dikişler erir deniyor ama kendimde de başkalarında da eridiğini görmedim 2-3 geçse bile..ben 2 ay sonra aldırmıştım doktora..Kizlar estetik dikisleri ne zaman eriyor bilen var mı ?
Sağlık probleminiz varsa kesinlikle KBB ye ameliyat olmanızı öneririm diğeri adı üstünde estetik cerrahiEsabil beye nefes alma problemiyle ameliyat olanlar sonrasinda rahatlama oldu mu ? Estetik amacli olanlarda da herhangi bir nefes sorunu gelistimi acaba ? Nefes problemini kbb ye halletirmeli acaba kararsiz kaldim.
Ben estetik amaçlı ameliyat oldum ama Esabil hoca,burnumun sol tarafında kemik eğriliği olduğunu ve onu da ameliyat sırasında dùzelttiğini ve artık daha iyi nefes alabileceğimi söylemişti.Sonradan da gördüm ki,bu durum estetik yaptıran pekçok hastada da görüp,yaptığı bi şey.Burun tıkanıklığı ancak 2 ayda hissedilir biçimde geçti bende.yine de senin yerinde olsam önce kbb doktoruyla konuşurdum sırf sağlık nedeniyle ise.Esabil beye nefes alma problemiyle ameliyat olanlar sonrasinda rahatlama oldu mu ? Estetik amacli olanlarda da herhangi bir nefes sorunu gelistimi acaba ? Nefes problemini kbb ye halletirmeli acaba kararsiz kaldim.
Daha çok sis kızlar yine de Bakin istedim :)
Doğal olmuş.ama daha yeni. Bence güzel begendm.bende olmayı düşünüyorum ama korkuyorumDaha çok sis kızlar yine de Bakin istedim :)
Benim çok zor oldu ama bünyeye göre değişiyor canım benim narkozu kusarak attım ben hem adetliydim bide burundan sürekli kan geliyor zor oldu . Benimle aynı gün olan bi kız vardı hastane koridorlarında turluyordu. Bu arada çok teşekkür ederim bi cesaret yaptırdım işte :)bugün 9. Günüm daha çok yeniDoğal olmuş.ama daha yeni. Bence güzel begendm.bende olmayı düşünüyorum ama korkuyorumpuff
Korkma korkma oluyo bitiveriyo zaten bişey hissetmiyosun bile cesaretini toplar al hemen bi randevu :)Adet olman kötü olmuş :) evet bünyeyle alakalı herkeste farklı olur.inş cesaretımı toplar yaptrrm bir an önce :) hastaneye gıdınce korkuyorm :)
Gayet iyi duruyor ozellikle onden bakinca burun ucu hoş duruyor. Tabi daha sis arada foto atki karsilastirma yapalim☺Senin hoşuna gitti mi peki ? Ameliyat oncesi nası burun bir burun isteğin de bulunmustun ? Esabil hoca ya bi fotoğraf göstermismiydin böyle olsun diye ?Daha çok sis kızlar yine de Bakin istedim :)
Evet ben beğendim sis olmasına ve daha oturmamasina rağmen doğal duruyo en çok bu yönü hoşuma gitti :) . Esabil bey e fotoğraf gostercektim sonra vazgectim anlattım sadece doğal olsun bütün deliklerim karsidan gozukmesin dedimGayet iyi duruyor ozellikle onden bakinca burun ucu hoş duruyor. Tabi daha sis arada foto atki karsilastirma yapalim☺Senin hoşuna gitti mi peki ? Ameliyat oncesi nası burun bir burun isteğin de bulunmustun ? Esabil hoca ya bi fotoğraf göstermismiydin böyle olsun diye ?
Evet Esabil beye ameliyat oldum :)Sizdemi.esabil ekere ameliyat oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?