsun

7 ay önce ben de kendisine ameliyat oldum doğallık konusunda gerçekten başarılı ama malesef benimki aşırı doğal oldu, ama Sizinki bu haliyle bile güzel duruyor, geçmiş olsun
Tsk ederim eminim sizinkide cok guzel olmustur. Kisacik zorlu bir surec sanirim suan sonrasinda nasil oldugunu gormek icin sabirsizim.

arkadaslar tamponlarim alindi âgrimasindan korkuyordum ama engin bey hic acitmadan aldi en basindan beri agrim olmadi tsk ediyorum... birkac gun sonra sira alci ve bantlarda ins.

arkadaslar tamponlarim alindi âgrimasindan korkuyordum ama engin bey hic acitmadan aldi en basindan beri agrim olmadi tsk ediyorum... birkac gun sonra sira alci ve bantlarda ins.

Çok geçmiş olsun. O ağrılar eskide kaldı galiba artık ya. Ama tabii yine de tereddüt olur insanda. Burun şeklin nasıl peki.Görebildinmi?

Çok geçmiş olsun. O ağrılar eskide kaldı galiba artık ya. Ama tabii yine de tereddüt olur insanda. Burun şeklin nasıl peki.Görebildinmi?
Hayir daha alci ve bantlar alinmadi gormedim ama nefes alma problemimde cozulmus cok iyi hissettim kendimi. Sizde olmayi dusunuyorsunuz sanirim ilk mi revizyon mu

Hayir daha alci ve bantlar alinmadi gormedim ama nefes alma problemimde cozulmus cok iyi hissettim kendimi. Sizde olmayi dusunuyorsunuz sanirim ilk mi revizyon mu
Evet aynen öyle ama neredeyse 3 yıldır olamıyorum. Sürekli erteledim. İnanın bilemiyorum napmalıyım? Hem nefes için olmam gerek. hemde olmuşken şekli düzelsin istiyorum. Ama bazı doktorlar alerjik durumum olduğu için ameliyat olursam daha kötü olacağını söylüyor bu yüzden kararsızım. Birde şu anki şekli de çokkkk kötü değil. bu yüzden şekil açısından da tatminsizlik olurmu diye düşünüyorum. Tam araftayım.

Bir anda alinacak bir karar degil ama uzun zamandirda aklinizdaymis bende oyleydim cesaret edemiyordum endiselerim ve korkularim vardi ama doktor secimi cok onemli bu konuda husrana ugramanizi istemem daha once benim basima geldigi icin soyluyorum. engin beyle tanistiktan sonra hersey netlesti kafamda kendisiyle iletisim halinde olduk butun sorularimin cvbini alabildim suana kadar hersey yolunda gitti kocaman bir surec geride kaldi simdi sonuc icin sabirsiz ve heyecanliyim ins sizde mutlu olacaginiz karari alabilirsiniz

Bir anda alinacak bir karar degil ama uzun zamandirda aklinizdaymis bende oyleydim cesaret edemiyordum endiselerim ve korkularim vardi ama doktor secimi cok onemli bu konuda husrana ugramanizi istemem daha once benim basima geldigi icin soyluyorum. engin beyle tanistiktan sonra hersey netlesti kafamda kendisiyle iletisim halinde olduk butun sorularimin cvbini alabildim suana kadar hersey yolunda gitti kocaman bir surec geride kaldi simdi sonuc icin sabirsiz ve heyecanliyim ins sizde mutlu olacaginiz karari alabilirsiniz

Yokkk tabi ki bir anda alınacak bir karar değil. Ama işte hem kararsızlık, hem başka durumlar nedeniyle olamadım. Ama tabii en çok etkileyen durum gerçekten olmam gerekip gerekmediği. Ama her senede nefes ile ilgili sorun yaşıyorum :(. Eşim artık ol kurtul sonucu şans diyor ama mutsuz biten bir ameliyat sonucu kabus olur tabiki. Sizin ikinci ameliyat tabii olmanızda gerekiyormuş. ben ikinci bir ameliyat riskinden de korkuyorum tabii :(. Alçılar ne zaman çıkıyor. lütfen foto da atarmısınız özelden de atabilirsiniz. Ayrıca güvenebilirsinizde.

Back
X