Tüp Bebek Merkezleri Dr.Erol Tavmergen'in hastası olan varmı??????

ben de doktor arastirmasi yapiyorum yaklasik 15 gundur..okumadigim forum kalmadi diyebilirim..en nihayetinde erol beyde karar kildim.yanliz su an tatildeymis.agustos 20 den once yok.bilgin olsun.merakla ve sabirsizlikla bekliyorum.aklina kim yatiyorsa onu sec.ben denildigi gibi doktor doktor gezmedim.bencekafa karistirmak icin birebir..ayrica zaten bissuru para gidiyor,bence vaktini ve parani bosa harcama derim.

Nur Allah sabır versin,çok zor şeyler yaşamışsın.Yeni kaybettin bebeğini sanırım.Erol Bey şu an tatilde bundan bile haberi yok mu, yoksa işlemi kendisi mi yaptı?Önceki yaşadıklarından yola çıkarak hiç önlem almadı mı bu adam yani,hiç araştırılmadı mı,bu nasıl iş anlamadım.

Erol bey e ulaşmak istedim 2 hafta önce..Sekreteri çıktı telefona..Ağustosun 20 sine dek izindeymiş...

arkadaşlar merhaba,bende aranıza yeni katıldım,şuanda izmir ege üniversitesindeki ii doktorları ararştiriorum,,bu hocayı banada tavsiye ettiler,,okuduklarıma görede baya ii bi doktorr..sizlerden öğrenmek istediğim,,şimdi bu erol hoca ege üniversitesindemi çalişioo yoksaa şifa hastenesindemi..yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..:)

selam canım aramıza hoş geldin bende balıkesiliyim ama 1 senedir eşimin tayini için manisaya geldik bende 2 senedir erol hocanın hastasıyım eşim dr zaten ve en iyisi o diye onu seçtik erol bey aslında kendi muaynanesinde bakıyor ve ege ünüversitesinde raporlu hastalarını tedavi ediyor ama özel hastalarına şifada işlem yapıyor ben özel hastasıyım ve şu an tüp bebek tedavisine başladım kısmetse cuma ya falan yumurtalarım toplanacak şifada...benim görüşlerim belli zaten ben türkiyede erol hocanın üzerine tanımıyorum ve bir çok arkadaşımda aynı düşüncedeler...ege ünüversitesindede ege hanım bakıyo eğer onun hastası olmak istiyorsan oraya başvuru yapıyosun zaten onlar erol hocayla kombine çalışıyolar bence ikiside çok iyiler hangisini seçersen seç çok memnun kalacağına eminim umarım herşey gönlünce olur...a.s.

arkadaşlar ben 1.denememi ege ünv. yaptırdım okadar çok pişmanım ki anlatamam çok kötü bir yer bir sürü resmi prosedürleri var habiire koşturuyorsun çok yoğğun bbir yer ve ilgisizler, yumurtalarım toplandığğıı gün on kişi sıradaydık ben çok şanslıydım odaya yerleştiildim ama çoğu arkdaşım koridorda sedye üzerinde beklediler ve 10 kişiden sadece 1kişi hamille kalmıştı moral çok önemli stresli olmamak gerek ortam çok önemli bence ben ege ünv. keesinlikle tavsiye etmiyorum. 2.denememi şifada yapptırdım ve şuan 2 aylık kızım dünyaya geldi.erol beey çok iyi bi dr. gerçi çok yoğun ama olsun ssonuçta önemli işlemleri o yapıyo transfer ve yumurta toplama işlemleerini. Allahım hepinize tez zamanda nasip eder inşallah. oraya giden çoğu arkdaşım şuan hamile tavsiye ederim.

teşekkürler arkadaşlar ilginize..ben aslen manisalıyım evlenince bandırmya yerleştim..ege ünv. seçicek olmamın sebebi malum önce devletin bize sunduğu haklardan yararlanmak sonraa özel...

teşekkürler arkadaşlar ilginize..ben aslen manisalıyım evlenince bandırmya yerleştim..ege ünv. seçicek olmamın sebebi malum önce devletin bize sunduğu haklardan yararlanmak sonraa özel...

canım şifada da ssk bağkur geçerli. ssk üzerinden tüm masraflar dahil 3000 falan maloldu aklınızda olsun tercih yapmanız gerekse orayı seçin

inşllh sana yardımcı olmuşumdur hayırlı olur inşllh bebişine kavuşursun tez zzamanda

arkadaşlarrrr izmir özel ege tüp bebek merkezini düşünüyorum tedavisini hiç orda yaptıran varmı acabaaa........

Arkadaşların bazıları oradan hiç memnun kalmadıklarını yazmışlardı hatırladığım kadarıyla ben gitmiorum orya ama yazılanlardan pek de iyi biyer olamadığı paracı olduklarını yazmışlardı oranın yinede sen bilirsin

Benim maddi durumum elverseydi irembeyi tercih ederdim olan çocukları gözümle gördüm bence çok başarılı bi merkez tabi sana kalmış karar...................

Gerçi Erol bey de çok iyiymiş şifa hastanesi herkes memnun başa dönersen bi çok arkadaşın tavsiyesinide okuyabilirsin şikayet edeni hiç okumadım tabiki karar senin hayırlısı işallah

Arkadaşlar önemli olan probleminizin çözülmesi bence şart degil her saniye erol hocayla konuşmak lütfen insanlarımızı bu şekilde yanıltmayalım.Mükemmel kadro ve harika bir hoca.İnanın ulaşılsaydı istemezdik:)))ben ilk denememde gebe kaldım ve gerçekten vahim bi durumdaydım.umarım bu size bir umut olur..Ve bence kesinlikle Erol hocanın hastalarına sormalısınız onu memnun kalmayan bir tane hastasını ben görmedim.iyi şanslar.

evet bende eda naz arkadaşıma katılıyorum mükemmel ötesi bir ekip ve inanılmaz profesyoneller ben ilk duyduğumda o olacak dedim ve ulaşmak için 1 ay bekledim ve o oldu gözüm kapalı gittim ve herşeyi ona bıraktım ve ilk denemem de biraz önce öğrendim hamileyiiimm...çok şükür iyiki o var iyiki ona gitmişim allah ondan razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…