Dr Erkut attar ile tüp bebek deneyimi olan varmı

Gözünüz aydın olsun çok sevindim pozitif sonuç almış olmanıza. Şuan bende son asamadayim pazartesi transfer olucam ısallah bnde olumlu sonuç alırım. İlk denemem bu benim Erkut beye tavsiye üzerine gittim. Gerçekten de mükemmel bir doktor.

tedavi oldunuz mu?

Merhaba bende Erkut beye gittim şuan tedavinin son aşamasındayız. Pazartesi günü transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. Erkut bey ve ekibi çok sevecen ve değerli insanlar. Tavsiye ederim. Erkut beye güveniyorum
merhaba, Ben de erkut hoca ile başlamayı düşünüyorum. sizin son durum nedir? memnun musunuz? :)

merhaba arkadaşlar,
Ben de erkut hoca ile görüştüm. bu ay başlamayı planlıyorum. çok ilgili ve motive edici bir doktor olduğunu söyleyebilirim. tedaviye başlamadığım için yorum yapamıyorum ama eğitim geçmişi çok iyi önemli olan da bu diye düşünerek yola çıktım. kendisi ile başlayan süreçten olumlu,olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim.

Merhaba bende Erkut beye gittim şuan tedavinin son aşamasındayız. Pazartesi günü transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. Erkut bey ve ekibi çok sevecen ve değerli insanlar. Tavsiye ederim. Erkut beye güveniyorum
merhaba , son durum nedir ?ben de başlamayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…