- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Teşekkür ederim canım benim bence burun şeklinde bi değişiklik olmaz ödemlerimiz gider benim sabahları acayip şiş oluyoNese kiz kirkbin kere masallah cok guzelsin bende merak ediyorum acaba yaza kadar degisiklik olcak mi bizlerde bana artik degismez gibi geliyo
Benimde ucu hala sis diger yerler baya bir burun insani bukadar nasil degistirir cok sasirdim.harika olmus tek kelimeyle.esabil beyi tebrik ederim.ozelde istesek hangi hastanede yapiyor
Ben oldum 2 ay önce.hic iz yok ve cok guzellestiren bir islem.badem goz de yaptirdim bi deSimdi goz kapagi estetigi ve dudak dolgusu arastiriyorum bilgisi & tavsiyesi olan varsa sevinirim
Sizim dra neden yaptirmiyorsunuz.onu da guzel yapar benceBen oldum 2 ay önce.hic iz yok ve cok guzellestiren bir islem.badem goz de yaptirdim bi de
Ilk 3 gun zor oluyor biraz.2.gun goz kapagim kapanmadi benim cok korktum fazlami kesildi diye.ertesi gun duzeldi.islak poşet çaylari gozlerime koyup ustune goz bantimi sıkıca baglayip oyle yatmistim.ise yaradi.6.gun dikisler alindi rahatladim.badem goz de yaptirdigim icin gozlerimin yanlarindazimba gibi bisey vardi onun yuzunden gozumu acamiyordum.badem goz yaptirmasaydim oyle bisey yapilmayacaktiSiz memnunmusunuz zor oluyormu ne kadara mal oldu biraz bilgilendirirmisiniz
Ayrica gozlerim 20li yaslara döndü bu beni cok mutlu ediyor her aynaya baktigimda.keske daha once yaptirsaydim diyorumIlk 3 gun zor oluyor biraz.2.gun goz kapagim kapanmadi benim cok korktum fazlami kesildi diye.ertesi gun duzeldi.islak poşet çaylari gozlerime koyup ustune goz bantimi sıkıca baglayip oyle yatmistim.ise yaradi.6.gun dikisler alindi rahatladim.badem goz de yaptirdigim icin gozlerimin yanlarindazimba gibi bisey vardi onun yuzunden gozumu acamiyordum.badem goz yaptirmasaydim oyle bisey yapilmayacakti
Avatara koydugum resim benimAyrica gozlerim 20li yaslara döndü bu beni cok mutlu ediyor her aynaya baktigimda.keske daha once yaptirsaydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?