- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Dördüncü de canım .hastanede de aynı ilacı vermişler olmamamıştı .görüştüm hastane ile esabil beyden haber bekliyorum ilacı kesmemi söylediler .kendime de buzla masaj yaptım bol su içip yoğurt falan yiyorum .annem fark etti çok şükür daha da içmem birşey.Antibiyotik kaçıncı içişinde yaptı ? Bi acile git derim
İyiyim canım şükür Ağrı yok 3 gün bugün yatıyorum ağzımdan nefes aldığım için dudaklarım kurudu ama halimden şikayetçi değilim sonuçta geçecek hepsiSagol amin Allah razı olsun nasilsin simdi agrin sizin var mi?
Foton varmı şişlikler indimi benimde 3. Gün bugünDördüncü de canım .hastanede de aynı ilacı vermişler olmamamıştı .görüştüm hastane ile esabil beyden haber bekliyorum ilacı kesmemi söylediler .kendime de buzla masaj yaptım bol su içip yoğurt falan yiyorum .annem fark etti çok şükür daha da içmem birşey.
Birde dördüncü gün hala tat alamıyorum oda ilacın yan etkisi imiş
Amin inşallah ağrısız sızısız kurtulursun Sende ne zaman ameliyat gününRabbim şafi ismiyle şifanızı versin darısı bize
Rahat olur Ozaman yatar dinlenirsin abla inşallah çok iyi geçer ameliyatınBen ocak 3 te muayene olcam daha ondan sonra gun alcam buyuk bi ihtimal erkene aldircam tanidik var hastanede cocuklarimda okula gidiyo 15 tatil dicem
Yanaklarım hala şiş antibiyotikten ötürü oldu oda bu kadar değildi,gözümdeki şişlik morluğum da azaldı bayağı Çarşamba oldum ben ameliyatFoton varmı şişlikler indimi benimde 3. Gün bugün
Bende perşembe oldum çok iyi gözüküyor benimde şiş inşallah zamanla inecekYanaklarım hala şiş antibiyotikten ötürü oldu oda bu kadar değildi,gözümdeki şişlik morluğum da azaldı bayağı Çarşamba oldum ben ameliyat
Sen ne durumdasın foto atsanaFoton varmı şişlikler indimi benimde 3. Gün bugün
İnşallah çok teşekkür ederim sağlıklı mutlu yıllar olsun herkeze Rabbim acı göstermesin Yen'i yılda bunlar gelip geçici başka dert göstermesin AllahAminn canim Allah razi olsun rabbim herkesin gonlune kalbine gore versin sende insaallah biran once toparlanirsin
Sen ne durumdasın foto atsana
gecmis olsun ilacin adı ne acabaDördüncü de canım .hastanede de aynı ilacı vermişler olmamamıştı .görüştüm hastane ile esabil beyden haber bekliyorum ilacı kesmemi söylediler .kendime de buzla masaj yaptım bol su içip yoğurt falan yiyorum .annem fark etti çok şükür daha da içmem birşey.
Birde dördüncü gün hala tat alamıyorum oda ilacın yan etkisi imiş
Duocid! Penisilin içerikli imişgecmis olsun ilacin adı ne acaba
Ben çene ödemi için içiyorum şuan 20.kapsulü içtim bugün bünyeye göre değişiyor demekkiDuocid! Penisilin içerikli imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?