Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

kizlar aceba esabil eker'e yurtdisindan geldigime ragmen ameliyat olabilirmiyim ? Ve fiyatlari ne kadar ?

Kızlar yardimci olun esabil beyle ilgili çok güzel yorumlar var fakat devlet olunca korkuyorum ya kötü olursa diye yaptıran lar bana msj atabilirmisin resm de olur

Kızlar yardimci olun esabil beyle ilgili çok güzel yorumlar var fakat devlet olunca korkuyorum ya kötü olursa diye yaptıran lar bana msj atabilirmisin resm de olur
Bende devlet hastanesinde yaptırmak istemedim önce açıkçası ama doktoru araştırdım çok güzel yorumlar gördüm gidip konuşmaya karar verdim . Özel de yaptırıp perişan olan çok kişi var doktor seçimi çok önemli ben esabil beyden çok memnunum dusunebilirsin doğal burun yapıyor estetik olduğu anlasilmiyor için o konuda rahat olsun canım :)

arkadaşlar randevu aldıktan ne kadar süre sonra ameliyat günü veriliyor? ben ankarada yaşamadığım için önemli... kaçıncı günde tamponlar alınıyor? biri aydınlatırsa sevinirim :)

arkadaşlar randevu aldıktan ne kadar süre sonra ameliyat günü veriliyor? ben ankarada yaşamadığım için önemli... kaçıncı günde tamponlar alınıyor? biri aydınlatırsa sevinirim :)
Genelde 1 ay sonraya randevu veriliyor dolu oluyor . Tamponlar da 3. Gün aliniyor

Bende yarın gitcem esabil beye ama kaygılarım var çok takıyorum burnumun şeklini ya bişi olursa diye korkuyorum

Bende yarın gidicem ama cok kaygılıyım burnumun görüntüsünü çok takıyorum bu seferde ya olmazsa korkusu tasıyorum

Bende yarın kontrole gidicem 11.40 da randevum var . Çok takarsan mutlaka bi sorun çıkar .
Naptn canım gttinmi kontrole? Nasıl burunda bi.sorun varmı? Esabile bende gtcem.fiyat olarak en uygun o geldi bana.inşallah doğal olur ben estetıklı burun sevmıyorum yaa

Bende yarın gidicem ama cok kaygılıyım burnumun görüntüsünü çok takıyorum bu seferde ya olmazsa korkusu tasıyorum
Aynı kaygı bendede var yaa korkumdan bidaha gidemedım esabil hocaya yaa cesaret etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…