Dr. Erşan DEMİRAĞ'a Giden Arkadaşlar Lütfen Yardım

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
42
İstanbul
Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim, oğluşum olacak allahım izin verirse ve erşan beye devam ediyorum, Daha önceden erşan beyde doğum yapan arkadaşlarım var ise aranızda bana memnun kalıp kalmadığınızı ve fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Kendisinden şimdiye kadar çok memnun kaldım fakat doğumda nasıldır onu bilmiyorum ve fiyatı tabiiki bizim için önemli yardımcı olabilirseniz sevinirim. :69: Şimdiden teşekkürler :71:

Selamlar,

ben iki doğumumu en yakın arkadaşım da iki doğumunu Erşan bey ile yaptık. Harika bir insan eli hafif çok güven verenn bir doktordur. Utanmadan sıkılmadan herşeyi sorabildim ve bana hep guven verdi.Ayrıca dopler uzmanı olması nedeniyle birçok dr dan oldukça tecrübeli.Bu kadar genç kalması da ayrı birşey tabi tanıştınmı bilmiyorum ama gözün kapalı git kendini teslim et derim...

Hayırlı ugurlu olur bebişin inşallah...

Selamlar,

ben iki doğumumu en yakın arkadaşım da iki doğumunu Erşan bey ile yaptık. Harika bir insan eli hafif çok güven verenn bir doktordur. Utanmadan sıkılmadan herşeyi sorabildim ve bana hep guven verdi.Ayrıca dopler uzmanı olması nedeniyle birçok dr dan oldukça tecrübeli.Bu kadar genç kalması da ayrı birşey tabi tanıştınmı bilmiyorum ama gözün kapalı git kendini teslim et derim...

Hayırlı ugurlu olur bebişin inşallah...

Yok kendisine gidiyorum ztn 3. aydan itibaren ve gerçekten bende çok memnunum ama doğumda nasıldır bilmiyorum tabi bide fiyatları hakkında bilgin varmı doğumu nkadara ve nerede yaptınız. Çok çok çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Cok uzgunim ama doktor bey vefat etmiş arkadaşlar
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun :(

Back
X