- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Canim neymis bu ananas enzimi? Tam adini yazabilir misin?Aaaa aaa nerdesiniz kizlar bi yazmayim izleyim uzaktan dedim kimseler yok ben bu konu aktif olsun istiyorum yeni seylerle geldim yine
Burun ucu odemi icin eczaneden ananas enzimi aldim hem yag yakici ozelligi var hem zararsiz bitkisel hemde burun ucunda ki gec gecen odeme kimi doktorlar oneriyormus sonuclari yazarim suan 5.gun e gelipte resim atmamak icime sinmez:)
Ben duşta iyice sıcak suyla masaj yapıp sıcak su çekip sümkürüyorum o zaman çıkıyor kocaman bir kan pıhtısıCanim neymis bu ananas enzimi? Tam adini yazabilir misin?
Bugün ameliyat olali 15 gün oldu. Burnum cok tıkalı. Sprey sıkıp hinkiriyorum ama bisey gelmiyo. Derinlerde kurumus kan vardir kesinBunun icin ne yapmak gerekiyor biliyor musunuz kizlar??
Canım tavsiyem eczaneden burun temizleme şişesi var nazal burun temizleme die geçiyor.ben 15 gündür kullanıyorum baya etkiliCanim neymis bu ananas enzimi? Tam adini yazabilir misin?
Bugün ameliyat olali 15 gün oldu. Burnum cok tıkalı. Sprey sıkıp hinkiriyorum ama bisey gelmiyo. Derinlerde kurumus kan vardir kesinBunun icin ne yapmak gerekiyor biliyor musunuz kizlar??
Çok yakışmıış11.gün buda istediğim gibi oldu ama cok şiş dokununca acıyo burnum sürekli tıkalı hiç açılmıyo ne kadar uğrassamda
Tesekkür ederim ☺Çok yakışmıış
Vallahi soğukta burnumun direği sızlıyor , aklım çıkıyor dışarda soğukta duruncaSogukta ameliyat sonrasi agri cok normalmis bende olmadi ama normal oldugunu biliyorum
İnşallah canımBu ara yeni bi takim operasyonlar dusunuyorum burdan yazarim yine insallah iyi olur hersey
Dudak dolgusu ve goz kapagi estetigi yeni planlar arasinda
Umarim hersey yolunda gider
Göz kapağına nasıl bi estetik oluyo yada düşünüyosun:) olabilir valla kendimi sevip begenene kadar devam dicem sanirim
Çok gençsin bence iyi düşünGoz kenarlardan asagi dogru duruyosa toparliyolar bende oyle hissettigim icin gorusmeyi dusunuyorum arastirma asamasindayim
Guzellik takintisi var azcik bende aklimfa yapmak istedigim oyle cok sey varki burun benim icin baslangic oldu kendimi sevip guzel hissedene kadar devam edip ufak tefek seyler yaptirmayi dusunuyorum
Bende dusunuyorum bitanem senin doktor konusunda kim var aklında...Buyuk bisey degil zaten. Dudak dolgusu filan 4 ayda eski haline donuyo yani gecicide olsa kendini iyi hissetmek maksat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?