Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Canim neymis bu ananas enzimi? Tam adini yazabilir misin?
Bugün ameliyat olali 15 gün oldu. Burnum cok tıkalı. Sprey sıkıp hinkiriyorum ama bisey gelmiyo. Derinlerde kurumus kan vardir kesinBunun icin ne yapmak gerekiyor biliyor musunuz kizlar??

Ben duşta iyice sıcak suyla masaj yapıp sıcak su çekip sümkürüyorum o zaman çıkıyor kocaman bir kan pıhtısı

Canım tavsiyem eczaneden burun temizleme şişesi var nazal burun temizleme die geçiyor.ben 15 gündür kullanıyorum baya etkili

11.gün buda istediğim gibi oldu ama cok şiş dokununca acıyo burnum sürekli tıkalı hiç açılmıyo ne kadar uğrassamda

Eklentiler

• IMG_3314.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 497
Bu ara yeni bi takim operasyonlar dusunuyorum burdan yazarim yine insallah iyi olur hersey
Dudak dolgusu ve goz kapagi estetigi yeni planlar arasinda
Umarim hersey yolunda gider

Goz kenarlardan asagi dogru duruyosa toparliyolar bende oyle hissettigim icin gorusmeyi dusunuyorum arastirma asamasindayim
Guzellik takintisi var azcik bende aklimfa yapmak istedigim oyle cok sey varki burun benim icin baslangic oldu kendimi sevip guzel hissedene kadar devam edip ufak tefek seyler yaptirmayi dusunuyorum

Çok gençsin bence iyi düşün

Buyuk bisey degil zaten. Dudak dolgusu filan 4 ayda eski haline donuyo yani gecicide olsa kendini iyi hissetmek maksat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…