kızlar 182 den randevu alıyosunuz hastanenın ismi ve doktorun adıyla pazartesi gününe esabil beye randevu aldım yarına da gürcan aslana Cumartesi gününede cevdet murat akagune aldım bakalım hangisi aklıma yatarsaGıttınmı cnm?? Ne oldu ne dedı esabil hoca..nasıl randevu aldın
Esabil hocada emin olsan direk ameliyat olcam yaa.böyle bariz kalkık estetık burun sevmıyorum.acaba doğal yapıyomu esabıl hoca ya.genelde hep.yapılı gbı oluyo.de burun deliklerınde eşitsizlik oluyo gbı..burunucu fonksiyonelliğini yitirirmi zamanla kayma fln okurmu korkularım varAmeliyat olmaya gidince daha çoknikna oldum korkmaya kaygılanmaya gerek yok
Beş bin çok ıyıymiş özele geçince artı hastane parası olacak 7-8 bulur beşi kendileri alır genelde kalanıda hastane faturayı alınca görüyor insanGürcan hoca kartını fln verdı sorun fln olursa watsaptan yaz dedı..ama 5 bin çok yaa..2 ay sonra özel muayenehanesını açıyor.bilginiz olsun.artık ankara hast..olmıycakk
:))) valla doğru söylüyosun bugün zaten bende öyle dedım eşime,özele geçcek iki katından fazla olcak fiyat dedım:) ama napıym korkuyorum yaa. Haftaya için gün alıyorum kesın gidiyorum ya.fiyatıda uygun..ben testlerı fln yaptrmıştm zaten de korkumdan gidemedım 2. Kez.:) kaçtım yanıBeyaztas sen bunca zamandır halen karar veremedinmi? Sen karar verene kadar hoca oralardan gidecek özele gececek 2 katını ödiyceksn haberin olsun
Eveet gittim canım :) masaj verdi acıyo ama yaaNaptn canım gttinmi kontrole? Nasıl burunda bi.sorun varmı? Esabile bende gtcem.fiyat olarak en uygun o geldi bana.inşallah doğal olur ben estetıklı burun sevmıyorum yaa
Acıyomu ayyyEveet gittim canım :) masaj verdi acıyo ama yaa
Fiyat uygun geldiyse git.bi.görüş derim.begendım gürcan hocayı..ama bana göre çokBeş bin çok ıyıymiş özele geçince artı hastane parası olacak 7-8 bulur beşi kendileri alır genelde kalanıda hastane faturayı alınca görüyor insan
Canım sen yanlış anladın beni iyi niyetle söyledim ben kazık yedim başka yerden hem param gitti hemde burnum gitme imkanım yok üç ay oldu hastaneden sonra hepsi uçuşa geçiyorlar ben araştırmadan gittim keşke araltırsaydımFiyat uygun geldiyse git.bi.görüş derim.begendım gürcan hocayı..ama bana göre çok
Canım ben şöyle diyim haldun kamburoğlu özel kliniğini açmadan önce 5000 tlydi . Şuan euro hesabı tepe prime de yer açmış 9 bin lira istiyor aynı şekil gürcan bey devlette yaptığı için şuan 5000 o da özele geçince euro ya dönerFiyat uygun geldiyse git.bi.görüş derim.begendım gürcan hocayı..ama bana göre çok
Yok canım ben o anlamda demedim zaten,yani devlet hastanesıne göre çok bence..de doktorun tecrübesi önemli özelden daha ıyı yapan devlet doktorlarıda vardır..önemli olan doktorun becerisi. Revizyona kim bilir nekadar isterler şmdi..oyüzden araştırıyorm bende karar veremıyorum.sonuçta geri dönüşü yok..insan korkuyo..ilk ameliyatı kime oldun canım sen? Kötü mü olduCanım sen yanlış anladın beni iyi niyetle söyledim ben kazık yedim başka yerden hem param gitti hemde burnum gitme imkanım yok üç ay oldu hastaneden sonra hepsi uçuşa geçiyorlar ben araştırmadan gittim keşke araltırsaydım
Kız korkmaaa o kadar çok acı yok dokular daha çok yumuşak olduğu için bastirinca acıyo sen cesaretini topla :)Acıyomu ayyyzaten cesaret yok bende :) böyle diyince iyice tırsıyorum:)
Evet aynen öyleee canım..çok fazla uçmuş ya doktorlar bence.haldun Kamburoğlu nu bende araltrdm begendim ama çok pahalı dedi, hiçte yaptrmam ya okadara.valla uçmuşlar insafsızlar:) adamlar bakıyor bu işte para var özel muayenehane açar tabiiCanım ben şöyle diyim haldun kamburoğlu özel kliniğini açmadan önce 5000 tlydi . Şuan euro hesabı tepe prime de yer açmış 9 bin lira istiyor aynı şekil gürcan bey devlette yaptığı için şuan 5000 o da özele geçince euro ya döneryarın benım gürcan beye randevum var
yaaa sorma muyene ücretleri de cabası 300 lira 500 lira muayene parası alıyolar özel klinik oluncaEvet aynen öyleee canım..çok fazla uçmuş ya doktorlar bence.haldun Kamburoğlu nu bende araltrdm begendim ama çok pahalı dedi, hiçte yaptrmam ya okadara.valla uçmuşlar insafsızlar:) adamlar bakıyor bu işte para var özel muayenehane açar tabii
Valla ben 3 doktır gezdm muayene ücretı almadılar..hacettepede tevfik sözene gttm..ankara hast.gürcan adlana gttm.esabil hocaya gttım sincanda..bi kaç kişiylede msjlaştm..gazi de kemal Fındıkçıoğlu var onun burunlarını begenıyorum ama 120 tl muayene ücretı alıyomuş.onunlada bi görüşmekte fayda var.çok ıyı bir doktor.yaaa sorma muyene ücretleri de cabası 300 lira 500 lira muayene parası alıyolar özel klinik olunca
ya cevdet beyı dusunuyodum ama buram buram reklam kokuyo adam bütün yorumları güvenım azaldıValla ben 3 doktır gezdm muayene ücretı almadılar..hacettepede tevfik sözene gttm..ankara hast.gürcan adlana gttm.esabil hocaya gttım sincanda..bi kaç kişiylede msjlaştm..gazi de kemal Fındıkçıoğlu var o
Yaaa benımde görümcem gtcekti ona iyiki gtmemiş ozaman 5 bin tl demiş telefonda..söyleymde gtmesın.tüh üzüldüm geçmş olsn inş düzelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?