Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yani evet aslnda herşeyin doğalı iyidir tabıkı ama işte biz bayanlar daha güzel olsun istıyoruz malesef.bende araştırıyorum şuanda doktor..kemal fındıkçıoğlu ve esabil eker var aklımda..bilemiyorum olumsuzlukları duyuncada korkuyorum..kimdi doktorunuz acaba?? Ona gitmeyelim barı

Yok ankara'da olmadi ameliyatlarim söz konusu doktorlardan biri olsaydi söylerdim zaten. Kararliysan cok cok iyi arastirip cok iyi bir diyalog kurabilecegin bir doktor bulmani tavsiye ederim.

Yok ankara'da olmadi ameliyatlarim söz konusu doktorlardan biri olsaydi söylerdim zaten. Kararliysan cok cok iyi arastirip cok iyi bir diyalog kurabilecegin bir doktor bulmani tavsiye ederim.
Yani işte şans işi birazda sanırm,birde doktorun tecrübesi önemli.bakcagm araştırıyorum şuan daha karar veremedım.görüşüyorm doktorlarla..içime sinerse olurm.

Evet hem şans, hem doktor, hem doku, hem burnunuzun yapisi hepsi etken. Umarim dogru tercih yapar herkes kimse sıkıntı yasamaz..

Kötü bir ameliyat tecrübesi olarak burnun gayet güzel gerçekten güZel ama burnun hiç dokundurma geri dönüşü yok dertsiz başına dert alıp sonrada derman arıyorsun psikolojik çöküntüye ugruyorsun para gidiyor dr kenara çekiliyor sen kalıyorsun koskoca bir dertle

Kizlar dün ameliyat oldum gözlerim çok şişti morardi tanımaz hale geldim ve gerçekten lazımlık verdiler ona yapmami istediler yapamadım kasıklarım çok şişti izin vermediler. Ve narkozun etkisi çok kötü çıktı boş mideyle sürekli kustum kusmaya çalıştım bugün eve yeni geldim biraz sizliyo burnum . Yarın gidicem iyi gozukuyosa tampon cikcak kötüyse bayramdan sonra dedi doktor ama nefes alamıyorum sürekli kan geliyo bilmiyorum nolcak inşallah yarım tampon çıkarır çok aciuo

Çok geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda iyileşirsin cnm..fotolarını beklıyoruzz bıraz iyileşte :) 1 haftaya daha iyi olursun sıkma canını

Gecmis olsun canim , keske daha normal gecebilseymis ameliyat sonrasi ama ne güzel kurtuldun buyuk kismini atlattin. Cabucak iyilesirsin inşallah ☺

İşte bende aynı şeyleri yaşadım. Benle birlikte iki arkadaşımda yaşadı.hala da lazımlık ne yaaa diye geçinenler var. Lazımlık olayı var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.

Çok teşekkür ederim kızlar :) Meral etmeyin 10 gün sonra çıkar foto atarım size inşallah güzel olmuştur :))

İşte bende aynı şeyleri yaşadım. Benle birlikte iki arkadaşımda yaşadı.hala da lazımlık ne yaaa diye geçinenler var. Lazımlık olayı var arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.
Biz yok demedik canım. Sadece bünyeden bünyeye değişir dedik sizde oldu diye başkasında olacak diye bi kaide yok. Allah göstermesin kimseye

Nasıl oldunuz ? Biraz daha iyi misiniz?
Sisliklerim indi canım sadece morluklarim kaldı azaldı birazdaha . Burnum tıkalı ama ağzımdan nefes alıp veriyorum bi türlü içi temizlenmiyo ne zaman rahat nefes alabilcem hiç bilmiyorum hafif koku alabiliyorum artik daha iyi olurum inşallah uyuyamiyorum burnumdan sıvı geliyor uyaniyorum hemen

Dikişler alınmıyormu kendımı erıyor.? Doktor alıyo dıye bılıyodum ben ama

Hmm anladm canım.merakla fotonu beklıyorum.bende yaptrmayı düşünüyorum.esabıl hoca nasıl bir doktor? Bıde ücret ne ödedınız acaba?

Ben suan bile çok beğeniyorum burnumun ucunu kızlar :) 1.700 ödedim fiyat . Morluklarim göz altlarımda ve üstünde hafif kaldı tamamen geçince fotoğraf atıcam size :)

Tamam önce ve sonra fotosu yaparsın. Merak ettm:) bayramdan snra giderm bende inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…