Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Huuu huu kizlar bizim konumuz kaybolmasin arada gelin resim paylasin ne durumdasiniz ne var ne yok anlatin yawsss
Benim 2.5 ay oldu hala ucunda odem var diger yerler indi baya, ucu kaldi kocaman :) nefes almam gayet iyi
Masaji hic yapmiyorum cok ihmalkarim
Hissizlik yok yani ucunu hissediyorum
Agri aci yok dokununca gayet rahat
Son durum bu sekilde
Ucundaki sislik yaza anca gececek sanirim sabirla beklemeye devam

Eklentiler

• IMG_20161223_094435.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 489
Nese kiz kirkbin kere masallah cok guzelsin bende merak ediyorum acaba yaza kadar degisiklik olcak mi bizlerde bana artik degismez gibi geliyo

Nese kiz kirkbin kere masallah cok guzelsin bende merak ediyorum acaba yaza kadar degisiklik olcak mi bizlerde bana artik degismez gibi geliyo
Teşekkür ederim canım benim bence burun şeklinde bi değişiklik olmaz ödemlerimiz gider benim sabahları acayip şiş oluyo

Bir buryn bi insani bukadarmi degistirir cok sasirdim.drunuzu tebrik ederim.cok harika yapmış

Cok tesekkur ederim ozelde anlastigi hastane oluyor benimkini dikmende cerrahi tip merkezinde yapti kimininki baska ozel de de olabiliyor ama sunu deyim devlette yapmasiyla ozelde yapmasinin hic bir farki yok sadece devlet hastanesi yigun ve 2 ay gun atiyor benim okula giden kizlarim var onun icin beklemek istemedim hemen olmak icin ozelde oldum eger gidip gorusmek isterseniz once 182 den sincan nafiz korez devlet hastanesi Fatih bolumunden plastik cerrahi esabil eker diye randevu alin bi gorusursun icine sinerse tahlilleri tamamliyosun hersey tamam olunc gun veriyor benim evime sincan cok ters ona ragmen kizimla gittim tam 2 saatte:) hakkinizda hayirlisi olsun sorulariniz olursa yardimci oluruz begenmeniz mutlu etti saolun

Onu dusunuyorum zaten ama altarnatifte arastiriyorum artisini eksisi arastirma asamasindayim insallah sonuc iyi olur

Siz memnunmusunuz zor oluyormu ne kadara mal oldu biraz bilgilendirirmisiniz
Ilk 3 gun zor oluyor biraz.2.gun goz kapagim kapanmadi benim cok korktum fazlami kesildi diye.ertesi gun duzeldi.islak poşet çaylari gozlerime koyup ustune goz bantimi sıkıca baglayip oyle yatmistim.ise yaradi.6.gun dikisler alindi rahatladim.badem goz de yaptirdigim icin gozlerimin yanlarindazimba gibi bisey vardi onun yuzunden gozumu acamiyordum.badem goz yaptirmasaydim oyle bisey yapilmayacakti

Ayrica gozlerim 20li yaslara döndü bu beni cok mutlu ediyor her aynaya baktigimda.keske daha once yaptirsaydim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…