- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Ya canım bana foto atabılırmisin merak edıyorumda.bende olmayı düşünüyorum esabıl hocaya.en azından fikrim olur.sevinim önce sonra foto atabılırsenEvet Esabil beye ameliyat oldum :)
Bende devlet hastanesinde yaptırmak istemedim önce açıkçası ama doktoru araştırdım çok güzel yorumlar gördüm gidip konuşmaya karar verdim . Özel de yaptırıp perişan olan çok kişi var doktor seçimi çok önemli ben esabil beyden çok memnunum dusunebilirsin doğal burun yapıyor estetik olduğu anlasilmiyor için o konuda rahat olsun canım :)Kızlar yardimci olun esabil beyle ilgili çok güzel yorumlar var fakat devlet olunca korkuyorum ya kötü olursa diye yaptıran lar bana msj atabilirmisin resm de olur
Bende devlet hastanesinde yaptırmak istemedim önce açıkçası ama doktoru araştırdım çok güzel yorumlar gördüm gidip konuşmaya karar verdim . Özel de yaptırıp perişan olan çok kişi var doktor seçimi çok önemli ben esabil beyden çok memnunum dusunebilirsin doğal burun yapıyor estetik olduğu anlasilmiyor için o konuda rahat olsun canım :)
Tabi yardimci olurum :)Çok saol canım peki num versem wpden yardimci olabilir misin
Genelde 1 ay sonraya randevu veriliyor dolu oluyor . Tamponlar da 3. Gün aliniyorarkadaşlar randevu aldıktan ne kadar süre sonra ameliyat günü veriliyor? ben ankarada yaşamadığım için önemli... kaçıncı günde tamponlar alınıyor? biri aydınlatırsa sevinirim :)
Taksit olmuyor nakit veriliyor.Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama ücretleri nasıl hastanelere taksit Vs olmuyor dimi
1.500 ödedim nakitNe kadar ödemiştiniz
Bende yarın kontrole gidicem 11.40 da randevum var . Çok takarsan mutlaka bi sorun çıkar .Bende yarın gidicem ama cok kaygılıyım burnumun görüntüsünü çok takıyorum bu seferde ya olmazsa korkusu tasıyorum
Naptn canım gttinmi kontrole? Nasıl burunda bi.sorun varmı? Esabile bende gtcem.fiyat olarak en uygun o geldi bana.inşallah doğal olur ben estetıklı burun sevmıyorum yaaBende yarın kontrole gidicem 11.40 da randevum var . Çok takarsan mutlaka bi sorun çıkar .
Gıttınmı cnm?? Ne oldu ne dedı esabil hoca..nasıl randevu aldınBende yarın gidicem ama cok kaygılıyım burnumun görüntüsünü çok takıyorum bu seferde ya olmazsa korkusu tasıyorum
Aynı kaygı bendede var yaa korkumdan bidaha gidemedım esabil hocaya yaa cesaret etmem lazımBende yarın gidicem ama cok kaygılıyım burnumun görüntüsünü çok takıyorum bu seferde ya olmazsa korkusu tasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?