- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Yok ankara'da olmadi ameliyatlarim söz konusu doktorlardan biri olsaydi söylerdim zaten. Kararliysan cok cok iyi arastirip cok iyi bir diyalog kurabilecegin bir doktor bulmani tavsiye ederim.Yani evet aslnda herşeyin doğalı iyidir tabıkı ama işte biz bayanlar daha güzel olsun istıyoruz malesef.bende araştırıyorum şuanda doktor..kemal fındıkçıoğlu ve esabil eker var aklımda..bilemiyorum olumsuzlukları duyuncada korkuyorum..kimdi doktorunuz acaba?? Ona gitmeyelim barı
Yani işte şans işi birazda sanırm,birde doktorun tecrübesi önemli.bakcagm araştırıyorum şuan daha karar veremedım.görüşüyorm doktorlarla..içime sinerse olurm.Yok ankara'da olmadi ameliyatlarim söz konusu doktorlardan biri olsaydi söylerdim zaten. Kararliysan cok cok iyi arastirip cok iyi bir diyalog kurabilecegin bir doktor bulmani tavsiye ederim.
Kötü bir ameliyat tecrübesi olarak burnun gayet güzel gerçekten güZel ama burnun hiç dokundurma geri dönüşü yok dertsiz başına dert alıp sonrada derman arıyorsun psikolojik çöküntüye ugruyorsun para gidiyor dr kenara çekiliyor sen kalıyorsun koskoca bir dertlemerhaba kızlar. ben Esabil beye muayene oldum. Burnumdan 1 yıldır nefes alamıyorum tıbbi amaçlı ameliyat olacağım. nefesi açarız o kolay dedi ama estetik müdahale de gerektiğini soyledi. burnumun seklinden genel olarak memnunum ama kafam karıstı oyle deyince . ameliyat sonrası sıslık morluklardan da endişe ediyorum. bu doktora ameliyat olanlardan fikir alabilir miyim? su anki burnum fotoda
.Eki Görüntüle 1853617 Eki Görüntüle 1853618
Gecmis olsun canim , keske daha normal gecebilseymis ameliyat sonrasi ama ne güzel kurtuldun buyuk kismini atlattin. Cabucak iyilesirsin inşallah ☺Kizlar dün ameliyat oldum gözlerim çok şişti morardi tanımaz hale geldim ve gerçekten lazımlık verdiler ona yapmami istediler yapamadım kasıklarım çok şişti izin vermediler. Ve narkozun etkisi çok kötü çıktı boş mideyle sürekli kustum kusmaya çalıştım bugün eve yeni geldim biraz sizliyo burnum . Yarın gidicem iyi gozukuyosa tampon cikcak kötüyse bayramdan sonra dedi doktor ama nefes alamıyorum sürekli kan geliyo bilmiyorum nolcak inşallah yarım tampon çıkarır çok aciuo
İşte bende aynı şeyleri yaşadım. Benle birlikte iki arkadaşımda yaşadı.hala da lazımlık ne yaaa diye geçinenler var. Lazımlık olayı var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.Kizlar dün ameliyat oldum gözlerim çok şişti morardi tanımaz hale geldim ve gerçekten lazımlık verdiler ona yapmami istediler yapamadım kasıklarım çok şişti izin vermediler. Ve narkozun etkisi çok kötü çıktı boş mideyle sürekli kustum kusmaya çalıştım bugün eve yeni geldim biraz sizliyo burnum . Yarın gidicem iyi gozukuyosa tampon cikcak kötüyse bayramdan sonra dedi doktor ama nefes alamıyorum sürekli kan geliyo bilmiyorum nolcak inşallah yarım tampon çıkarır çok aciuo
Biz yok demedik canım. Sadece bünyeden bünyeye değişir dedik sizde oldu diye başkasında olacak diye bi kaide yok. Allah göstermesin kimseyeİşte bende aynı şeyleri yaşadım. Benle birlikte iki arkadaşımda yaşadı.hala da lazımlık ne yaaa diye geçinenler var. Lazımlık olayı var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.
Nasıl oldunuz ? Biraz daha iyi misiniz?Çok teşekkür ederim kızlar :) Meral etmeyin 10 gün sonra çıkar foto atarım size inşallah güzel olmuştur :))
Sisliklerim indi canım sadece morluklarim kaldı azaldı birazdaha . Burnum tıkalı ama ağzımdan nefes alıp veriyorum bi türlü içi temizlenmiyo ne zaman rahat nefes alabilcem hiç bilmiyorum hafif koku alabiliyorum artik daha iyi olurum inşallah uyuyamiyorum burnumdan sıvı geliyor uyaniyorum hemenNasıl oldunuz ? Biraz daha iyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?