- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
şu benim ağzım düzelmezse banada dolgu yapar bence , çünki üst dudak yukarda alt dudak aşağıda kaldı dikişler baya azaldı değişme olmadı görüntüdeBen burnumu esabil beye yaptirdim memnunda kaldim orda kontrole gittigimde goz kapagi estetigi olup memnun olan bi bayanla karsilastim bundan sonra da esabil beye olurum yine ozellikle dudak dolgusuna gelen cok hastasi var
Esabil beyin bunları yaptığını bilmiyordum, sağol bitanem sayende öğrendim... Esabil bey mükemmel bir doktor bence... Ben de bu konularda Esabil beyi dusuneyim o zaman, fiyat konusunda bir bilgin var mı peki...Ben burnumu esabil beye yaptirdim memnunda kaldim orda kontrole gittigimde goz kapagi estetigi olup memnun olan bi bayanla karsilastim bundan sonra da esabil beye olurum yine ozellikle dudak dolgusuna gelen cok hastasi var
Senin durum bence zamanla duzelecek bak gorursun ve yaza dogru ustunden iyice vakit gecince cok icine sincek degcek yani sonucta iki ameliyat ayni anda zor heleki ceneşu benim ağzım düzelmezse banada dolgu yapar bence , çünki üst dudak yukarda alt dudak aşağıda kaldı dikişler baya azaldı değişme olmadı görüntüde
ay inşallah canım ya şu zamanın geçmesini nası istiyorum anlatamam. burnumdan çok ağzıma bakıyorum çirkin görünüyorum bence , istemli kapatınca ağzım büzülüyor ne yapacağımı şaşırdım.Senin durum bence zamanla duzelecek bak gorursun ve yaza dogru ustunden iyice vakit gecince cok icine sincek degcek yani sonucta iki ameliyat ayni anda zor heleki cene
annen çocukların başında dursun eşin refakatçi kalsın hem aklın kalmazArkadaşlar refakatçi kalmak için annem gelecek ama iki çocuğum (2-6 yaşında )var. Sizce hangisi daha mantıklı ;çocukları anneme bırakıp eşimle hastaneye gitmem kalmamız mı ,yoksa annemlemi ?hangisi ile rahat olurum?açıkçası eşime ne çocukları ne kendimi güvenemiyorum biraz vurdumduymaz benle beraber yada çocuklarla beraberken uyuryemek hazır olursa yedirir yoksa elinden yumurtadan başka birşey gelmez ! napsam bilemedim bigunmutlaka sen napmıştın canım bu durumu ?
Ya siz ne fedakarsınız. Önce bebişler demeniz çok tatlıannen çocukların başında dursun eşin refakatçi kalsın hem aklın kalmaz
Canım benim anne olmak işde biliyorsun Benimde 2 yaşında oğlum var işe gittiğim için babaanne bakıyor.eşim refakatçi kaldı oğlum babannede kaldıYa siz ne fedakarsınız. Önce bebişler demeniz çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?