Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben burnumu esabil beye yaptirdim memnunda kaldim orda kontrole gittigimde goz kapagi estetigi olup memnun olan bi bayanla karsilastim bundan sonra da esabil beye olurum yine ozellikle dudak dolgusuna gelen cok hastasi var

Ben burnumu esabil beye yaptirdim memnunda kaldim orda kontrole gittigimde goz kapagi estetigi olup memnun olan bi bayanla karsilastim bundan sonra da esabil beye olurum yine ozellikle dudak dolgusuna gelen cok hastasi var
şu benim ağzım düzelmezse banada dolgu yapar bence , çünki üst dudak yukarda alt dudak aşağıda kaldı dikişler baya azaldı değişme olmadı görüntüde

Esabil beyin bunları yaptığını bilmiyordum, sağol bitanem sayende öğrendim... Esabil bey mükemmel bir doktor bence... Ben de bu konularda Esabil beyi dusuneyim o zaman, fiyat konusunda bir bilgin var mı peki...

Fyat hic bilmiyorum goz kapagi estetigi olan bayan 1.200 tl odemis oyle soylemisti dolguyu bilmiyorum daha zaten burnum yapilali 2 ay oldu yaz gelmeden onlarda aradan ciksin istiyorum
Ha cok rahatsiz eden bi durum yokta daha guzel olmayi kim istemez :)

şu benim ağzım düzelmezse banada dolgu yapar bence , çünki üst dudak yukarda alt dudak aşağıda kaldı dikişler baya azaldı değişme olmadı görüntüde
Senin durum bence zamanla duzelecek bak gorursun ve yaza dogru ustunden iyice vakit gecince cok icine sincek degcek yani sonucta iki ameliyat ayni anda zor heleki cene

Merhaba kızlar ,haftaya ameliyat var Birgün önceki ön görüşmeye kaç gibi gitmeliyim 11 E randevu almıştım ama sanırım o saatte esabil bey ameliyatta oluyor ,kaçta gitmeliyim ?

Eger hastane randevusu aldiysan o saatte orda bulursun 11 de aldiysan tam saatinde esabil bey orda oluyor bende hep 182 den hastane randevisuyla gittim

Senin durum bence zamanla duzelecek bak gorursun ve yaza dogru ustunden iyice vakit gecince cok icine sincek degcek yani sonucta iki ameliyat ayni anda zor heleki cene
ay inşallah canım ya şu zamanın geçmesini nası istiyorum anlatamam. burnumdan çok ağzıma bakıyorum çirkin görünüyorum bence , istemli kapatınca ağzım büzülüyor ne yapacağımı şaşırdım.

sadece umut ve dua ediyorum ...

sen fazlasıyla güzelleştin zaten daha ne istiyorsun =)) delirtme beni..=)

Arkadaşlar refakatçi kalmak için annem gelecek ama iki çocuğum (2-6 yaşında )var. Sizce hangisi daha mantıklı ;çocukları anneme bırakıp eşimle hastaneye gitmem kalmamız mı ,yoksa annemlemi ?hangisi ile rahat olurum?açıkçası eşime ne çocukları ne kendimi güvenemiyorum biraz vurdumduymaz benle beraber yada çocuklarla beraberken uyur yemek hazır olursa yedirir yoksa elinden yumurtadan başka birşey gelmez ! napsam bilemedim bigunmutlaka sen napmıştın canım bu durumu ?

annen çocukların başında dursun eşin refakatçi kalsın hem aklın kalmaz

Canim meraba benim kizlarimda 2 ve 8 yasindalar buyukte sorun yokta kucuk bensiz bi saat bile kimsede durmayan cok bagimli bi cocuktu bana
Ama care yoktu esim evde cocuklara bakti bende annemle hastanede kaldim cunku benim cocuklar babasinda daha iyi dururdu sende oyle dusun cocuklar anneanneyle mi rahat durur sorun cikarmaz yoksa babalariyla mi ona gore karar ver senden cok o kalcagin gece cocuk icin zor bence

Benim kizlarim annennede bile durmaz baba isterler diye biz babayi evde biraktik annemde basimda kaldi durumlar degisebilir cocuklara gore ayarla derim ben sen ogun bi sekilde sabah ediyosun ama cocuk gece filan seni isterse kim daha iyi avutur ona bak derim ben
Mesela kizim anne diye gece aglamis esim arabayla gezdirmis annem olsaydi evdeki cocuk tobe yanasmazdi bizde boyle babaci kizlar :)

Benim küçük uyumludur büyükde anneneyi sever anlayabilir durumu anlatırım .ama ikisinden de hiç ayrı kalmadık inşallah kolay geçer mecburen anneme bırakacağım gibi gidiş geliş olayı da var tabi ,mantıklı olan annem gibi şuan kocaya bırakırsam uyur çocuklar da sokağa dökülür valla

O zaman en iyisi annene birak tabi esinde seninle kalsun zaten senin yaninda cok bisey yapmasina gerek yok hemsireler ilgileniyor

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun mükemmel görünüyorsunuz perşembe günü randevum var heyecanlıyım bakalım doktor ne diyecek

Heyecandan uyuyamıyorum günlerdir Allah ım inşallah herşey iyi olur yolunda gider .gözümü kapatsam açsam ve herşey bitmiş olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…